Kontakt Lens FresLook Lensler hakkında...yardım edin kızlar Lütfen...

ya ben taktığım zaman gözümü çok yakıyo acab a solüsyondan mı kaynaklanıo??

çok acıyo ama bi süre kapalı tuttuktan sonra geçioda gözümde çok akıyo CADIARZU senağlama

bende freslook lens kullandım.hala özel günlerde takarım.sene de 1 falan.bu ektekiler 3 aylık.3 renk kullandım turkuaz,yeşil,mavi.çok kalınlar.batma oluyo,bulanıklık yanma.hiç doğal durmuyo zaten.hele yakından felaket.devamlı kullanıma bence kesinlikle uygun değil!!!benim gibi düğün bayram takarsanız en fazla 3 saat,takabiliyorum felaket baş ağrısı yapıyo sonra.kullan at gibi bişey.bana sorarsanız sağlığınızı düşünün._ ucuz diye tercih etmeyin,diğerlerin den ucuz ama kaliteli ve sağlıklı değil!!!sürekli kullanım için...

resim için özr elimden gelen bu yardımcı olmak amacı ile.düğün de çekilen bi foto.

Eklentiler

• $222.jpg
    $222.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 106
bencede öyle ben cesit olsun falan diye alırım bundan sonra..
arada bi takmak için sürekli kullanım için doğal bi lens değil..

yok ben memnunum
violetgrihareli yeşilbal rengi
bunları kullandım herzaan batma ara ara olabilir çünki renkli lensler 3 katmandır normal lensler 1 katman.

cnm adore lensleri freshllook la aynı fiyat ama çok daha doğal bunu tavsiye ederim ben kullandım

ben freslook un safir mavisini kullandım o kadar cırt durmasına ragmen bazı kişiler orjinal zannediodu gözlerin çok güzel falan diolardı ben bile şaşırıodum lens dedigimde aaaaaaa çok dogal duruo çok yakışmış diolardıdelikafadulden

Ben grisini kullandım doğallığı orta derece diyebilirim, şimdi yeşilini kullanıyorum çok doğal durduğunu söylüyor herkes.Grilerde 3-4 saat kullandıktan sonra batma oluyordu ama şimdi yeşillerde olmuyor.Solusyon değiştirdim ondan kaynaklandığını düşünüyorum ama yine de B&Lnin renkleri freshlooktan daha yapay olmasına rağmen daha rahat bir lens.

X