Merhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.