Frezya ve Mavişkonun topiği

Uzağız ama olsun buluşup gezebilirz canım..kendini anlatsana biraz biz seninle hiç konuşamadık öylee..

Değil mi hiç konuşmadık hakikaten özele yazıym tatlışım şimdi kendimi çok belli etmym dicem ama aslında habire yazıp duruyorum neyse yine de yazıyorum özele kuzum

Son düzenleme:
Uzağız ama olsun buluşup gezebilirz canım..kendini anlatsana biraz biz seninle hiç konuşamadık öylee..

Evet :13:ben mesaj attım ama görmedin sanrm kuzum nasıl bahsedym hımm öğrenciyim gazi de sen nerde öğrencisin kampüsün nerede??

Son düzenleme:
Frezyam çok uykum geldi fıstığım ben yatıyorum şimdi:) Ama mutlaka konuşmaya devam edelim öpüyorum çok

Canıım ben de senden önce uymuşum ya :)))..niğde ünide okudum ankarada ailem kalıyor..hangi bölümdesin tatlım ?

tatilde frezyaam, erdekte :)
sen neler yapıyorsunnn :)

Canımcım ben de evde dinleniyorum ya dışarı bile çıkmıyorum
Bu tatil sana iyi gelmiştir herhalde ne zamandır evde sıkılmıştın,ee nasıl geçti tatil,esmerleştin mi ?
gelişme ,değiiime filan var mı ???

evet canım bronzlaştım :) okula kadar açılmasın istiyorum rengim haftada bir havuza falan gidicem o yüzden :)
olsun canım insan arada bütün günn evde oturmak boş boş takılmak da istiyorr :)
güzeldi tatilimm ilkokuldan çok samimi bir arkadaşı mda oradaydı, nasıl geçtiğini bile anlamadım epey keyifliydi :)
bir gelişme, değişim falan yokk..okul olmadan da aşk hayatım renklenmez benim muhtemelennn..okul dışı çevrem pek yok çünkü..
kendimle meşgulüm bu sıralar canım, tatilin son 20 gününün tadını çıkarıyorum :)

Son düzenleme:

İyi etmişsin canım oh ne güzel..sevgili filan karışık şeyler canım,her an depresif bir anda mutlu olabilirsiin,şimdi keyfine bak rahat rahat takıl

İyi etmişsin canım oh ne güzel..sevgili filan karışık şeyler canım,her an depresif bir anda mutlu olabilirsiin,şimdi keyfine bak rahat rahat takıl

doğru diyosun frezyacım yaa..zaten bu aralar o bahsettiğim arkadaşımın aşk hayatını karmaşaları falan gördükçe benden uzak olsun yaa huzurum var böyle der oldum, hiç kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorumi hayırlısı bakalımm..
tatlışım tatlışımm inşallah her şey yolundadır, senin nasıl gidiyorr :)

Evet canım o çocukla yürümez görünüyor sevgilisi varken başkasından hoşlanıyor sonra o kişi ile devam edebiliyor,senle çıkarken başkasından hoşlanmayacağını bilemezsin..

Biz de idare ederiz canım bazen çok çok iiyiyiz mutluyuz bazen birbimizi öldüreceğiz gibi geliyor,aşkın tehlikeli yanı bu bence tehlikeli asla gelecekten emin olamıyorsun rayında değil sanki..
Dün yine çok kötü kavga ettik nedeni o kadar saçma kiii,önceki günde ettik ama barışıyoruz hemen tabi..bugün iyi gibiyiz şükür..hehhehe..öyle karmaşık kurmaşık

olsun canımcım, her insan böyle değil mi zaten, bazen alıştığımız ailemize bile öyle davranabiliyoruz yani..insanın ruh halime göre değişiyor hepsi takma kafanaa, kendiliğinden yolunuzu bulursunuz zatenn..
aman saçma sebeplerden kavga edin ciddi kavgalardan çok daha iyidir yani allh korusun canım benimm
kafamda artık çok az yer kaplıyor zaten o kişi..kendimi olmayacağına inandırdım diyelim, akışına bıraktım hayatı, ben ne kadar uğraşsam da didinsem de zaten hep ne olacaksa o oluyor..

kızlaarr nasılsınız ?...nasıl gidiyor...?

coooooook özledim sizleri valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…