Gerçekten miNeresindesin Ankara'nın olmazsa özel mesajda yaz deşifre olmak istemiyorsan Ay çok merak ettim
Yok canım söylerim adres vermicem ya abidinpaşada oturuyoruz canım..cebecinin,dikimevinin yukarısında siz ?
Uzağız ama olsun buluşup gezebilirz canım..kendini anlatsana biraz biz seninle hiç konuşamadık öylee..
ben döndüm canlarımmm:)))
nerelerdeydin tatlım ??hoşgeldin..
tatilde frezyaam, erdekte :)
sen neler yapıyorsunnn :)
Canımcım ben de evde dinleniyorum ya dışarı bile çıkmıyorum
Bu tatil sana iyi gelmiştir herhalde ne zamandır evde sıkılmıştın,ee nasıl geçti tatil,esmerleştin mi ?
gelişme ,değiiime filan var mı ???
evet canım bronzlaştım :) okula kadar açılmasın istiyorum rengim haftada bir havuza falan gidicem o yüzden :)
olsun canım insan arada bütün günn evde oturmak boş boş takılmak da istiyorr :)
güzeldi tatilimm ilkokuldan çok samimi bir arkadaşı mda oradaydı, nasıl geçtiğini bile anlamadım epey keyifliydi :)
bir gelişme, değişim falan yokk..okul olmadan da aşk hayatım renklenmez benim muhtemelennn..okul dışı çevrem pek yok çünkü..
kendimle meşgulüm bu sıralar canım, tatilin son 20 gününün tadını çıkarıyorum :)
İyi etmişsin canım oh ne güzel..sevgili filan karışık şeyler canım,her an depresif bir anda mutlu olabilirsiin,şimdi keyfine bak rahat rahat takıl
doğru diyosun frezyacım yaa..zaten bu aralar o bahsettiğim arkadaşımın aşk hayatını karmaşaları falan gördükçe benden uzak olsun yaa huzurum var böyle der oldum, hiç kendimi bir ilişkiye hazır hissetmiyorumi hayırlısı bakalımm..
tatlışım tatlışımm inşallah her şey yolundadır, senin nasıl gidiyorr :)
Evet canım o çocukla yürümez görünüyor sevgilisi varken başkasından hoşlanıyor sonra o kişi ile devam edebiliyor,senle çıkarken başkasından hoşlanmayacağını bilemezsin..
Biz de idare ederiz canım bazen çok çok iiyiyiz mutluyuz bazen birbimizi öldüreceğiz gibi geliyor,aşkın tehlikeli yanı bu bence tehlikeli asla gelecekten emin olamıyorsun rayında değil sanki..
Dün yine çok kötü kavga ettik nedeni o kadar saçma kiii,önceki günde ettik ama barışıyoruz hemen tabi..bugün iyi gibiyiz şükür..hehhehe..öyle karmaşık kurmaşık
kızlaarr nasılsınız ?...nasıl gidiyor...?
coooooook özledim sizleri valla
ben de ben deeeee!! giremiyorum bu sıralar pekk..hiç görüşemiyoruz yaa..