Friends

ingilizce alt yazimi? turkce demek istedin dimi?
zaten ingilizce konusuyorlar.
bi ara bende aramis bulamamistim malesef, linki bi ara atarmisin banada. Bazi bölümlerin yeri ayri oluyor, unutulmaz espriler, usta oyunculukla birlesince tadindan yenilmiooowww
yoo doğru söyledim ing alt yazı:KK70: amacım kelime telafüzlerini nasıl yaptıklarını anlamak

ororo.tv den ing. alt yazılı izleyebilirsiniz, ama günlük sınırlama var.
tşk ederim :)

Rica ederim, bir çok dizi var o sitede. Film de var ama sanırım film için para ile üye olmak gerekiyor.
:KK66: ben aslinda netflix e uyeyim, oda ücretli, ama ne hikmetse burdaki netflixte friends yok , orange is the new black, modern family ve daha cook film ve diziler var , ama friends malesef yok. Netflix Turkiyede varmi? hic duydunuzmu?

:KK66: ben aslinda netflix e uyeyim, oda ücretli, ama ne hikmetse burdaki netflixte friends yok , orange is the new black, modern family ve daha cook film ve diziler var , ama friends malesef yok. Netflix Turkiyede varmi? hic duydunuzmu?
Ben ororoyu da tesadüfen bulmuştum, 2 dizi ara tara yoktu hiçbir yerde, öyle şans eseri buldum. Bulunca da başka şey aramadım, bu yüzden fikrim yok açıkçası.

isteyim, bloke . malesef bakamadim , acilmiyor. :KK43:
evde dene cnm
sanırım tüm bölümleri var
dün ilkini izledim çok güldüm ya :KK70:
acaba bizim türkler orda geçen '' GRABBED A SPOON'' kalıbını nasıl çevirmiş :KK70: ben bi anlam veremedim

evde dene cnm
sanırım tüm bölümleri var
dün ilkini izledim çok güldüm ya :KK70:
acaba bizim türkler orda geçen '' GRABBED A SPOON'' kalıbını nasıl çevirmiş :KK70: ben bi anlam veremedim
kapti kasigi ahahah
evden artik bakarim evet, ilk bölümde Rachel gelinlikle giriyordu central perk e dimi?

45ab42c5fcb965f7aabbaefe8f45a6eb.jpg

X