- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.301
A AklinYolu1 nasıl biliyon bazen okuduğumu
Ya sayfalar çok fazla birikmemişse okuyorum napim zaman olmuyo..
@toprakkahve topraaammm işleri bitirmişin, şimdi de gezmeklere mi gidiyon ohh gez gez ne güzel:)
miladre sen de burayı bekliyon sanırsam
Ben ramazanda bdvyi biraktimMilletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi
Ben ramazanda bdvyi biraktim
Ayyy sen şimdi hıncını kusamadın mı?lingen zey-mur @yasamak__guzeldir
Hızlı yazıyorum hatam olursa kusura bakmayın.okuzum geldi.bisey demedim.bu anlatmaya başladı.bunlarin başındaki adamın arabası çalınmış.cogu Ankara ya geri dönmüş.bunlar on kişi kalmış.hava çok sogukmus usumusler.gece yedikleri dokunmuş bulantidan uyuyamamislar.o bunları anlatırken bana gülme.geldi ama tuttum.iclerinden biri demiski hanımların ahi tuttu herhalde demiş.
Allah katından bulmuşlar bidr benden bulmasını bari dedim bisey demedi.ama hiç zevki çıkmadı dedikce içinin yağları erdi
Ayyy sağlıkla gelsin bebişiniz halası:)Ben kendimi tanıtayım efendim
22 yasındayım stajyer avukat adayıyım
Ailemin 2. cocuguyum, ankarada yasıyorum, bir abim var, kısa zamanda da hala olacagım insallah
BDVnin anlamı: aklınızı alırım oluuuummmMilletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi
Sagol canım, bu hafta cinsiyetini ögrenecegiz maaile cok heyecanlıyız ilk torun ne de olsaAyyy sağlıkla gelsin bebişiniz halası:)
KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.
Dinlediginiz yerde/zamanda beni hatirlayin.
Topik artik sizindir. Tepe tepe kullanin.
Kendinizi de ihmal etmeyin.
Belki bir gun biraktigimiz yerden devam ederiz. Belki....
Noldu boyle birden bire aniden. Ben bisey anlamadim.KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.
Anlam veremeyen kulübe hosgeldin canim, bende anlam veremedim ve saka mi diye düsünüyorum suan.Noldu boyle birden bire aniden. Ben bisey anlamadim.
Valla sakaysa hic komik diil.Anlam veremeyen kulübe hosgeldin canim, bende anlam veremedim ve saka mi diye düsünüyorum suan.
Benim de hic hosuma gitmedi, aciklama da yetersiz... Bu Sekilde olmamalı...Valla sakaysa hic komik diil.
KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bencede. Yani sabah bisey yokken birden bire ben gidiyorum demek cok havada kaldi.Benim de hic hosuma gitmedi, aciklama da yetersiz... Bu Sekilde olmamalı...
Silerim tabi bi daha da da almam. O begenmedigin 8 i de ararsin sen.
Hem haber veriyorsun hem de saglik nedeniyle gidiyorsun. Niye sileyim seni kendi istediginle silinmek istemiyorsan silmem seni.Toparlaninca gel.
Gecmis olsun canim
Dahlia_ gecmis olsun canım kendine dikkat et.
Sagligini etkileyecek derecede kaptirma kendini canim, gecmis olsun. Arada bir gözlerini dinlendir.
Haklısın canım.. Psikolojim pek iyi değil, o yüzden bu kadar kaptırdım kendimi, gece gündüz bilgisayar başındayım neredeyse, böyle herşeyden uzaklaşıyormuşum gibi hissettim bu da bana iyi geldi sanırım.. Ama öyle değilmiş işte..
Biraz dinleneyim, normal hayata dönmem lazım sanırım :))
Bende bu siralar öyleyim, aslinda calisip para kazanmam gerekirken, vucütümün ve ruhumun yorgun oldugundan dolayi sürekleniyorum simdilik evin icerisinde.