Fransız Askısı

Fransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Çok geçmiş olsun 😔😔 kime yatırdın acaba? Korktum şimdi 😔 düşünüyordum çünkü. Kaça yaptırdın acaba +

Seda Sayan sürekli Fransız askısı yaptırıyormus. Kadının cildi benimkinden güzel o yaşta. Ve lokal anestezi ile canlı Yayında yaptırdı, o günden beri araştırıyorum heyecanlandım resmen. Ameliyattan çok korkuyorum çünkü. Yaptıran birileri varsa tecrübelerini paylasirlarsa minnettar olucam kızlar
Yakından gördünüz mü hic yüzünü??
Makyajla bırakın da o kadar güzel görünsün..
Gerçi yaşı da var bir yerden sonra salması normal bir cildin ama.
Riskli fazlasıyla..
Çok iyi bir doktor bulun derim..

Fransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Hangi doktor söyleye bilirmisin

X