Sebze Yemekleri Frnda Zeytinyal Domatesli Kzartma (Resimli)

pinaripekci

pinaripekci.blogspot.com
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
3.830
14
45
yağda kızartmaya göre çok daha hafif bir kızartma şekli...hem sağlıklı hem lezzetli...

patates ve patlıcanlar soyulur,biberlerin sapları kesilir sarmısaklar soyulur hepsı yıkanır.

4-5 orta boy patates
1 topan patlıcan
yarım kilo tatlı manisa biberi(kokulu)
5-6 domates
2-3 diş sarmısak
bir çay bardağı su
yarım su bardağı zeytinyağı
tuz

ıstedıgınız sekılde kestiğiniz sebzelerı borcama sıralayın en üstüne domatesleri halka halka doğrayın.sarmısakları da ıkıye bölüp serpiştirin.bir çay bardağı su zeytinyağı ve tuzu bir yerde karıştırıp borcama gezdirin..250 derecede ısıtılmış fırında 30 dk kadar pişirin sıcak sıcak servis edin afiyetler olsn.

Son düzenleme:
Ben de biraz önce fırında patetes kızartmasını koymuştum. Üst üste olunca çok komik oldu

Ben de biraz önce fırında patetes kızartmasını koymuştum. Üst üste olunca çok komik oldu

olsun be cnm gönüllerimiz bir demekki şimdi baktm senin yaptıın da çok güzel..ellerine sağlık cnm öpücük..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Ama doğruyu söylemek lazım, çok güzel yapmışsınız. Ellerinize sağlık opuyorumnanaktanŞeniz

süpermiş tatlım ya tıkladım 5 i de bayıldım walla kesın deneyecgım :))
ellerine saglık ...

pinarcim gercekten nefis görünüyorcokacimcoook
herzaman evde bulunean sebzeler denicem insallahyerimseniben
canim ellerine emegine saglika.s.opuyorumnanaktan

oooof ooof bayıldım valla. görüntüsü böyleyse tadını tahmin bile edemiyorum. bende kızartmaya bayılırım ama ağır olur diye yemekten kaçınırım. en kısa zamanda denicem. ellerine sağlık canım.

bu rejimde olduğum dönemde hemen denemeliyim bu tarifi
ne güzel çok hafif...paylaşım için teşekkürlerrr
denedikten sonrada düşüncelerimi yazarım

pinarcim gercekten nefis görünüyorcokacimcoook
herzaman evde bulunean sebzeler denicem insallahyerimseniben
canim ellerine emegine saglika.s.opuyorumnanaktan
tatlm çok teşekkür ediorm sana bitnm..sayfamda biryani pilavı vardı birde ama resimsizdi hafta sonu yaptım ekledim ilgini çekebilir cnm bir bak istersen..güzel yorumun içinde teşekkür ederm cnm bnm..opuyorumnanaktan

iki gün önce yaptım nefis nefis ellerinize sağlık

teşekkürler tatlm,,opuyorumnanaktan

böyle çok hafif oluyor cnm bnm. tavsiye ederm..güzel yorumun içinde teşekkür bitnm..opuyorumnanaktan

bu rejimde olduğum dönemde hemen denemeliyim bu tarifi
ne güzel çok hafif...paylaşım için teşekkürlerrr
denedikten sonrada düşüncelerimi yazarım

tam diyet yemeği cnm bnm denediğinde fotolarını da beklerm cnm..opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…