- 26 Ocak 2014
- 154
- 25
-
- Konu Sahibi timeless0606
Hep merak etmişsindir ünlülerde estetik yaptırınca yaptırmadık diyorlar . Neden saklama ve ya yalan söyleme gerek duyuluyor ??? Kötü birşeyler neden yaptırılıyor? Yok değilse neden açıl açık söylenmezŞişlikler hemen geçmedi maalesef. 3-4 gün insan içine çıkmamak gerek. Ben soranlara 20 yaş dişimi çektirdim dedim. 1 hafta 10 gün sonra şişlikler iniyor. 1 ayın sonunda da yüz şeklini almaya başlıyor.
Cnm benim, gecmisch olsun. Hangi doktora yaptidinYa bende yaptırdım sonuç korkunç yüzümde hep göçükler oluştu ve çok ağrıyor doktor geçer diyor ama michael jackson gibi oldu geri çıkartabilşyormuyum acaba çok mutsuzum
Hangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorumYa bende yaptırdım sonuç korkunç yüzümde hep göçükler oluştu ve çok ağrıyor doktor geçer diyor ama michael jackson gibi oldu geri çıkartabilşyormuyum acaba çok mutsuzum
Hangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorum
Saklamaya gerek yok. Ben olsam yakın tanıdıklarıma söylerim ama herkese söylemeye de gerek yok mesela bir müşteri geldi, ya da az tanıdık biri yüzünüze tuhaf tuhaf bakıyor, diş çektirdim deyip geçiştirdim ben de mesela ona ne fransız askısıymış filanmış otur da anlat.Hep merak etmişsindir ünlülerde estetik yaptırınca yaptırmadık diyorlar . Neden saklama ve ya yalan söyleme gerek duyuluyor ??? Kötü birşeyler neden yaptırılıyor? Yok değilse neden açıl açık söylenmez
Ya cikarttirmis sanirim bugun baktim da cekik degildi gozleri anlamadimEYLÜLÜN DOKTORU KİM ACABA
Nasilsiniz nasil olduMerhaba bende nisantasinda bir doktora gittim yasim 31 bu arada ama biraz daha yuzum gergin gozuksun istedin yarin sedasyonla yapilacak islem sirasinda local anestrzi yazilmis ,cok acir dedi bu konuda tecrubrsi olan yazabilir mi?ayni zamanda ip izi olmazmis
Miaestetik diye bi uermisEYLÜLÜN DOKTORU KİM ACABA
Valla kolay falan değil hala ağrıyor iplerHangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorum
orta yüze yaptırdım ama şükür toparlamaya başladım ilk bi surat yamuk yumuk durdu buruş buruş yalan değil 10 gün oldu hala ağrım var ama o kötü görüntü gitti yaşım 32 çok bi değişim olmadı ya çok erken daha bilmiyorum amaHangi bolgeye yaptirttiniz.internet fenomeni wylul ozturk var ya o gozlerebyaptirtti.kolay bisiye benziyo ben de dusunuyorum
Gecmis olsun.eylul cikatirmis sanirim gozmeri eski haline donmus cunkuValla kolay falan değil hala ağrıyor ipler
orta yüze yaptırdım ama şükür toparlamaya başladım ilk bi surat yamuk yumuk durdu buruş buruş yalan değil 10 gün oldu hala ağrım var ama o kötü görüntü gitti yaşım 32 çok bi değişim olmadı ya çok erken daha bilmiyorum ama
Kesinlikle değmez 11. Gün hala çukurlar var suratımda en güzeli ufak dozlarda düzenli botoks ve dolgu üstelik çok pahalıValla ben yaptirdim iki gun oldu cok agrim oldu kolay bisey degil,keske yaptirmasaydim dedim ,yuzumun bi tarafi sis o yuzden suan cok guzel degil ama oyurunca iyi olacak gibi,yemek falan yiyemiyorum cenemi oynatamiyirum,yaptirmak isteyenler bi daha dusunsun bence guzellik icin bence bu kadar aciya degmez