Fransız Askısı

Dediğiniz dr Fransız askısı yapıyor ve verdiği fiyat 30 bin ile 50 bin arası

offf ciddi misiniz?
ben yüzümden hiç memnun değilim ciddi anlamda psikolojimi bozuyor bu durum.
ve karar verdim, 6-7 kg fazlamı verdikten sonra 2-3 ay içinde yaptıracağım askıyı.
düşündüm yani bu halimden daha kötü olmam herhalde
kartalda bir doktora karar kıldım, henüz görüşmeye gitmedim.
tek çarem bu ne yapabilirim ki.

Kesinlikle ip askı yaptırmayın ben yaptırdım hâlâ uğraşıyorum dolgu ole başka yerde düzeltmeye çalışıyorum ama malesef zor ve yaptirali dört ah oluyor daha

Katılıyorum size bende yaptırdım çok pişmanım yüzümün şekli bozuldu

Katılıyorum size bende yaptırdım çok pişmanım yüzümün şekli bozuldu
Çok geçmiş olsun. Bu askılama işleminden sonra çok belirgin değişiklik oluyor mu? Yani dışardan bakıldığın da işlem yapıldığı anlaşılır mı? Şekli bozuldu yazmışsınız gözlerde mi değişiklik oldu? Yaptıran bir kaç kişi ile konuştum memnun olan 9 kişiden sadece 2 tanesi, hiç bir değişiklik olmadı diyen yada eskisinden kötü oldu yazanlar var sizde durum şimdi nedir?

Hayır kesinlikle tavsiye etmiyorum ilk bir ilk ay çok güzel ondan sonra ip kendimi bırakıyormu artık nr oluyor bilmiyorum yüzümün bir tarafi aşağısı bit tarafı yukarıda kaldı şu anda başka yerde dolgilaflae yüzümü toparlamaya çalışıyorum çok psikolojim bozulmuştu tavsiye etmiyorum birde yaptirirkende acısı cabasi

Şimdi arkadaşımla konuştum buradan eski üye oda kafam dan tamamen çıkardı bu işlemi....tamam çok tşk ederim cevabınız için size de tekrar geçmiş olsun umarım sorunu çözümlersiniz

Son düzenleme:
Dediğiniz dr Fransız askısı yapıyor ve verdiği fiyat 30 bin ile 50 bin arası

Şimdi arkadaşımla konuştum buradan eski üye oda kafam dan tamamen çıkardı bu işlemi....tamam çok tşk ederim cevabınız için size de tekrar geçmiş olsun umarım sorunu çözümlersiniz
Teşekkür ederim ama şu jel dolgu uygulayan biryey buldum çene hatlarımi o kadar güzel yapıyor ki şu an sadece iki cc dolgu yaptırdım yüzüme şekil vermeye başladı ve kalıcı imiş en aşağı on sene diyor

Jel dolgu bildiğimiz dolgulardan farklı bieşey galiba ilk defa duydum, çene ye 2 cc yetti mi peki? 10 sene gitmesi süper olay ben dolguya verilen paraya acıyorum kalmıyor çünkü uzun zaman

Hangi dolgu o 10 sene kalıcı olan acaba?

Merhaba Arkadaşlar,,
İp askı ile yüz germeyi Netten yaptığım yoğun araştırma ve inceleme sonrası tüm cesaretimi toplayıp yaptırdım.
Öncelikle;
1- Ağrısız Acısız denmesi doğru değil. Sonuçta yüze iğne ve yabancı madde giriyor sonrası ödem oluyor yapılırken ve sonrasında ağrı hassasiyet görülüyor.
2- Bana toplamda kısa uzun 14 ip atıldı. Lokal anestezi olmasına rağmen inanılmaz ağrı oldu. İğneye tahammülü olmayan için oldukça zor ki ben sabırlı olmama rağmen kalp frekanslarım değişti.
3- İplerin kalitesi ve uygulama yöntemine göre fiyat değişmekte sormadan garantiye almadan yaptırmayın
4- Hemen sonrası kolojen maskesi Buz uygulaması ve arnica krem uygulanmasına rağmen gece ağrı arttı. Ve şişlik morarma mevcut
5- Sonrasında herhangibir enfeksiyon riskine karşı antibiyotik başlamanız gerekiyor
6- Şu an 2 gün ve çocuklar zombi gibi dediler Çünkü belirgin şekilde yüzde gerilme şişliklerle birleşince anormal yüz hattı oluşuyor öyle 30 dk. Kalk git filan değil. Tabii iki adet attıracak olanlar için olabilir.
7- Çene hattı belirgin şekilde gerildi ve gıdı azaldı.
8- 15 gün sonra yüz oturmaya başlar dediler. Sonucunu sizlerle paylaşırım.
9- 9 ölçün 1 biçin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…