- 28 Aralık 2020
- 30
- 21
- 39
-
- Konu Sahibi timeless0606
Ya harikasın atarsan çok seviniriz. Öncesi sonrası atabilirsen rica etsem. Peki birşey daha sorabilir miyim canım bahsettiğin bu kalıcı iplerde kopma düşme ihtimali varmı ki hani bazı arkadaşlar bir yanagim düştü yamuk oldu vs diyorlar ya ondan sordum.Buraya öncesi sonrasını koyacağım bugün 14.gunum özelden yazmak isteyene foto atabilirim biraz daha yanak ödemim geçsin atacağım
Kopma olmuyor olsaydı iç dikiş ameliyatları patlar açılır kişiler ölürdü,orantisizlik oluyormuş oda uzmanlık alanı olmayan el değince diye düşünüyorumYa harikasın atarsan çok seviniriz. Öncesi sonrası atabilirsen rica etsem. Peki birşey daha sorabilir miyim canım bahsettiğin bu kalıcı iplerde kopma düşme ihtimali varmı ki hani bazı arkadaşlar bir yanagim düştü yamuk oldu vs diyorlar ya ondan sordum.
Anladım canım o doktora bir bakayım neredeymis inşallah uzak bir yerde değildir. Senin kaçıncı gununKopma olmuyor olsaydı iç dikiş ameliyatları patlar açılır kişiler ölürdü,orantisizlik oluyormuş oda uzmanlık alanı olmayan el değince diye düşünüyorum
Orantisizlik olunca düzeltme yapılır mı acaba, bir de yaşınızı soracaktım ta solediyseniz kacirdiysam da affolaKopma olmuyor olsaydı iç dikiş ameliyatları patlar açılır kişiler ölürdü,orantisizlik oluyormuş oda uzmanlık alanı olmayan el değince diye düşünüyorum
Buraya öncesi sonrasını koyacağım bugün 14.gunum özelden yazmak isteyene foto atabilirim biraz daha yanak ödemim geçsin atacağım
41 oldum bu ay foto atıyorum şuan Drakula gibi 13 gün geçirdim şuan bile sisliklerim varOrantisizlik olunca düzeltme yapılır mı acaba, bir de yaşınızı soracaktım ta solediyseniz kacirdiysam da affola
Orantisizlik olunca düzeltiliyormus tüm Dr lar bunu söylüyor coookk araştırdım bir yıl diyebilirim 23 Aralık'ta burnuma ve yanaklarıma yaptırdım birde üst göz kapağım cukurdu dolgu yaptırdımOrantisizlik olunca düzeltme yapılır mı acaba, bir de yaşınızı soracaktım ta solediyseniz kacirdiysam da affola
Ya harikasın atarsan çok seviniriz. Öncesi sonrası atabilirsen rica etsem. Peki birşey daha sorabilir miyim canım bahsettiğin bu kalıcı iplerde kopma düşme ihtimali varmı ki hani bazı arkadaşlar bir yanagim düştü yamuk oldu vs diyorlar ya ondan sordum.
Oncem sonram suanki halimi attım bakın siteye hala ödemim var yüzüm yanayım sisBir umut diye yaptiriyorlar ama burda memnun olmayan da cok fazla dusundurucu bence
Ay inanmıyorum evet çok güzel olmuş ve çok çok daha genclesmissin biraz daha oturur yani ama bu hali bile harika ben sokOncem sonram suanki halimi attım bakın siteye hala ödemim var yüzüm yanayım sis
Merhabalar ne durumdasınız acaba ben ip askı botox ve yanaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum.Hakan buzoglu dermatolog ,önceki ve sonraki halimi foto olarak atacağım aradaki Drakula gibi olduğum fotoları da koyacağım herkes bilerek yapsın bir şey yapacaksa botoks dışında hiç bir işlem kolay değil bildiğim tek şey bu kolay diyen yalan söyler güzellik için bizde 10 gün sis mor gezelim napalim
Şuan 16 gün oldu çok daha iyiyim gören bir değişim olmuş diyor ama ne olduğunu tahmin edemiyolar gorseklerimi gördünüz mü attım siteyeMerhabalar ne durumdasınız acaba ben ip askı botox ve yanaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum.
Kaç tane yaptırdınız acaba ?Şuan 16 gün oldu çok daha iyiyim gören bir değişim olmuş diyor ama ne olduğunu tahmin edemiyolar gorseklerimi gördünüz mü attım siteye
Çok güzel olmuş şimdi gördüm daha oturması lazım 15 gün sonra tamamen iner masaj yapıyormu doktorunuz.Benim kız kardeşim yaptırdı yakın bir zamanda çok hayran kaldım.Kendimide hazırladım inşallah bakalım aynı doktora mı gideceğim ona karar veremek
Birer adet yanaklarıma bir adet burnuma burnum düşüktü en sonki halimi yine koyacağım çünkü azda olsa şişlik varKaç tane yaptırdınız acaba ?
Askiyi yaptırın botoks u aynı anda yapmıyorlsr yüz oturunca çünkü yüz gerilmeye başlıyor kaz ayağına varana kadar belki ihtiyaciiniz olmayacak onaMerhabalar ne durumdasınız acaba ben ip askı botox ve yanaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyorum.
Tesekkur ederiz paylastiginiz icin burda kimse fotografli paylasmaya doktor ismi vermeye yanasmiyor. Zamanla oturur ins41 oldum bu ay foto atıyorum şuan Drakula gibi 13 gün geçirdim şuan bile sisliklerim var
Bana da fotoğraf gönderebilir misiniz acaba.
Burnumda büyüktü onada ip aski uygulandi küçüldüBana da fotoğraf gönderebilir misiniz acaba.