- 30 Mayıs 2011
- 21
- 1
-
- Konu Sahibi timeless0606
Çok geçmiş olsunFransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Sonuc nasıl memnun kaldınızmıSonucu 2-3 hafta sonra söyleyebilirim, şu an hala ödem var ve yüz tam oturmadı. Nihat Bey için de iyi diyorlar.
Evet çok memnunum, gittikçe daha oturuyor. İplerin izi tamamen yok oldu.Sonuc nasıl memnun kaldınızmı
Farkedılır degısıklık oluyormu Kac gune indi şişlikEvet çok memnunum, gittikçe daha oturuyor. İplerin izi tamamen yok oldu.
Şişlikler hemen geçmedi maalesef. 3-4 gün insan içine çıkmamak gerek. Ben soranlara 20 yaş dişimi çektirdim dedim. 1 hafta 10 gün sonra şişlikler iniyor. 1 ayın sonunda da yüz şeklini almaya başlıyor.Farkedılır degısıklık oluyormu Kac gune indi şişlik
Peki Fransız askısı için ne kadar ödediniz?Evet çok memnunum, gittikçe daha oturuyor. İplerin izi tamamen yok oldu.
2 çift askı için 7000 TL ödedimPeki Fransız askısı için ne kadar ödediniz?
doktorunun adını söyler misinSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Dr Nejat Candoktorunun adını söyler misin
doktorunun adını söyler misin
Merhaba nasil yüzümüzden memnun kaldınız mı?Seda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Dr Nejat Can
Merhaba sonuçtan bilgi verirmisiniz memnun kaldınız mıSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Yakından gördünüz mü hic yüzünü??Seda Sayan sürekli Fransız askısı yaptırıyormus. Kadının cildi benimkinden güzel o yaşta. Ve lokal anestezi ile canlı Yayında yaptırdı, o günden beri araştırıyorum heyecanlandım resmen. Ameliyattan çok korkuyorum çünkü. Yaptıran birileri varsa tecrübelerini paylasirlarsa minnettar olucam kızlar
Hangi doktor söyleye bilirmisinFransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Hangi dr istedi ? Sakıncası yoksaDr. Benden 12.000tl istedi oha