Frezya ve Mavişkonun topiği

sen tüm içnten ve saf duygularınla yaklaşacaksın ve bunu ters bir şekilde algılayıp seni üzecek adamla zaten işin olmaz perimlecim, o yüzdeen yine iş ne oluacağını ne düşündüğünü bir şekilde bilmemeiz gerekiyor o yüzden bu işe koyuluyorsun.a geliyorr..

hmm evet haklısın canım ..dogru..
en iyisi yasayarak ögrenelim bakalımm..
tamam tamam sana söz verdim korkmuyorumm
basarıcam yapıcamm:KK19:

işte buuuuu :)))
hayırlıını gönlündekini versin rabbim inşallahhhh

Sagol canım benim ya.İnşallah artık kurtulucam bu soru işaretlerinden.Allah'ım yardım etsin inşallah.
:KK16::KK16:Cook cok tesekkür ederim.
İnşallah seninde kalbinden gecen bütün dileklerin olur hayırlısıylaa...
:KK54:

Sagol canım benim ya.İnşallah artık kurtulucam bu soru işaretlerinden.Allah'ım yardım etsin inşallah.
:KK16::KK16:Cook cok tesekkür ederim.
İnşallah seninde kalbinden gecen bütün dileklerin olur hayırlısıylaa...
:KK54:

amiin canımın içii :):KK54:
bak seni böyle görmek istiyorum mutluluktannn :KK62::KK62::KK62:

ne demekk :) çok güzel olacak inşallah her şeyy :) inanıyoruz güveniyoruz çok istiyoruuz :)

Canım ya üzüldüm senin adına.
sürekli kavga etmek sorun yasamak tartısmak nedir çok iyi biliyorum;berbat bir duygu.
Allah yardımcın olsun.
Ne kadar cok seversen sev ayrılmak istemen çok dogru bir karar;böyle devam ettikçe daha cok yıpranıyorsun çünkü.
Madem telefonla da görüsemiyeceksiniz zamana bırakman en mantıklısı olabilir bence.
Sana ulasmayı denesin eger gercekten istiyorsa.
Ki böyle durumlarda bence erkegin biraz daha anlayıslı olması alttan alması gerekir;ne öyle herseye bagıran cagıran erkekle olmuyor cidden.
Seni istiyorsa bunlarıda ögrenmeli bence..

gerçekten tatlım dediğin gibi berbat bir duygu
sevgiden şüphem yok ama anlaşamaığımız çok belli
hem kendim hem o yıpranıyor:KK43:
telefon yok msn engelledim facem zaten bayadır kapalı
yani bana ulaşabileceği hiç bir şey yok sadece ablamın
telinden ulaşabilir ama bu girişimde de bulunmadı
demek ki oda istemiyo artık kavga dövüş nereye kadar
ben çok birşey istemedim paspal paspal olmak yerine
yanına giderken biraz özenmek istedim
bu da şuçsa hiç uğraşamam
çok tşk ederim btnm güzel yorumun için :KK16:

canım gerçekten bu kadar sıkıldıysan bu durumlardan ve artık yeter diyorsan o zaman inşallah istediğin gibi olur

yani eğer gerçekten bitirmek istiyorsan ve kararlıysan o bir şekilde sana ulaştığında da konuşur bitirirsin

kıyamam artık canına tak etmiş :/

inşallah dediğin gibi mutlu olursun o zaman canım benim, kafanda bitmişse sorun yoktur zaten..

peki hiç düzeltmeye yönelik konuştunuz mu böyle rahatsız olduğun şeyleri falan umursamıyor değiştirmeye falan çalışmıyor mu? eğer öyle değilse belki de biraz daha çabalamasına şans verebilirsin..

ama öyleyse de artık senden, mutluluğundan, huzurundan kıymetli değil yani kusura bakmasın. her zaman önce kendin gelmeli ki sen de bunu görebiliyorsun gayet.

önüne bak öyleyse artık gerçekten istediğin buysa geçmişinde bırak ki ilerisi için de aklını kurcalayıp canını sıkmasın. daha genciz mutlaka çıkar karşına birileri, olmuyorsa körü körüne gitmenin de bir manası yok, çok haklısın..:nazar:
öyle yoruldum ki tatlım artık nefes alamadığımı hissettiğim oluyor
tak etti valla diyorum kopsun artık herkes unutuyor gidiyor
kendimde de buluyorum artık o cesareti
onunla beraber olmak çok güzel hayal kurmak yarım yamalakta
olsa gerçekleştirmek bazen yapamam gibi geliyor unutmak
çıkarmak onu hayatımdan ama yapmam lazım
diye düşünüyorum
çok saol tatlım güzel dileklerin için kocaman öptüm:):)

