Fransız Askısı

TNm Arkadaslar bende Seda sayanin Doktoruna yaptiracagim, Fransiz askisini, Doktor ücrete anlasiriz dedi.
Yazarim size. :)

Hep merak etmişsindir ünlülerde estetik yaptırınca yaptırmadık diyorlar . Neden saklama ve ya yalan söyleme gerek duyuluyor ??? Kötü birşeyler neden yaptırılıyor? Yok değilse neden açıl açık söylenmez

Ya bende yaptırdım sonuç korkunç yüzümde hep göçükler oluştu ve çok ağrıyor doktor geçer diyor ama michael jackson gibi oldu geri çıkartabilşyormuyum acaba çok mutsuzum

Valla ben çektim siz çekmeyin en iyisi doktor bile yalan söylüyor felçli gibi oluyor suratınız ki yazın 32 kırışığım da yok ama bu doktorların vicdanı yok bazılarının keşke parayı öyle verseydim de yapsaydı nişanlım bir aya iyileşmezse beni terkedecek Mehmet Ünal’a yaptırdım

Merhaba bende nisantasinda bir doktora gittim yasim 31 bu arada ama biraz daha yuzum gergin gozuksun istedin yarin sedasyonla yapilacak islem sirasinda local anestrzi yazilmis ,cok acir dedi bu konuda tecrubrsi olan yazabilir mi?ayni zamanda ip izi olmazmis

Ya bende yaptırdım sonuç korkunç yüzümde hep göçükler oluştu ve çok ağrıyor doktor geçer diyor ama michael jackson gibi oldu geri çıkartabilşyormuyum acaba çok mutsuzum
Hangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorum

Saklamaya gerek yok. Ben olsam yakın tanıdıklarıma söylerim ama herkese söylemeye de gerek yok mesela bir müşteri geldi, ya da az tanıdık biri yüzünüze tuhaf tuhaf bakıyor, diş çektirdim deyip geçiştirdim ben de mesela ona ne fransız askısıymış filanmış otur da anlat.

Ben merak ediyorum bu fransız askısını (eğer çok sarkık değilse) meme dikleştirmede de kullanıyorlarmış işe yarıyor mudur?

Nasilsiniz nasil oldu

Hangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorum
Valla kolay falan değil hala ağrıyor ipler
orta yüze yaptırdım ama şükür toparlamaya başladım ilk bi surat yamuk yumuk durdu buruş buruş yalan değil 10 gün oldu hala ağrım var ama o kötü görüntü gitti yaşım 32 çok bi değişim olmadı ya çok erken daha bilmiyorum ama

Gecmis olsun.eylul cikatirmis sanirim gozmeri eski haline donmus cunku

Valla ben yaptirdim iki gun oldu cok agrim oldu kolay bisey degil,keske yaptirmasaydim dedim ,yuzumun bi tarafi sis o yuzden suan cok guzel degil ama oyurunca iyi olacak gibi,yemek falan yiyemiyorum cenemi oynatamiyirum,yaptirmak isteyenler bi daha dusunsun bence guzellik icin bence bu kadar aciya degmez

Kesinlikle değmez 11. Gün hala çukurlar var suratımda en güzeli ufak dozlarda düzenli botoks ve dolgu üstelik çok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…