- Konu Sahibi timeless0606
Öncelikle çok geçmiş olsun, çok üzüldüm Sizin yaşınız kaç acaba ?kaç ip takıldı ve neden mutlu değilsiniz?yarın bir arkadaşım yaptıracak cok korkuyor beraber gideceğiz. İkş ip takılacak ona. Acaba sorun yaşar mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz kolojen askilardan mi yaptirdiniz acaba? Nesi kotu oldu acaba ugrasiyorum yazmissinizKesinlikle ip askı yaptırmayın ben yaptırdım hâlâ uğraşıyorum dolgu ole başka yerde düzeltmeye çalışıyorum ama malesef zor ve yaptirali dört ah oluyor daha
Her sene yaptiririm yazmissiniz memnun musunuz? Kolojen aski mi yaptiriyorsunuz?Benim ipleri düştü her sene tekrarlatırım. Yeni doktor arayışındayım doktorunuz hangi ilde acaba?
Sizin yaptirdiginiz gecici kolojen dolgu mu acaba? Memnunum yazmisiniz sureci anlatir misiniz acaba?Nilüfer hanım özelden numaramı vereyim isterseniz her detayda aydinlatirim surecimi paylaşırım ilk günler eyvah dedim yalan diyemem fakat iki ayı geçti iyileştim iyiki diyorum,işini iyi yapan bir doktora denk gelirseniz dünyanın en mutlulari arasında olursunuz
Merhabalar sizin fransiz askiydi sanirimi. Kolojen askilardan degil. Ilk gunden sonra yuz daha cok yukari mi kalkti daha iyi oldu derken cok yukaridaydi asagiya mi indi ssurec nasil ilerledi acaba? TesekkurlerBuraya öncesi sonrasını koyacağım bugün 14.gunum özelden yazmak isteyene foto atabilirim biraz daha yanak ödemim geçsin atacağım
İnstigram da çok fazla var, pandemi de fazlaca sponsor reklam da önüme düşüyor ama çok oynanmış fotolar güven vermiyor...forum da çok yok görsel paylaşan yada bana denk gelmedi çok aktif değilimkonu guncel ...yaptıranlar görsel paylaşabılırmı...
Turgut Kayadibi, ameliyatlarımı yaptı çok çok iyidirMerhaba iyi plastik cerrah duyan bilen varmı
:) doktorun işini baltalamaya gelmiş gibi :)Reklâm yapıyorsanız biraz daha zekice yapın :) Komik olmuş. İnandırıcı değil. Ayrıca çok ayıp. Vicdanende etik değil.
Valla aynen:) doktorun işini baltalamaya gelmiş gibi :)