-
- Konu Sahibi timeless0606
merhaba etkisi hala devam ediyor mu? Ataşehir'de kime yaptırdınız9 bin de nedir anlamadim. Ben daha 3 gun once yaptirdim Atsehirde 3 bin lira ve suan yuzum harika gorunuyor bu gun ise gittim arkadaslar şasirdi iz yok denecek kadar az agri yok 2 haftaya mūkemmel olacak insallah...
Kime yaptırdınız? Isterseniz özelden yazabilirsiniz.9 bin de nedir anlamadim. Ben daha 3 gun once yaptirdim Atsehirde 3 bin lira ve suan yuzum harika gorunuyor bu gun ise gittim arkadaslar şasirdi iz yok denecek kadar az agri yok 2 haftaya mūkemmel olacak insallah...
Bence biraz yüz mimikleri yapın yüz yoğası gibi bişi de olabilir ipler esner bi süre sonra canınız yanmaz bence çıkartmayın nasıl olsa etkisi geçiyorMerhabalar bugün neredeyse 1 ay oldu . Pişmanlıklar ile dolu bir güne uyanmadığım gün olmadı diyebilirim . Gülünce yada esnerken elmacık bölgem ağrı yapıyor şakak bolgeme kaşımayı geçtim minicik bir ovma hareketi ise canımı yakıyor .
Söylenen ise normal olduğu
Şimdi hiç sormadiniz mi diye sorabilirsiniz tabi ki sordum aklıma gelen her soruya olumlu yanıtlar aldım bu işe kalmıştım .
Ama sanırım sizlere yada doğru ifade ile bana sadece olumlu yanlarından bahsedenler ödeme almaya odaklandığı yada hayatımızın sadece selfie çekmekten öteye gitmediğini düşündüğü için bu yanıtlari verdiğine ikna oldum .
Ve sorum Allah rızası için ben bundan nasıl kurtulurum
Bana doktorun adını verebilir misiniz bende yaptırmayı düşünüyorum ama mağdur olmak istemiyorum yakın zamanda düğünüm varMerhaba kesinlikle katılıyorum ben yaptirali 5 gün oldu ve morluklarım şişliklerim hala yüzümde isteyene foto atarım .
Bana 2 yıl dediler ama çoğu yere soruyorum ipler 6 ay dayanıyormus açıkçası bu acı 2 sene ile de yaşanmaz iplerin geçtiği yerlerde gerginlik ve acı kesinlikle var birşeyler kipirdiyor hissediyorum . Açıkçası geçtiği yerlerde ki doku zedenie mi korkuyorum ki plastik cerrah yaptı birşey olmaz dedi ama artık inanmıyorum . Hayallerimiz var paramız belki var belki yok ben 6000 TL verdim ama keşke 11000 verseydin kalıcı ameliyat olsaydım diyebilirim . Doktor ve klinik adını buradan paylaşmak istemiyorum çünkü etik değil diye düşünüyorum isteyene yine özelden yazarım
Son durumun nedir canım hala memnunsan doktorunu paylaşırmısın?9 bin de nedir anlamadim. Ben daha 3 gun once yaptirdim Atsehirde 3 bin lira ve suan yuzum harika gorunuyor bu gun ise gittim arkadaslar şasirdi iz yok denecek kadar az agri yok 2 haftaya mūkemmel olacak insallah...
Bu kadar ağrı veren bir işlemse Seda Sayan niye zırt pırt yaptırıyor. Acaba sizinki doktor hatası mı?Merhabalar bugün neredeyse 1 ay oldu . Pişmanlıklar ile dolu bir güne uyanmadığım gün olmadı diyebilirim . Gülünce yada esnerken elmacık bölgem ağrı yapıyor şakak bolgeme kaşımayı geçtim minicik bir ovma hareketi ise canımı yakıyor .
Söylenen ise normal olduğu
Şimdi hiç sormadiniz mi diye sorabilirsiniz tabi ki sordum aklıma gelen her soruya olumlu yanıtlar aldım bu işe kalmıştım .
Ama sanırım sizlere yada doğru ifade ile bana sadece olumlu yanlarından bahsedenler ödeme almaya odaklandığı yada hayatımızın sadece selfie çekmekten öteye gitmediğini düşündüğü için bu yanıtlari verdiğine ikna oldum .
Ve sorum Allah rızası için ben bundan nasıl kurtulurum
Kaça yaptırdınız 2 senede bir fiyatı makulse olur ama pahalıysa gerdirmek daha mantıklı geliyorİki sene sonra bugün tekrar fransız askısı yaptırdım.5 yıl dayanır dedikleri yalan en fazla 2 yıl
Tekrar yaptırır mıyım evet
Hemen normal hayata dönülür mü ? Asla
En az ıkı hafta çok zor geçiyor
Yüz ödemli ve korkunç görünüyor
İğne yerlerinin acısı var bayağı ama ağrı kesici içiyorsunuz bir de antibiotik
Yemek yemek zor
Ama inanın değer
Alt yüze ikişer adet ip atıldı
Şimdiden yüzüm çok gergin
Gıdım kayboldu
Demem o ki ihtiyacınız varsa yaşınız 45 sonrası ise yaptırın
Daha gençseniz botox ve dolgu yeter
Geçmiş olsun. Güle güle kullanın. Doktorunuz kim acaba? Özelden de yazabilirsiniz.8 bin iki askı için
Dolgu yaptırdım nazolabillere ama 2 haftada eridi 6-7 idare etse onada razıyım ama öyle olmuyor benim dolgum mu dandikti artık bilmiyorum.İki sene sonra bugün tekrar fransız askısı yaptırdım.5 yıl dayanır dedikleri yalan en fazla 2 yıl
Tekrar yaptırır mıyım evet
Hemen normal hayata dönülür mü ? Asla
En az ıkı hafta çok zor geçiyor
Yüz ödemli ve korkunç görünüyor
İğne yerlerinin acısı var bayağı ama ağrı kesici içiyorsunuz bir de antibiotik
Yemek yemek zor
Ama inanın değer
Alt yüze ikişer adet ip atıldı
Şimdiden yüzüm çok gergin
Gıdım kayboldu
Demem o ki ihtiyacınız varsa yaşınız 45 sonrası ise yaptırın
Daha gençseniz botox ve dolgu yeter
Tabii sordum starfill diye bir markaOlabilir .Markasını sordunuz mu ?