Fransız Askısı

Nasıl oldunuz şuan

Instagramda Antalyada bi merkezin kampanyasini gördüm. Fransiz askisina 3 bin yazmislar. Fiyat cok uygun orneklerde guzel ama cesaret edemiyorum memnun olmayan cok

Kaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Ağzım açık okuorum maddi durumunuz var ki verebiliyorsunuzdur da verdiğiniz ücret çok fazla

Kaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Cok.sevindim sizin adiniza . Ne kadar süre oldu ve kime yaptirdiniz

20 gün oldu suratım da hala şişlik var yıkarken zorlanıyorum ağrı ve hassasiyet çok fazla hatta bugun yanlışlıkla havuç yedim dedim çenem ikiye ayrıldı ip koptu sanki çenemde hafif şişme oldu.zor bir süreç ve oturması zaman alıyor baya otururmu onu da bilmiyorum yaptırnayın bence hatta bulabilirsem foto atacam değmez

Fotoğraf ekleyebilir misiniz ? Çoğu kişi düşünüyor bunu .Bazıları çok memnun bazıları hiç memnun değil.Tamamen doktorun el becerisi ile ilgili sanırım

Merhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.

Suratınızda sürekli rahatsız edici bir gerginlik asimetriklik paranızla acı çektiriyorsunuz kendinize benim bi taraf farkedilir seviyede çökük kaldı zehir zıkkım olsun insanları kandırıyorlar böyle nasıl bir vicdan. Bütün samimiyetimle söylüyorum yaptırmayın 3 ay sonra etkisi başlayacak diyorlar yalan hepsi yalan

gahshshdh nasıl yani? İyileşmezsen seni terk mi edicek nişanlın? Derhal ayrıl böyle bir ilişkide durarak kendini harcama.

Son durum nasıl

Kısa zamanda etkisi geçiyor. En fazla 2 yıl deniliyor. Bu arada iple deri iyice geriliyor. Etkisi geçince cilt daha da sarkar gibime geliyor. Çünkü cilt elastikiyeti bozuluyor. Fazla deri alınmıyor. Bunun yerine gerekliyse yüz gerdirme çok daha mantıklı.
Adını fransız askısı koymuşlar :) Bu yeni bir sistem değil. Yıllardır yapilan bildiğimiz iple germe.
Ben 3 yıl önce iple uyluk gerdirdim. 1 yıla kalmadan etkisi geçti. Bacak eskisinden daha kötü oldu. Fazla deri alınmadıktan sonra bu yöntemler sadece para tuzağı. Umut taciri bunlar. Hifu ile yüz germe soğuk lipolizle yağ eritme ....hepsi uyduruk şeyler. Tek gerçek olan plastik cerrahi ve dolgu ve de botoks dur.

Son durum ne acaba bende daha yaşlı bir görüntü oluştuda tam bir ay oldu hala çukurlar var

Son durum nasıl
Benim 1 ayı geçti ve çukurlar hala duruyor. Kontrolde doktor geçiştirdi konuyu zamanla geçeceğini düşünmüyorum artık. Şimdi bu çukurlar için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Kabus gibi. En azından biraz simetrik görüntü elde etmek için dolgu mu yaptırsam diye düşünüyorum.

Ya acaba bu uygulama tamamen doktorun uygulama şekline göre mi başarısı değişiyor ?daha önce Seda Sayana yapan dr geçen gün Seda Akgül e yaptı .Çok başarılı görünüyodu

Selam kızlar, bende yüzümü gerdirmek istiyorum. Sizce orta yüz gerdirme mi yoksa Fransız Askısı mı daha iyi olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…