Fransız Askısı

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm 😔Sizin yaşınız kaç acaba ?kaç ip takıldı ve neden mutlu değilsiniz:KK43:?yarın bir arkadaşım yaptıracak cok korkuyor beraber gideceğiz. İkş ip takılacak ona. Acaba sorun yaşar mı

Öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm 😔Sizin yaşınız kaç acaba ?kaç ip takıldı ve neden mutlu değilsiniz:KK43:?yarın bir arkadaşım yaptıracak cok korkuyor beraber gideceğiz. İkş ip takılacak ona. Acaba sorun yaşar mı

Nilüfer hanım özelden numaramı vereyim isterseniz her detayda aydinlatirim surecimi paylaşırım ilk günler eyvah dedim yalan diyemem fakat iki ayı geçti iyileştim iyiki diyorum,işini iyi yapan bir doktora denk gelirseniz dünyanın en mutlulari arasında olursunuz
Sizin yaptirdiginiz gecici kolojen dolgu mu acaba? Memnunum yazmisiniz sureci anlatir misiniz acaba?

Buraya öncesi sonrasını koyacağım bugün 14.gunum özelden yazmak isteyene foto atabilirim biraz daha yanak ödemim geçsin atacağım
Merhabalar sizin fransiz askiydi sanirimi. Kolojen askilardan degil. Ilk gunden sonra yuz daha cok yukari mi kalkti daha iyi oldu derken cok yukaridaydi asagiya mi indi ssurec nasil ilerledi acaba? Tesekkurler

Ben bu işilemi yaptıran iki kadınla instigram üzerinden yazıştım foto attılar birinin yanağın da iplerin izleri belli yeni olmuş belki oturur bilmiyorum, galiba bu askıla işlemleri de kendi için de ayrılıyor

Fransiz askiyi kaca yaptirdiniz, kac cift ip kullandar? Bende yaptirmayi dusunuyorum da. Yurtdisinda yasadigimi duyunca inanilmaz Yüksek fiyat verdi 3-4 kllinik. Sanki biz para basiyoruz.

X