- 15 Haziran 2016
- 174
- 291
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.241
Orasida dogru.Allah korusun senin herifi senden vay halineÇocukla zor oluyor.yalniz tadı çıkmıyor.h ava çok sıcak.
sen çağırırsın da ben gelmem mi hiççç kuzum balım benim ♥@COLIN sensiz olmazkivircik rapunzel sende geel @SedaUmut ablam gel @biriiicik im sende unuttuklarimi sen yaz sukom
Inşallah canım.Hala bekliyorum.Arkadasimin ogluda yanimda esir kaldı.Neyse su duzenimi oturtayim tam kafam rahatlasin.Of of of evde usta bi dert ya. Insallah biran evvel biter isi de rahat edersin.
sen çağırırsın da ben gelmem mi hiççç kuzum balım benim ♥
Ayyy alma bu saatten sonra onu eve gitsin arabada otursunDaha gelmedi canın iftarı ve sahuru orda yaptı.bugun gelecek
hoş bulduuum konağımız hayırlı olsun hanımımHoşgeldin ablacim:))*
SagolasınSağol canım. @sukruyeomay-MinikAnnecik- Hasatvakti bakın bizsiz geyik yapıyorlar sizde gelin ben çağırdım hayırlı baciyam yafuuuu :)))))
hoş bulduuum konağımız hayırlı olsun hanımım
Slm arkadaslar bugun baya yorgun dusmusum temızlık yaptımda annam hemncık yoruluom bu mınnak sımdıden benı bole perısb edıoaa ben ıleeleyen zamanlarda napcem
Hosbulduk, davete icabet etmek gerekirHosgeldiniz kalici iseniz sizi de yazayim listeye.
Bir de burcunuz?
Bekarken bende pek yapmazdım xd mılet benım arkamı topluodu evlennce ole olmuo kuzum ya calsrken haftada bır yapıodum da sımdı 2 kez fln yapıom bıde gunluk supruom toz alıom evdeykwn sıklıom da cok zor olursa ılerı zamanda bı abla alrm beraber yağrız ablaylaSelam
Ben normal zamanda bile temizlik yapmiyorum.Isin zor.
Hosbulduk, davete icabet etmek gerekir
Burcum basak
Hosbuldum canım, titizlik var bende evet, sürekli siler süpürürümAy bak basak burcu ta. Bı tıtızlık abıdesıdr xd slm basak burclu abla hosgeldun
hoş buldumHosgeldiniz kalici iseniz sizi de yazayim listeye.
Bir de burcunuz?
Senin hayrsz oldgunu asla söylemem sen benim canmsnnSağol canım. @sukruyeomay-MinikAnnecik- Hasatvakti bakın bizsiz geyik yapıyorlar sizde gelin ben çağırdım hayırlı baciyam yafuuuu :)))))
Sende hosgeldın canımm balık burcu nu bılmuom benhoş buldumbalık burcuyum efenim