öyle yoruldum ki tatlım artık nefes alamadığımı hissettiğim oluyor
tak etti valla diyorum kopsun artık herkes unutuyor gidiyor
kendimde de buluyorum artık o cesareti
onunla beraber olmak çok güzel hayal kurmak yarım yamalakta
olsa gerçekleştirmek bazen yapamam gibi geliyor unutmak
çıkarmak onu hayatımdan ama yapmam lazım
diye düşünüyorum
çok saol tatlım güzel dileklerin için kocaman öptüm:):)

dene canım benim, bundan bir zarar gelmez en azından nasıl mutlu olacağını daha kolay anlamış olursun. dediğim gibi ama hiçbir şey senden daha kıymetli değil..o yüzden mutluluğunu önplanda tut, bir insana alışmak ondan vazgeçmek zor..ama biribirni yıpratan iki insanın mutlu olması da zor..ne diyim canım valla hayırlısı olsun..
ne demeeek her zamann :KK54::KK54:

Son düzenleme:
Kızlarr naber nasılsınız?? ben bu ara pek giremiyorum yarın sınavım varr..çok öptüüm sizi :KK54::KK54::KK54:

amiin canımın içii :):KK54:
bak seni böyle görmek istiyorum mutluluktannn :KK62::KK62::KK62:

ne demekk :) çok güzel olacak inşallah her şeyy :) inanıyoruz güveniyoruz çok istiyoruuz :)

Aynen canım bende buraya gelip :KK62: böyle yaparak size güzel haberler vermeyi istiyorum

gerçekten tatlım dediğin gibi berbat bir duygu
sevgiden şüphem yok ama anlaşamaığımız çok belli
hem kendim hem o yıpranıyor:KK43:
telefon yok msn engelledim facem zaten bayadır kapalı
yani bana ulaşabileceği hiç bir şey yok sadece ablamın
telinden ulaşabilir ama bu girişimde de bulunmadı
demek ki oda istemiyo artık kavga dövüş nereye kadar
ben çok birşey istemedim paspal paspal olmak yerine
yanına giderken biraz özenmek istedim
bu da şuçsa hiç uğraşamam
çok tşk ederim btnm güzel yorumun için :KK16:

Tabiki bence de sende hiçbir suç yok.
O baya baya abartmış.
E tabiii sonra ikinizinde sinirleri zıplamıs;ikinizde aslında biraz sakin olabilirdiniz.
Böyle bir anlık öfkeyle kavgaların ardı arkası kesilmiyor.
Ortada bir sorun olduguda kesin bence.
Bu kadar kavga pek normal olamaz ya canım.
Seviyorsan artık biraz zamana bırakmayı dene bakalım;istiyorsa mutlaka ulasacaktır sana.
Ve belki biraz akıllanır.:KK20:

dene canım benim, bundan bir zarar gelmez en azından nasıl mutlu olacağını daha kolay anlamış olursun. dediğim gibi ama hiçbir şey senden daha kıymetli değil..o yüzden mutluluğunu önplanda tut, bir insana alışmak ondan vazgeçmek zor..ama biribirni yıpratan iki insanın mutlu olması da zor..ne diyim canım valla hayırlısı olsun..
ne demeeek her zamann :KK54::KK54:

Tabiki bence de sende hiçbir suç yok.
O baya baya abartmış.
E tabiii sonra ikinizinde sinirleri zıplamıs;ikinizde aslında biraz sakin olabilirdiniz.
Böyle bir anlık öfkeyle kavgaların ardı arkası kesilmiyor.
Ortada bir sorun olduguda kesin bence.
Bu kadar kavga pek normal olamaz ya canım.
Seviyorsan artık biraz zamana bırakmayı dene bakalım;istiyorsa mutlaka ulasacaktır sana.
Ve belki biraz akıllanır.:KK20:
çok teşekkür ederim canlarım iyi ki varsınız:)
sizleri çok seviyorum:KK16::)

Kızlarr naber nasılsınız?? ben bu ara pek giremiyorum yarın sınavım varr..çok öptüüm sizi :KK54::KK54::KK54:

iyiyim canım benimm :) inşallah çok güzel geçiceklerr, çalışmlarının karşılığını alıcaksınn :) :KK54::KK54::KK54:
sınavların bitsin görüşürüürz yol katettik perimlecimlee çok seviniceksin sen dee :)

E sınavdan sonra artık bekleriz tatlımm amaa.....:KK48:
Başarılar ve iyi şanslar canım ..İnşallah sınavın cok iyi geçer.

iyiyim canım benimm :) inşallah çok güzel geçiceklerr, çalışmlarının karşılığını alıcaksınn :) :KK54::KK54::KK54:
sınavların bitsin görüşürüürz yol katettik perimlecimlee çok seviniceksin sen dee :)

Canım neler olduu ya hiç bakamıyorumm,güzel haberlerinizi bekliyorum..

perimlecim,mavişkom,firmuscumm öptüüm hepiniziii...dilekleriniz için teşekkür ederim.

Kızzzzlar hiç gelemiyorum meraktan çatlcam bir şeyler olmuş sanki sınavlarım var inşallah bitiyor pazartesiden soonra artık ben de topikte coşturcam kihkih :118::118::119::119: Hepinizi öpüyorm :KK54::KK54::KK54:

X