- 21 Temmuz 2019
- 568
- 298
- 103
- 33
- Konu Sahibi AslIhannnnnnnn
-
E2 kaç pekiBenim fsh 8.2
E2 yok testte fsh lh tsh prolaktin var. Bana eksik mi test uyguladilar anlamadim smdiE2 kaç peki
Benim de 4 ay önce seninle aynı değerdiBenim fsh 8.2
Estradiol diğer adıE2 yok testte fsh lh tsh prolaktin var. Bana eksik mi test uyguladilar anlamadim smdi
Doktor ne dedi size. Ben hormon testi yaptirali bi 6 ay oluyo smdi kactir hic bilmiyorum ama doktor o zaman iyi demisti yasim 27Benim de 4 ay önce seninle aynı değerdi
Estradiol diğer adı
Bana 10 üst değer ve senin değerin buna çok yakın başka yöntemlerle (klomen çatlatma iğnesi) boşa vakit kaybetmeyin aşılamaya geçin yumurta rezerviniz azalıyor dedi bn de kendi doktoruma attım sonuçları onayladı diğer doktoru ama en doğru sonuç amh testidir dediDoktor ne dedi size. Ben hormon testi yaptirali bi 6 ay oluyo smdi kactir hic bilmiyorum ama doktor o zaman iyi demisti yasim 27
Bütün hormon testlerinde olur halbukiyok oyle bi deger bende olculmemis
Bana 10 üst değer ve senin değerin buna çok yakın başka yöntemlerle (klomen çatlatma iğnesi) boşa vakit kaybetmeyin aşılamaya geçin yumurta rezerviniz azalıyor dedi bn de kendi doktoruma attım sonuçları onayladı diğer doktoru ama en doğru sonuç amh testidir dedi
Valla anlamadim. Su surectede gidip olcturemem hastanede. Virus ne zaman biter belli de degil zaman kaybediyoruz boyledeBütün hormon testlerinde olur halbuki
Doktor bana böyle deyince panik oldum bana da hiç git amh testi yap demedi kendim araştırdım bi buçuk yıldır evliyim belki 10 ayrı doktora gittim biri çok güzel çok iyi dedi biri pko dedi biri alakası yok dedi biri rezervin azalıyor dedi başka test istemeden sen soylemeden bşe demiyorlar direk aşılama dedi bana eşimin durumunu bile sormadı belki iyi belki kötü neye göre aşılama tüp bebek diyorlarValla anlamadim. Su surectede gidip olcturemem hastanede. Virus ne zaman biter belli de degil zaman kaybediyoruz boylede
Ben şunu anladım bütün sorunları ortaya çıkartıp tedeviye başlamıyorlar direk bunu yapalım diyorlar olmassa dur şuna da bakalım o da olmassa şuna bakalım diyorlar halbuki sorun bambaşka başka şeyler söylüyorlar bnm aklım başıma geldi bi tedaviden önce a dan z ye her şeye baktırıp öyle karar vericem balıklama atlamayla ümitler zamanlar maddiyat hepsi çöp oluyorValla anlamadim. Su surectede gidip olcturemem hastanede. Virus ne zaman biter belli de degil zaman kaybediyoruz boylede
Belki adı başka geçiyordur bn 5 tane yaptırdım hepsinde de var bu değerBu Doktorlar benimle dalga geciyor o zaman ya :) 3 ayri doktora gittim 2si ozel hastane biri muayenesi vardi sirf bi muayenye 900 lira verdim degerlerimi gorsun bi kisi daha diye. Bakti hic amh eksik e2 yok bunlari olctur demedi. Hormonlarima bakti iyi degerler guzel dedi gecti
Merhaba benim de sorunum tam tersi. Pko bar ve fsh 0,89 çıktı korkuyorum açıkcası bu bir sorun mu bilemiyorum aranızda benim gibi olan bar mı henüz tedavi falan görmedim bu aradaArkadaşlar bn yaklaşık bi ay önce hormon testi verdim ve fsh ım 9.27 çıkmıştı doktor zaman kaybetmeyin aşılamaya geçin dedi yumurta rezervin iyi durumda değil azalıyor dedi. moralim bozuldu araştırdım vs amh testi yaptırdım üniversite hastanesinde sonuca yeni baktım amh 3.76 diyor. Virüs dolayısıyla hastaneye de gidemiyoruz. Araştırdığım kadarıyla 1 in altı sıkntıymış heralde. Doktor amh testi bile istemeden bana böyle dedi bi rahatlama geldi sonucu görünce rahatlamalı mıyım sizce de
Canim sadece lh fsh degerine gore pci denilmez. Dhea. Testosteron gibi erkek hormonlari da onemli. Bende 4 ay once fsh 5, lh 23 cikti. Ama pco deyilim. Diyer hormonlarim he ultrason normal. Pco.daki gibi buyumeyen yumurtalarim yokPko değilsin demişti doktor ısrarla Lh fsh tan yüksek olunca pko diyorlar stresle ilgisi olabilir çok stres yaptım son aylarda işim dolayısıyla pko olunca bir de 6 nın üstü çıkıyor diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?