• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

french hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi kokoshatun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kokoshatun

Ziyaretçi
kızlar frenchı yapıyorum ama sanki en üste uyguladığım rakı beyazını fazla sürüyorum gibi geldi ama birbirinden bağımsız şekilde uçlar bembeyaz oluncada sevmiyorum fotosunu koyuyorum gerçi burda biraz daha koyu çıkmış ama olsun siz nasıl yapıyorsunuz kaç kat sürüyorsunuz rakı beyazını?

Son düzenleyen: Moderatör:
canım kalın olmuş gibi görünüyor ... tek kat denesen ...

teşekkür ederim cnm deneyeceğim

kızlar frenchı yapıyorum ama sanki en üste uyguladığım rakı beyazını fazla sürüyorum gibi geldi ama birbirinden bağımsız şekilde uçlar bembeyaz oluncada sevmiyorum fotosunu koyuyorum gerçi burda biraz daha koyu çıkmış ama olsun siz nasıl yapıyorsunuz kaç kat sürüyorsunuz rakı beyazını? Imageshack - grnt001k

Kızçem bu kapı boyası gibi,kalın olmuş galiba...:icecream:

kullandığınız ojelerin markaları ve numaraları ne kızlar?

flormar....310 ilk önce üstede 319 uyguluyorum çok güzel oluyo

yav bende onları kullanıorum ama o takma tırnaktaki renk olmuyor ben o rengi isitom=( flormarın french setini aldım o biraz daha iyi

kaldırıdm fotoyu cnm french setiyle yapınca tkr koyarımm

kızlar ben uçlara sürülen kireç beyazını çok koyu sewiyorum, suan pastelin kireci en koyu sanıyorum. sizin tavsiyeniz warmı? en koyu hangi markanın?

Back