- 30 Ocak 2010
- 3.656
- 1.113
aaaaah canim yaa, tee 10 sezon sürüyor ve gitmedik dahada güzel bölümlerini izleyeceksin! haklisin mutluluk verecek derecede iyi yazilmis , hemde hemen hemen her bölümBen izliyorum ama çok fazla vakit bulamıyorum. 1. Sezon 17. bölümdeymişim daha.
Akşamları bir planlama yapsam da kısa zaten bölümler her akşama bir bölüm izlesem süper olur.
Kafam dağılıyor mutlu oluyorum.
sanirim cnbc de olabilir, sanki eskiden vardi ...emin degilim ama. Altyazili oluyor onlarda diziler. arastirmaya deger canimayy bende izlemek istiyorum bu diziyi..ama ingilizce alt yazılı bulamamıştım
bilen varsa bi yardımcı olur mu lütfen,hangi siteden bulurum
aa bi bakayım haklısın olabilir :)sanirim cnbc de olabilir, sanki eskiden vardi ...emin degilim ama. Altyazili oluyor onlarda diziler. arastirmaya deger canim
ayy youtube da varmışsanirim cnbc de olabilir, sanki eskiden vardi ...emin degilim ama. Altyazili oluyor onlarda diziler. arastirmaya deger canim
Türkçe alt yazılı izliyorum bende diziist diye bir yerden izliyorumayy bende izlemek istiyorum bu diziyi..ama ingilizce alt yazılı bulamamıştım
bilen varsa bi yardımcı olur mu lütfen,hangi siteden bulurum
ben türkçe istemiyorum cnm..youtube da buldum :)Türkçe alt yazılı izliyorum bende diziist diye bir yerden izliyorum
ben türkçe istemiyorum cnm..youtube da buldum :)
:) önemli değil cnmAa kusura bakma canım ya alt yazı okuyunca direk türkçe gibi kodlamış beynim
benimde gelmedi youtube aklima, turkce altyazili bulduysan super vallahiayy youtube da varmışhiç aklıma gelmemişti
cnm türkçe alt yazı istemiyorum ki her yerde türkçe var ben ingilizce istiyordum :) youtube da ikiside mevcutbenimde gelmedi youtube aklima, turkce altyazili bulduysan super vallahi
orijinalligi bozuluyor filmin, dizinin seslendirilince . gicik oluyorum bende, sen simdi hangi hikayedesin? bolumu yazmistin, ama konuyu bilmem imkansiz , neler oldu en son?cnm türkçe alt yazı istemiyorum ki her yerde türkçe var ben ingilizce istiyordum :) youtube da ikiside mevcut
yok tatlım ben henüz başlıyorum :) fırsat buldukça izlerimorijinalligi bozuluyor filmin, dizinin seslendirilince . gicik oluyorum bende, sen simdi hangi hikayedesin? bolumu yazmistin, ama konuyu bilmem imkansiz , neler oldu en son?
yok tatlım ben henüz başlıyorum :) fırsat buldukça izlerim
daha önce izlemek istemiştim,romantik komedileri seviyorum çünkü,ama bi türlü ing alt yazılısını bulamadımpisman olmiyacaksin , garanti