- 10 Temmuz 2019
- 21
- 2
- 37
-
- Konu Sahibi timeless0606
Nasıl oldunuz şuanValla ben yaptirdim iki gun oldu cok agrim oldu kolay bisey degil,keske yaptirmasaydim dedim ,yuzumun bi tarafi sis o yuzden suan cok guzel degil ama oyurunca iyi olacak gibi,yemek falan yiyemiyorum cenemi oynatamiyirum,yaptirmak isteyenler bi daha dusunsun bence guzellik icin bence bu kadar aciya degmez
Kaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.Dr. Benden 12.000tl istedi oha
Ağzım açık okuorumKaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Cok.sevindim sizin adiniza . Ne kadar süre oldu ve kime yaptirdinizKaç çift ip için 12.000 TL istedi? Ben 2 çift için 7000 TL ödedim. Çok memnunum, yanaklarım çok güzel oldu fakat çene bölgesi için 2 çift daha yaptırmayı düşünüyorum.
Iki cifte 7000 istediCok.sevindim sizin adiniza . Ne kadar süre oldu ve kime yaptirdiniz
Fotoğraf ekleyebilir misiniz ? Çoğu kişi düşünüyor bunu .Bazıları çok memnun bazıları hiç memnun değil.Tamamen doktorun el becerisi ile ilgili sanırım20 gün oldu suratım da hala şişlik var yıkarken zorlanıyorum ağrı ve hassasiyet çok fazla hatta bugun yanlışlıkla havuç yedim dedim çenem ikiye ayrıldı ip koptu sanki çenemde hafif şişme oldu.zor bir süreç ve oturması zaman alıyor baya otururmu onu da bilmiyorum yaptırnayın bence hatta bulabilirsem foto atacam değmez
Fransiz askisini 1 yil once yaptirdim. Nisantasinda bu konuda cok unlu bir Dr. yapti. Sonuctan hic memnun kalmadim. Yuzumun bir yarisinda derin cizgi diger yarisinda ise girinti, cikintilar olustu. Cilt sarkmalarina ait soruna bir cozum degil. Eger clidinizde sarkma varsa, zamaniniz ve maddi durumunuz uygun ise, mutlaka iyi bir plastik cerrah ile gorusup yuz germe islemi yaptirin. Ben su anda iyi bir cerrah arayisi icindeyim. Son 1 yila ait maddi ve manevi kayiplarimi, kaybettigim zamani yerine getirecek hicbirsey yok maalesef. Ama umudumu kaybetmedim.
Valla ben çektim siz çekmeyin en iyisi doktor bile yalan söylüyor felçli gibi oluyor suratınız ki yazın 32 kırışığım da yok ama bu doktorların vicdanı yok bazılarının keşke parayı öyle verseydim de yapsaydı nişanlım bir aya iyileşmezse beni terkedecekMehmet Ünal’a yaptırdım
Defalarca yaptırma dedi bana gerek yok dedi be haklı da çıktı eğri büğrü oldu suratımgahshshdh nasıl yani? İyileşmezsen seni terk mi edicek nişanlın? Derhal ayrıl böyle bir ilişkide durarak kendini harcama.
Son durum nasılMerhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.
Yavaş bir şekilde de olsa çukur görüntüler hafifliyor. Yarın kontrolüm var. Sonrasında daha detaylı yazarım.Son durum nasıl
Son durum ne acaba bende daha yaşlı bir görüntü oluştuda tam bir ay oldu hala çukurlar varYavaş bir şekilde de olsa çukur görüntüler hafifliyor. Yarın kontrolüm var. Sonrasında daha detaylı yazarım.
Son durum ne acaba bende daha yaşlı bir görüntü oluştuda tam bir ay oldu hala çukurlar var
Benim 1 ayı geçti ve çukurlar hala duruyor. Kontrolde doktor geçiştirdi konuyu zamanla geçeceğini düşünmüyorum artık. Şimdi bu çukurlar için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Kabus gibi. En azından biraz simetrik görüntü elde etmek için dolgu mu yaptırsam diye düşünüyorum.Son durum nasıl
Ya acaba bu uygulama tamamen doktorun uygulama şekline göre mi başarısı değişiyor ?daha önce Seda Sayana yapan dr geçen gün Seda Akgül e yaptı .Çok başarılı görünüyoduBenim 1 ayı geçti ve çukurlar hala duruyor. Kontrolde doktor geçiştirdi konuyu zamanla geçeceğini düşünmüyorum artık. Şimdi bu çukurlar için ne yapabilirim diye düşünmeye başladım. Kabus gibi. En azından biraz simetrik görüntü elde etmek için dolgu mu yaptırsam diye düşünüyorum.