- Konu Sahibi timeless0606
Doktorunun adı nedir acabaSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunun adı nedir acabaSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Resimlerinize baktım gayet güzel olmuş gibiSeda Sayan'ın doktoruna geçen cumartesi Fransız askısı yaptırdım. Şu an 6 gün oldu, şişlikler halen var. 2-3 haftaya yüz otururmuş. O zaman tekrar yazarım.
Merhabalar. Doktorunuz kimdi acaba ? İsmini soylemek istemiyorsaniz sehrini paylasir misiniz? Bir de siz fransiz aski mi yaptirdinizArkadaşlar benim yaptırdığım kişi sürekli ünlülere askı yaparak reklamını yapan , burda da sürekli adı geçen bir doktor .İlk yaptırdığım hafta iyi oldu diye düşündüm ve buraya memnuniyetimi de yazmıştım .Ama geçen süre içersinde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaptıracak arkadaşlar için .Ben şu an 7 ay sonra diyebilirim ki kesinlikle Hiç memnun kalmadım .Gerçekten hiç bi estetik algıyla değil pat küt kasap gibi yapıyor .İnstagram hesabında ünlülere yaptığı gibi görünmüyorsunuz kesinlikle işlem bittiğinde.Hani diyorlar ya burdan çıkınca hayatınıza normal devam edebilirsiniz .O laf tamamen yalan.Bir kere bu çok bilinen eğitim veren doktor yüzü tamamen yukarı çekiyor, fazla çekiyor .Resmen uzaylı gibi oluyorsunuz.Sonra Salacak diye yapıyormuş bunu ama , şey gibi düşünün saçınızı kestirdiniz çok kötü oldu ama kuaför 1 ay sonra formunu bulur diyor.Heh işte o 1 ay nasıl geçecek .Yüz tamamen joker gibi gerilmiş bir şekilde çıkıyorsunuz .Hadi tamam katlandınız bu görüntü ve acıya diyelim .Tmm bu kadar acı çektim bi ton para verdim ,1 ay bu suratla dolaşırım, bari dedikleri gibi 1-1.5 yıl kalıcı olsun diye katlanıyorsunuz.İlk çıkarken tamam çok gergin çene yanlarım üçgen oldu diye seviniyorsunuz ama O bir ayın sonunda yüz eski halini alıyor .Benim çene yanlarım sorunluydu .1 ay sonra yine yaptırmadan önceki hali gibi görünmeye başladı.Bir de işin kötü ve size söylenmeyen riskleri var .İğneyle saç içinden girilen yerlerde saçlar dökülebiliyor.Yani öyle bi travma düşünün saç köklerine .Benim döküldü .Gittim askı yaptırdığım doktora , gerekiyorsa ektiririm dedi.o kadar vahim bir durum .Hala tedavi görüyorum saçlarım için .Yaptıracak olanlar için tecrübelerimi anlatmak istedim .
Acaba doktorunuz hangi ilde?Orantisizlik olunca düzeltiliyormus tüm Dr lar bunu söylüyor coookk araştırdım bir yıl diyebilirim 23 Aralık'ta burnuma ve yanaklarıma yaptırdım birde üst göz kapağım cukurdu dolgu yaptırdım
İstanbul'da dermatolog Dr yaptırdım memnun kaldım gören çok genç görüyor böyle olacağını tahmin etmedim bir süre Drakula gibi gezdim öyle kalacağını sandım fakat mutluyum herşey geçti oturduAcaba doktorunuz hangi ilde?
Her sene tekrar olan birşey hem maliyet hemde zaten üç ayı alıyor iyilesmek bütünleşmekBenim ipleri düştü her sene tekrarlatırım. Yeni doktor arayışındayım doktorunuz hangi ilde acaba?
İstanbul'da dermatolog Dr yaptırdım memnun kaldım gören çok genç görüyor böyle olacağını tahmin etmedim bir süre Drakula gibi gezdim öyle kalacağını sandım fakat mutluyum herşey geçti oturdunu
Nilüfer hanım özelden numaramı vereyim isterseniz her detayda aydinlatirim surecimi paylaşırım ilk günler eyvah dedim yalan diyemem fakat iki ayı geçti iyileştim iyiki diyorum,işini iyi yapan bir doktora denk gelirseniz dünyanın en mutlulari arasında olursunuzHer sene tekrar olan birşey hem maliyet hemde zaten üç ayı alıyor iyilesmek bütünleşmek
1 1 arttırıyorum ilk yaptırdıgımda 3 sag 3 sol yaptırmıştım. 2. Ve 3.üsünde küçük 1er tane attırdım ama dokrorumu değiştirmek istiyorum.Her sene tekrar olan birşey hem maliyet hemde zaten üç ayı alıyor iyilesmek bütünleşmek
1 1 arttırıyorum ilk yaptırdıgımda 3 sag 3 sol yaptırmıştım. 2. Ve 3.üsünde küçük 1er tane attırdım ama dokrorumu değiştirmek istiyorum.
Biliyorum ben zaten yaptırıyorum sadece dokrorumu değiştirmek istiyorum. Hangi ildeydi doktorunuz?Nilüfer hanım özelden numaramı vereyim isterseniz her detayda aydinlatirim surecimi paylaşırım ilk günler eyvah dedim yalan diyemem fakat iki ayı geçti iyileştim iyiki diyorum,işini iyi yapan bir doktora denk gelirseniz dünyanın en mutlulari arasında olursunuz
Biliyorum ben zaten yaptırıyorum sadece dokrorumu değiştirmek istiyorum. Hangi ildeydi doktorunuz?
İstanbul'da Dr Hakan buzoglu isterseniz tlf da görüşün kendisi ile neden sürekli ip aski yaptırmanız gerek bu çok anlamsız ,üste para verilse yılda bir ugrasamam bir işlem üstelik maliyetli ve iyileşme uzun göze alamamBiliyorum ben zaten yaptırıyorum sadece dokrorumu değiştirmek istiyorum. Hangi ildeydi doktorunuz?
Sürekli değil 1 yıl geçtikçe farklı bir bölgeye arttırıyorum bu işlem ömürlük değil sonuçta 2 yıl sonunda düşüyor çünkü tamamen kayboluyor 1 1 acımıyor bişey yapmıyor yani iyileşme süresi olmuyor alıştım. İlk yaptırdıklarım düştü zaten 3 yıl oldu. Teşekkür ederim Ankara da arıyorumİstanbul'da Dr Hakan buzoglu isterseniz tlf da görüşün kendisi ile neden sürekli ip aski yaptırmanız gerek bu çok anlamsız ,üste para verilse yılda bir ugrasamam bir işlem üstelik maliyetli ve iyileşme uzun göze alamam
muhtesem olmus, ne kadar gergin ve fresh görünüyor.. iste istedigim görüntü.Orantisizlik olunca düzeltiliyormus tüm Dr lar bunu söylüyor coookk araştırdım bir yıl diyebilirim 23 Aralık'ta burnuma ve yanaklarıma yaptırdım birde üst göz kapağım cukurdu dolgu yaptırdım
40 yaşındayım Dr dermatolog hakan buzoglu istanbuldamuhtesem olmus, ne kadar gergin ve fresh görünüyor.. iste istedigim görüntü.
yasınız kaç acaba? ve hangi doktor yaptı?