- 23 Mart 2016
- 276
- 13.332
- 29
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.261
Yengec duygusal dr agresftr sıldımı afetmez demı aslanm ben ama bı ark var yengec hepsını tasıo cokts ıyı anlasırızBende yengec #)❤
Tanıtyım o zaman. Öhö öhömmm, duygusalımdır, sezgilerime güvenir genelde de haklı çıkarım fakat sezgilerimn yanında mantığımı da çok kullanırım, sırdaşımdır saygılarSende hosgeldın canımm balık burcu nu bılmuom ben
Bekarken bende pek yapmazdım xd mılet benım arkamı topluodu evlennce ole olmuo kuzum ya calsrken haftada bır yapıodum da sımdı 2 kez fln yapıom bıde gunluk supruom toz alıom evdeykwn sıklıom da cok zor olursa ılerı zamanda bı abla alrm beraber yağrız ablayla
Ilerleyen zamanda eve bı abla alrm ama tandk bırı bulmm gerek herkese guvenlmıoBir yardimci sart sana.
--------------------------------
Son siralama boyle:
34kivircik rapunzel Balik
35Hasatvakti Basak
36-MinikAnnecik- Yengec
desene senden bi uçan bide kaçan :) hırslısınBen aslanım tamı tamına uyarı. Xd lıderlıl duyguse ne cvasıfta var bılmyorum ama bı mazaya satıs dansöanı olark basladım ve mudur oldum 2 ay once cıkyçtım hamıle oldum ocın doktrum ızın vermedı hercı ucerts ızıne ayrıldım cıkıs vermedıler xd hırslyım ben ısdemı yaprum duygusalımdr ama kafaya talgımı yağrm kıncyıdndr hatayo kabul etmm ole
oda güzel en iyisi zatenOkadardadıl sole hırslıyım hedefım ne olrsa olsun yapmya calsrm
lingen saclar sekil önümden cekil *hihihihi*
Bana Günaydin sizlere hayirli bir Pazar dilerim. Keyifler ne alemde?
Gunaydin hatunlar... nasilsiniz bakalim.
Merhaba millet
Selam kızlar nasılsınız?
Iyi pazarlar sultanlar
Ne anarsik grupsunuz. Iyi ki Hollywood dedik.
Benim Turk oyunculardan tahammul edemedigim kimse yok belki. Emrah i bile bi derece izlerim.
Hadi sizin icin karisik olsun. Hem Hollywood hem Bollywood hem Yesilcam. Hem de gunumuz dizileri. Tahammul edemediginiz diziler.
Resmen basima kakalayip gidiyor iyimi, pf. iyi git hadi git gitIyi pazarlar ben de tam simdi cikiyordum. Nobeti sen devral.
Reflu icin sut kuru buldum. Daha once de bulmustum ama devam etmemistim. Buna devam edicem. Kolayi da biraktim.Insallah tabi.
Ögle oldu ama banane banane banane size de GÜNAYDIN!
Vallah bizdeki keyfi güzel umarim sizinde keyifleriniz yerindedir.
Hayirli pazarlar Lucky,.. he giz anar$istik ne diyecin hiii?
Rockylerden, Karate Kid, Bruce Lee falan fistan iyi hos güzel de, bütün bize düsmanlik taslarken neden gidip hollywood da ve bollywood u ne yapalim biz? Harbi bollywood hangi ara sizdi sizdi iceri?
Sıcaklardan oructan evden burnumuzu bile cıkaramıyoruz
Sınava calısmaya baslayacaktım ama bu gidisle ancak ramazandan sonra baslayabilecegim
Günüm evi temizlemekle tv izlemekle yemek yapmakla geciyor sıkıldım
Selam sultanlar.
Bugün benim cok isim var. Okuyamadim yazdiklarinizi. temizlik ,ütü ,camasir. Simdi mutfaga giriyorum. Börekyapacam.
OglakSelam disci nasil gitti.
Bed - dua etme de istedigin duayi et bana raziyim.
-------------------------------------------
Burclariniz ne kizlar?
30yildiz63 ?
31 @BOASK ?
32 @ku_zu_cuk_la_rim ?
33TopraKahveBob ?