⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ilahi adaletin gözünü seveyim

Bir an önce atlatalım şu durumu, en hiç sevmedim bu halimi
Çalışmak gibisi yok, ne olur olsun farketmez yeter ki boş durmasın insan..
Aynen, simdi birde araya bu durgunluk girdi ya, ise nasil koyulacagim ben sonucta birde bakim ve saglik ile alakadar bir meslek. Egitimden sonra tecrübe de yok.. yedim ayvayi vüelle

Ben de 1bucuk yasinda cadiya bakiyorum ondan okuyamiyorum.
Tabi lucky can sen iste ellerimle yaparim.

Evet ya bir pazarimiz var. Iyi geldi lingenim.

Ah su erkekler

Ben kendimi tanıtayım efendim
22 yasındayım stajyer avukat adayıyım
Ailemin 2. cocuguyum, ankarada yasıyorum, bir abim var, kısa zamanda da hala olacagım insallah

Ene hayirli olsun avukat hala hanim

Milletin dertlerini okumaya baslayinca etrafimda olanlari unutuyorum resmen, burasi bile daha yeni aklima geldi

Ben cok takilinca bunalima giriyorum. Resmen günlük hayatimi etkiliyor. Arada bakarim ama aksam konular kafamda dönüyor sonra

Nereye stop gitme luckyyyyy

Ne olsunn migrenle oturuyoruz O uyumamı söylüyor ama ben de forumu özledim 2 günde fırsat ver özlem gidereyim diyorum Sen de gece hiç uyumuyor musun benim gibi ? :))
Kız git uyu öglen vakit buldukca girersin. Sahuru bekliyim diyorum sonrada bi saat kaliyorum yatiyorum sabahın körunde kalkıyorum zorum ne inan bilmiyorum

Kız git uyu öglen vakit buldukca girersin. Sahuru bekliyim diyorum sonrada bi saat kaliyorum yatiyorum sabahın körunde kalkıyorum zorum ne inan bilmiyorum
Yok ya hazır kafam fırsat vermişken biraz geziyorum şuralarda :)) en fazla 5 dakika zaten sonrasına kalmam zannımca :))) Öğlen hiç bilgisayara bakmak değil yaklaşamıyorum bile, bilgisayarı görünce başım ağrımaya başlıyor

Al işte neden uyumadığını bilmeyen biri daha ne olacak bizim bu halimiz

Bende bayılmak üzereyim gözlerim kapaniyo artik günlerdir bi kac saatlik uykuyla bitti pil yarın azcık daha erken gireriz tabi migrenin buna izin verirse ah bi bilsem

Bende bayılmak üzereyim gözlerim kapaniyo artik günlerdir bi kac saatlik uykuyla bitti pil yarın azcık daha erken gireriz tabi migrenin buna izin verirse ah bi bilsem

Hadi gidip uyuyalım, bize de yazık ama :)) hele sana çocukla 2 kat daha fazla yazık
Migren daha kaç gün sürer acaba, bugün 3-cü günü sanırım, hala boynumu pek hareket ettiremiyorum

Sen biraz kafanı toparla önce,burası nasılsa duruyor kendini iyi hissettiğin zaman tekrar geri dönersin.
Kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…