- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.321
Ilahi adaletin gözünü seveyim@lingen @zey-muryasamak__guzeldir
Hızlı yazıyorum hatam olursa kusura bakmayın.okuzum geldi.bisey demedim.bu anlatmaya başladı.bunlarin başındaki adamın arabası çalınmış.cogu Ankara ya geri dönmüş.bunlar on kişi kalmış.hava çok sogukmus usumusler.gece yedikleri dokunmuş bulantidan uyuyamamislar.o bunları anlatırken bana gülme.geldi ama tuttum.iclerinden biri demiski hanımların ahi tuttu herhalde demiş.
Allah katından bulmuşlar bidr benden bulmasını bari dedim bisey demedi.ama hiç zevki çıkmadı dedikce içinin yağları erdi
Aynen, simdi birde araya bu durgunluk girdi ya, ise nasil koyulacagim ben sonucta birde bakim ve saglik ile alakadar bir meslek. Egitimden sonra tecrübe de yok.. yedim ayvayi vüelleBir an önce atlatalım şu durumu, en hiç sevmedim bu halimi
Çalışmak gibisi yok, ne olur olsun farketmez yeter ki boş durmasın insan..
@COLIN sensiz olmaz @kivircik rapunzel sende geelSedaUmut ablam gel @biriiicik im sende unuttuklarimi sen yaz sukom
ablacım geldimmm ama anlamadım ne için diye :)))))
Topigi bastan sona okuyanlar belli. Lingen okumuyorum diyor ama bazen okuyor. miladre okuyor. zeymur okuyor, denas direk dalar. Hamile hamile nasil okusun.
akovser okuyordu ama bugunlerde birakti cunku migreni var.
Otekiler direk daliyor.
Degilim..
Niye gideyim ayol ben senden istedim. Reflu icin uzak durmam gerek.
A AklinYolu1 nasıl biliyon bazen okuduğumu
Ya sayfalar çok fazla birikmemişse okuyorum napim zaman olmuyo..
TopraKahveBob topraaammm işleri bitirmişin, şimdi de gezmeklere mi gidiyon ohh gez gez ne güzel:)
miladre sen de burayı bekliyon sanırsam
@lingen @zey-muryasamak__guzeldir
Hızlı yazıyorum hatam olursa kusura bakmayın.okuzum geldi.bisey demedim.bu anlatmaya başladı.bunlarin başındaki adamın arabası çalınmış.cogu Ankara ya geri dönmüş.bunlar on kişi kalmış.hava çok sogukmus usumusler.gece yedikleri dokunmuş bulantidan uyuyamamislar.o bunları anlatırken bana gülme.geldi ama tuttum.iclerinden biri demiski hanımların ahi tuttu herhalde demiş.
Allah katından bulmuşlar bidr benden bulmasını bari dedim bisey demedi.ama hiç zevki çıkmadı dedikce içinin yağları erdi
Ben kendimi tanıtayım efendim
22 yasındayım stajyer avukat adayıyım
Ailemin 2. cocuguyum, ankarada yasıyorum, bir abim var, kısa zamanda da hala olacagım insallah
Milletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi
KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.
Dinlediginiz yerde/zamanda beni hatirlayin.
Topik artik sizindir. Tepe tepe kullanin.
Kendinizi de ihmal etmeyin.
Belki bir gun biraktigimiz yerden devam ederiz. Belki....
Aynen, simdi birde araya bu durgunluk girdi ya, ise nasil koyulacagim ben sonucta birde bakim ve saglik ile alakadar bir meslek. Egitimden sonra tecrübe de yok.. yedim ayvayi vüelle
Göremedim gibi geldi deHiç uyurmuyuzzz
Göremedim gibi geldi denaberrr
Elbet bir sekil yapariz. :)İşin zor biraz ama sen yaparsınnn :))
Kız git uyuNe olsunn migrenle oturuyoruzO uyumamı söylüyor ama ben de forumu özledim 2 günde fırsat ver özlem gidereyim diyorum Sen de gece hiç uyumuyor musun benim gibi ? :))
Yok ya hazır kafam fırsat vermişken biraz geziyorum şuralarda :)) en fazla 5 dakika zaten sonrasına kalmam zannımca :))) Öğlen hiç bilgisayara bakmak değil yaklaşamıyorum bile, bilgisayarı görünce başım ağrımaya başlıyorKız git uyuöglen vakit buldukca girersin. Sahuru bekliyim diyorum sonrada bi saat kaliyorum yatiyorum sabahın körunde kalkıyorum zorum ne inan bilmiyorum
Bende bayılmak üzereyim gözlerim kapaniyo artik günlerdir bi kac saatlik uykuyla bitti pilYok ya hazır kafam fırsat vermişken biraz geziyorum şuralarda :)) en fazla 5 dakika zaten sonrasına kalmam zannımca :))) Öğlen hiç bilgisayara bakmak değil yaklaşamıyorum bile, bilgisayarı görünce başım ağrımaya başlıyor
Al işte neden uyumadığını bilmeyen biri dahane olacak bizim bu halimiz
Bende bayılmak üzereyim gözlerim kapaniyo artik günlerdir bi kac saatlik uykuyla bitti pilyarın azcık daha erken gireriz tabi migrenin buna izin verirse ah bi bilsem
KK ile 4 sene once tanistim. Birileriyle guzel dostluklarim oldu. Birileriyle bastan anlasamadim. Birileri ile dost olup sonra dusman olduk (en kiricisi bu kabul ediyorum) ama gitme sebeplerim bunlar degil. Kirilma noktami coktan astim. Ozel sebeplerim var belki , kendimden bile gizledigim, kendime bile itiraf edemedigim...
Bunu niye yaziyorum simdi. Ben gidiyorum. Bu da benim vedam. Veda etmeden gitmeyi kendime yakistiramadim.
Dinlediginiz yerde/zamanda beni hatirlayin.
Topik artik sizindir. Tepe tepe kullanin.
Kendinizi de ihmal etmeyin.
Belki bir gun biraktigimiz yerden devam ederiz. Belki....