Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chandler ve Phoebe hayranıyım ben.
Şu olay süperdi bir de:
phoebe: imm, hayır.
ross: nası, yani... evrime inanmıyor musun?!
phoebe: bilmiyorum, sadece şey, bilirsin... darwin, maymunlar, falan filan, güzel hikaye ama çok basit.
ross: basit?! gezegen üzerindeki yaşayan her canlının tek hücreli halinden bu yana milyonlarca yıl boyunca evrim geçirmesi, çok basit?
phoebe: hıhı, ben inanmıyorum.
ross: üzgünüm ama evrim inanmaman gereken bişi değil phoebe. evrim bilimsel bir gerçektir, soluduğumuz hava ya da yerçekimi gibi.
phoebe: yerçekimi mi, ah tabi.
ross: yerçekimine de mi inanmıyorsun?
phoebe: inanmamak değil aslında, şey bilirsin, sanki çekiliyor gibi değil de yukarıdan itiliyor gibi hissediyorum ben.
ross: ...
phoebe: ^_^
ross: bak, bu çantamda bilimsel gerçekleri taşıyorum ben, bir çanta dolusu gerçek. 200 m. yıllık fosiller var bu çantanın içinde.
phoebe: ross, tamam bak, ben evrimi inkar etmiyorum, bana göre olasılıklardan biri sadece.
ross: ne? bu tek olasılık phoebe!
phoebe: tamam, ross, biraz aklını açabilir misin, şu kadarcık? dünyadaki en parlak zekaların gezegenin aslında yuvarlak değil de düz olduğuna inandıkları bir zaman yok muydu? ve, ne kadar oldu, 50 yıl önce mi, hepiniz atomun en ufak şey olduğunu düşünüyordunuz, taa ki onu bölene dek. şimdi, bana ısrarla bu konunun ne kadar doğru olduğunu ve senin haksız olabileceğine dair ufacık, minicik bir olasılığın bile bulunduğunu kabul etmeyeceğini mi söylüyorsun?
ross: eü, şey, ufacık, minicik bir olasılık olabilir, evet.
phoebe: kabul ettiğine inanamıyorum.
ross: ne?
phoebe: az önce ömrün boyunca tutunduğun tüm inanç sistemini yıktın! daha önce senle aynı fikirde olmasam da sana ve düşüncene saygı duyuyordum ama bak, sen bile ömrünü adadığın bu iddianın ardında durmuyorsun. nasıl işe gideceksin yarın, diğer bilimadamı arkadaşlarının yüzüne hangi hakla bakacaksın?
ross: *sarsılmış*
phoebe: ahah, bu çok eğlenceliydi. şimdi *diğerlerine döner* kim acıktı?
nasil yapsak?Ben de varım
yeteri hayrani varmidir KK'da acaba bi topik acalim ovakittt , aheyyBen de varım
Bu topik açık ya zatennyeteri hayrani varmidir KK'da acaba bi topik acalim ovakittt , aheyy
burdanda olur tabii , siz türkce mi izliyorsunuz?Bu topik açık ya zatenn
Evet tr altyazılı izliyorum.burdanda olur tabii , siz türkce mi izliyorsunuz?
hangi kanal veriyor? bana hic rastlamadi. ben bi alman kanalindan izliyordum, bu aralar biraktim ama, farketmez , ilgim hala ayniEvet tr altyazılı izliyorum.
Netten izliyorum kanaldan değil :))hangi kanal veriyor? bana hic rastlamadi. ben bi alman kanalindan izliyordum, bu aralar biraktim ama, farketmez , ilgim hala ayni
tamam caktim ,Netten izliyorum kanaldan değil :))