FSH VE AMH değerleri

AslIhannnnnnnn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2019
568
298
103
33
Arkadaşlar bn yaklaşık bi ay önce hormon testi verdim ve fsh ım 9.27 çıkmıştı doktor zaman kaybetmeyin aşılamaya geçin dedi yumurta rezervin iyi durumda değil azalıyor dedi. moralim bozuldu araştırdım vs amh testi yaptırdım üniversite hastanesinde sonuca yeni baktım amh 3.76 diyor. Virüs dolayısıyla hastaneye de gidemiyoruz. Araştırdığım kadarıyla 1 in altı sıkntıymış heralde. Doktor amh testi bile istemeden bana böyle dedi bi rahatlama geldi sonucu görünce rahatlamalı mıyım sizce de

Amh değerin çok iyi fsh sürekli değişiyor amh değişmiyor .yumurta rezervin gayet iyi sıkıntı yapma .Vajinal ultrasonda yapıldıysa sıkıntı yok .Bneim de ilk fsh 10 çıkmıştı ama ultrasonda fazla fazla yumurtam vardı amh 4.30 çıktı fsh sonraki aylarda 7 ve 8 çıktı hep fsh önemli değil demişti doktorum

Benim amh 0.4 fsh 11.
Bana bile aşılama demedi doktor 6 ay deneyin olmaz ise duruma bakarız dedi
Senin durumun benden çok çok iyi canım

Çok teşekkür ederim alttan muane de yaptı ona rağmen böyle dedi diğer bi doktor yumurtaların gayet iyi demişti önceki ay

Çok teşekkür ederim alttan muane de yaptı ona rağmen böyle dedi diğer bi doktor yumurtaların gayet iyi demişti önceki ay
Başka bi doktora daha git canım alttan baksın tekrar .Benim 10 olduğunda kafama çok takmıştım ama bi kaç doktora gittim hepsi çok iyi demişti yumurtalarım için.İçim rahat etmemişti benimde amh yaptırmıştım.FSH stresten çok etkileniyormuş

Hastalık bitene kadar hiç bi yere gidemem en azından elimi çabuk tutmam gereken bu durum yok çok şükür

Pco olunca böyle çıkıyor yüksek. Benim de çok yumurtam vardı pco da vardı amh 2 çıktı doktor şaşırdım dedi 3 üstünde bekliyordum pco var çünkü dedi. Fsh 5.80di en son ama amh daha çok benim bildiğim menapoza göre bir değer çıkarıyor.

Pko değilsin demişti doktor ısrarla Lh fsh tan yüksek olunca pko diyorlar stresle ilgisi olabilir çok stres yaptım son aylarda işim dolayısıyla pko olunca bir de 6 nın üstü çıkıyor diye biliyorum

Rabbim bize kolaylık versin ne kadar zormuş strese giriyor insan
İlk öğrendiğim de şok olmuştum
Evet yaşım 33tü ama bu kadar değer üzdü... Ama eşim destek oldu. Bir tane yumurtan olsun bizim olsun dedi. sürekli destekledi.
Amh için birşeye yapamam ama diğeri benim elimde stres yok yiyecek içecek dikkat edilecek dedim ve toparlandım.
Sende toparlan olur mu Allahın izni ile olacak

Canım çok şanslısın ki eşin destekliyor bnmki köstek her zaman bu testleri yaptırana kadar canım çıktı ağlaya ağlaya kavga dövüş yaptırdım her şeyi hiç bir şeye yanaşmıyor Allah verirse olur zamanı var diyip kestirip atıyor maalesef stres olmamak elimde değil

Alla alla ilginç canım. Bir eşin destek olması gerek. Belki de sorun yok diye düşünüyordur. Gerçi buna sorun da denemez. Eşim Kalite arttırıcı meyve ve sebzeler alıyor. Ben çok meyve ve sebze yemem de çok zor oluyor benim için . Ama senin gerçekten iyi. Yinede istersen Avakado mango Brüksel lahanası ne bilim brokoli falan yemeye çalış, yumurta ve balık yağı alırsın

Benimde fsh 8.2 yani sana yakin kotu mu demek bu. Bende iki doktora gosterdim normal dedi ikiside degerlerime ve amh benden de istemediler hic

Benimde fsh 8.2 yani sana yakin kotu mu demek bu. Bende iki doktora gosterdim normal dedi ikiside degerlerime ve amh benden de istemediler hic
Fsh ın 6 dan yüksek olması yumurta rezervinin azaldığına işaret ediyormuş Genellikle. Ama en doğrusu tabi amh testi bn de emin olmak için yaptırdım fsh artıp azaltabilen bi değer strese bağlı olarak artıp azalabiliyormuş eğer uzun süre gebelik oluşmadıysa baktırın siz de içiniz rahat olsun

Benim fsh 8.2

Erken daha olur sorun yok akışına bırak diyor devamlı çok yıprandım bu yüzden. yaşadığımız yerde hastane durumu olmadığı için başka şehire gidip geliyoruz o da sorun olduğu için işten izin al vs git gel vs çok istemiyor

Canim benimde 10.53tu cok yuksekti 3 ay sonunda 15 gun aslan pencesi ictm ve 6ya geldi 1 ay sonrasinda klomenle hamile kaldm usg de yumurtaligimi doktor goremiyorum diyodu amh rezerv sonucu verir fsh degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…