Sebze Yemekleri Frnda Zeytinyal Domatesli Kzartma (Resimli)

şimdik şöyle oluyor tarifteki su ve zeytinyağı ölçülerini yeniler misiniz sanki verilen malzeme listesindeki ölçü ile tarifteki ölçüler farklı gibi

mesela malzeme listesinde

bir su bardağı su

yarım su bardağı zeytinyağı
diyoo

ama tarifte

sarmısakları da ıkıye bölüp serpiştirin.bir çay bardağı su zeytinyağı

diyo.. belki güzel olmadı diyen arkadaşlar da bu sorunu yaşamışlardır...

Son düzenleme:
şimdik şöyle oluyor tarifteki su ve zeytinyağı ölçülerini yeniler misiniz sanki verilen malzeme listesindeki ölçü ile tarifteki ölçüler farklı gibi

gözümden kaçmış bitnm..teşekkürler ediorm uyardığn için..hemen düzelttim....opuyorumnanaktan

Ben de kızartmaları fırında yapar oldum. Hem sağlıklı hem lezzetli. Üstelik ortalık batmıyor, kokmuyor. Daha ne olsun. Ellerinize sağlık.

bende diyette oldgumuzdan herşeyi fırında yapıyorum artık hem bir yıgın yag çekmiyor hemde daha lezettli saglıklı oluyor canımda kızartma istiyordu bunu deniyebilirim :)

pınarcım naptın sen ya.. zaten acıktık şimdi..
eline sağlık çok güzel görünüyor..
hiç fırında denemedim..

ellerine sağlık tatlım a.s.
en kısa zamanda denicez yağda kızartmalısı çok ağır oluyor ve hiç sağlıklı değil :umursamaz:
bu harika olur valla cokacimcoook

Tam benlik,ellerine sağlık cnm .Bende bunu yağlı kağıtta yapıyorum kumpirvari tadı oluyor biberleri yanmasın diye pişmesine yakın üzerine ekliyorum.

bende diyette oldgumuzdan herşeyi fırında yapıyorum artık hem bir yıgın yag çekmiyor hemde daha lezettli saglıklı oluyor canımda kızartma istiyordu bunu deniyebilirim :)

pınarcım naptın sen ya.. zaten acıktık şimdi..
eline sağlık çok güzel görünüyor..
hiç fırında denemedim..

ellerine sağlık tatlım a.s.
en kısa zamanda denicez yağda kızartmalısı çok ağır oluyor ve hiç sağlıklı değil :umursamaz:
bu harika olur valla cokacimcoook

Tam benlik,ellerine sağlık cnm .Bende bunu yağlı kağıtta yapıyorum kumpirvari tadı oluyor biberleri yanmasın diye pişmesine yakın üzerine ekliyorum.

hepinize afiyetler olsun canlarm..opuyorumnanaktan

ben borcamı yağlamadım tatlm..suyla birlikte yağ zaten dibe kadar işliyor..benim yaptığım hiç yapışmadı da borcama..istersen sen biraz yağla..nasıl istersen.. a.s.

canımmm bugün yaptım o kadar lezzetli oldu ki cokacimcoook tok karnına yedim valla cokacimcoook
hele annem çok sevindi. kızartmasını çok yağ içeriyo ve sağlığa zararlı diye bir de her yer yağ oluyo diye söylenirdi, hiç sevmezdi kaydirigubbakcemile3
buna bayıldı. hem tadı daha güzel,hem daha sağlıklı, hem de pratik hemen fırında oluveriyor zemuszemus
bi dahakine yaptığımda kabak da koyucam bir de bi kaç domatesi rendelicem, bakalım öyle nasıl olucak kaydirigubbakcemile2
tekrar ellerine sağlık bu güzel tarifi bizlerle paylaştığın için sonsuz öpücükler opuyorumnanaktan

afiyetler olsun bitnm..nasıl mutlu oluyorum bunları okuyunca bir bilsen...bir ağızda hoş tat kalmasına vesile olmak ne güzel..teşekkürler ediyorum güzel ötesi yorumun için opuyorumnanaktan

canım ya ben yaptım tarifin aynısını ama 30 dk durmasına rahmen patlıcanlarla patetesler pişmedi 250derecedede pişirdim neyi eksik yaptım acababilmiyorumkismile

canım ya ben yaptım tarifin aynısını ama 30 dk durmasına rahmen patlıcanlarla patetesler pişmedi 250derecedede pişirdim neyi eksik yaptım acababilmiyorumkismile

bitanem..çok üzüldüm..ama inan olmuyor öyle..defalarca yaptım ben bu kızartmayı..acaba fırının ayarında mı bir sorun var?ya da önceden ısıtıp koymadın da içine koyduktan sonra mı açtın fırını?eğer böyleyse sürenin uzatılması gerekirdi..sebep her ne olursa olsun sonucun bu olmasına üzüldüm bitnm..inşallah bir dahaki sefere istediğin sonucu alırsın.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…