Mavişkoom canımmm iyiyim saol..sen nasılsınn ?...bugün biraz moralim bozuk yaa benimki yüzünden..tüm enerjim bitti sanki
Mavişkoom canımmm iyiyim saol..sen nasılsınn ?...bugün biraz moralim bozuk yaa benimki yüzünden..tüm enerjim bitti sanki
Aaaamin perimlem şu yazını gördüm yüzümde gülümseme oldu vallaİnşallah hepimizin duaları hayırlısıyla kabul olur Ben de sizi çok seviyorum gerçekten hepiniz ayrı şekersiniz
Burdayım benSen napıyorsun asıl bebeim¿
napim canımcımm :) tatile gideceğim hazırlıklardayım bu aralar :))
hoşgeldin o topiğe de tatlışımm, hepinizi her zaman adım geçen her yere beklerimm siz benim çook sevdiğim bebeklerimsinizz :)
UtandımTeşekkürler tatlımm ne güzel tatil hazırlığıı nereye gidiyorsun tatile bakiim¿
erdek diye planımız tatlışımm, istanbula yakın olsun diye, orası olsun dedik :) ulaşım işinde henüz kararsızız ama bakalım hayırlısııı
Biz küçükken erdek'e çok giderdik çok keyifli olurduBol bol dinlen deniz güneş hepsinin tadnı çıkar kuzum benim adıma da Ulaşım otobüs dışında vapur mu var oraya İstanbul'dan?
hihihh tamam bebeğimm :) ne güzel tatlışımmm :) bu arada sen nerede yaşıyordun?
canım evet feribot ya da deniz otobüsüyle ulaşım var bir de karayolundan. şu an o konuda kararsızız yarın akşama kadar kararlaştırıp salı yola çıkacağız inşallaah :)
Ben ankarada oturuyorum.Yaz okulunda İstanbuldaydım ama 2 ay kaldım sadece en fazla o zamanHayırlı yolculuklar canım
Evet normalde gazi'de okuyorum ama yaz okulunda itü'den ders aldım.Açıkçası benim de çevremde yok bir cesaret gittim okul uzatan dersti çünkü çok da iyi oldu ama ilk defa İstanbul'a gitmiş oldum bir yandan çokça gezdim eğlendim (hatta arkadaşlarım kardeşim de geldi onlarla da gezdik bayağı) Hem iyi notla da geçtimm güzel oldu yani
Çok güzel olmuş o zamannn :) ne güzel canım benimm :) ben bir doğma büyüme istanbullu olarak istanbula bayılıyorumm :)) ankaraya gitmedim hiç ama bu yıl ankarada geçen o kadar çok kitap okudum ki ben de gelmek istiyorum bir ara :))
Gelirsen ben seni gezdiririm burada büyüdüm nerede kuytuda kalmış ya da bilinen güzel yer varsa benden sorulurİstanbul bambaşka ama zaten her adımda tarih bayıldım ben de
gerçekten mii :)))
tamam o zaman anlaştık, gelicek olduğumda haber veririmm :)
sen de bir daha gelirsen bana haber verr, ben de elimden geldiğince gezdirmeye çalışırım ki maalesef çook büyük buralar, benim bile gitmediğim görmediğim bir sürü yer var :))
Mavişkoom bana da haber ver ankaraya gelirsen bu arada ndd cim sende ankarada kalıyormuşsun canım ben de ben de