Frezya ve Mavişkonun topiği

Mavişkoom canımmm iyiyim saol..sen nasılsınn ?...bugün biraz moralim bozuk yaa benimki yüzünden..tüm enerjim bitti sanki

Ne oldu ki naptı bakiim kendi derdime seni sormayı unuttum Ben de gittim geldim annemleri çekiştirdim hadi hadi diye azıcık gıcıklık yaptım ama olsun başım şişti gürültüden

Mavişkoom canımmm iyiyim saol..sen nasılsınn ?...bugün biraz moralim bozuk yaa benimki yüzünden..tüm enerjim bitti sanki

canım benim yaaa kusura bakma amcamlarla annemlerle sykpetan konuştu bilgisayarımda bakamadım hemeni geç yazıyorum :///
noldu tatlışıma yaa, enerjini getiririz biz yerine bakimmm

Aaaamin perimlem şu yazını gördüm yüzümde gülümseme oldu valla İnşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur Ben de sizi çok seviyorum gerçekten hepiniz ayrı şekersiniz

amin canım amiiinnn....
Allah gönlümüze göre versin inşallahhh

Maviskom yeni topik açmışsın bu arada gözümden kaçmadı ben de katılabilirim size

Burdayım ben Sen napıyorsun asıl bebeim¿

napim canımcımm :) tatile gideceğim hazırlıklardayım bu aralar :))
hoşgeldin o topiğe de tatlışımm, hepinizi her zaman adım geçen her yere beklerimm siz benim çook sevdiğim bebeklerimsinizz :)

napim canımcımm :) tatile gideceğim hazırlıklardayım bu aralar :))
hoşgeldin o topiğe de tatlışımm, hepinizi her zaman adım geçen her yere beklerimm siz benim çook sevdiğim bebeklerimsinizz :)

Utandım Teşekkürler tatlımm ne güzel tatil hazırlığıı nereye gidiyorsun tatile bakiim¿

Son düzenleme:
Utandım Teşekkürler tatlımm ne güzel tatil hazırlığıı nereye gidiyorsun tatile bakiim¿

erdek diye planımız tatlışımm, istanbula yakın olsun diye, orası olsun dedik :) ulaşım işinde henüz kararsızız ama bakalım hayırlısııı

erdek diye planımız tatlışımm, istanbula yakın olsun diye, orası olsun dedik :) ulaşım işinde henüz kararsızız ama bakalım hayırlısııı

Biz küçükken erdek'e çok giderdik çok keyifli olurdu Bol bol dinlen deniz güneş hepsinin tadnı çıkar kuzum benim adıma da Ulaşım otobüs dışında vapur mu var oraya İstanbul'dan?

Biz küçükken erdek'e çok giderdik çok keyifli olurdu Bol bol dinlen deniz güneş hepsinin tadnı çıkar kuzum benim adıma da Ulaşım otobüs dışında vapur mu var oraya İstanbul'dan?

hihihh tamam bebeğimm :) ne güzel tatlışımmm :) bu arada sen nerede yaşıyordun?
canım evet feribot ya da deniz otobüsüyle ulaşım var bir de karayolundan. şu an o konuda kararsızız yarın akşama kadar kararlaştırıp salı yola çıkacağız inşallaah :)

Ben ankarada oturuyorum.Yaz okulunda İstanbuldaydım ama 2 ay kaldım sadece en fazla o zaman Hayırlı yolculuklar canım

Ben ankarada oturuyorum.Yaz okulunda İstanbuldaydım ama 2 ay kaldım sadece en fazla o zaman Hayırlı yolculuklar canım

anladım canımm :) yaz okuluna başka bir okula geldin heralde, öyle olabiliyormuş diye biliyorum ama hiç yapan yok etrafımda :)
sağol nddcimm :)

Evet normalde gazi'de okuyorum ama yaz okulunda itü'den ders aldım.Açıkçası benim de çevremde yok bir cesaret gittim okul uzatan dersti çünkü çok da iyi oldu ama ilk defa İstanbul'a gitmiş oldum bir yandan çokça gezdim eğlendim (hatta arkadaşlarım kardeşim de geldi onlarla da gezdik bayağı ) Hem iyi notla da geçtimm güzel oldu yani

Çok güzel olmuş o zamannn :) ne güzel canım benimm :) ben bir doğma büyüme istanbullu olarak istanbula bayılıyorumm :)) ankaraya gitmedim hiç ama bu yıl ankarada geçen o kadar çok kitap okudum ki ben de gelmek istiyorum bir ara :))

Gelirsen ben seni gezdiririm burada büyüdüm nerede kuytuda kalmış ya da bilinen güzel yer varsa benden sorulur İstanbul bambaşka ama zaten her adımda tarih bayıldım ben de

Gelirsen ben seni gezdiririm burada büyüdüm nerede kuytuda kalmış ya da bilinen güzel yer varsa benden sorulur İstanbul bambaşka ama zaten her adımda tarih bayıldım ben de

gerçekten mii :)))
tamam o zaman anlaştık, gelicek olduğumda haber veririmm :)
sen de bir daha gelirsen bana haber verr, ben de elimden geldiğince gezdirmeye çalışırım ki maalesef çook büyük buralar, benim bile gitmediğim görmediğim bir sürü yer var :))

Tabiki gezdiririm hem de seve seve

Mavişkoom bana da haber ver ankaraya gelirsen bu arada ndd cim sende ankarada kalıyormuşsun canım ben de ben de

Mavişkoom bana da haber ver ankaraya gelirsen bu arada ndd cim sende ankarada kalıyormuşsun canım ben de ben de

Gerçekten mi Neresindesin Ankara'nın olmazsa özel mesajda yaz deşifre olmak istemiyorsan Ay çok merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…