- 6 Nisan 2009
- 3.830
- 14
- 45
-
- Konu Sahibi pinaripekci
ince ince doğra birtanem ben patlıcanı böyle kuru kuru severm zaten o yüzden hep ince doğrarm,bir dahakine daha da güzel olur inşallah tatlm.afiyetler olsun..opuyorumnanaktan
bu tarif süper valla canım ben bu gece yaptım ve cok begendık eşimde bende hatta foto cekkmeye bıle fırsatım olmadı ama yaptım hatta sarımsagım yoktu zeytınyagıyla suyu karıstırdıgım kaseye bırazda ben sarımsak tozu koydum fırından süper kokular geldi elleiene sağlık pınarım süperdi acil zamanlarda hafıf bı çeşit te olucak her zman bu aklımda aama bı sonrakında domatsını daha ock koyucam ufalınca azaldılar ve tahmınımden daha güzeldiler......
cok saol tatlım cok öpüyorum seni....
harika görünüyor en yakın zamanda denemeliyimmcokacimcoook
Eline sağlık...
tam bize göre desene..:))
tavsiye ediorm tatlm.ayrıca guzel yorumun ıcınde teşekkürler..a.s.çok güzel görünüyor deneyeceğim kısa zamanda ellerine sağlık
beceremedim ya,kızartma gibi olmadı hiç benimkisi,normal pişti(
bugün bunu yapmak istiyorum pınarım emin çok güzeldir ve de ben becerebilirim...
kalkıyorum yapmaya.akşama ağzım sulu sulu anlatırım inşopuyorumnanaktan
ayy pınarrr çok teşk valla tarifin için.ayy ne yağ sıçraması ne kokusu ne de yorgunluğu..ayy kızartmam çok güzel görünüyor...yardımcı olduğun için çok teşk ederm canım.
ıstedıgınız sekılde kestiğiniz sebzelerı borcama sıralayın en üstüne domatesleri halka halka doğrayın.sarmısakları da ıkıye bölüp serpiştirin.bir çay bardağı su zeytinyağı ve tuzu bir yerde karıştırıp borcama gezdirin..250 derecede ısıtılmış fırında 30 dk kadar pişirin sıcak sıcak servis edin afiyetler olsn.
Selam bende yarın deniycem.Ama 1 topan patlıcan.1 adet mi demek.:uhm:
çok teşk ederim pınarım eşim de çok beğendi.bundan sonra sık sık yaparm inşopuyorumnanaktan