Fransız Askısı

Merhaba bende Fransız askı yaptırdım ama çok canım yandığı için ve çok ağrım olduğu için doktorumla görüştüm ve bu gün askıları çıkarttık bence yaptırmayın benden size dost tavsiyesi sonuçta eninde sonunda eski halini alıyor

Son durum ne acaba bende daha yaşlı bir görüntü oluştuda tam bir ay oldu hala çukurlar var
Merhaba bende Fransız askı yaptırdım ama çok canım yandığı için ve çok ağrım olduğu için doktorumla görüştüm ve bu gün askıları çıkarttık bence yaptırmayın benden size dost tavsiyesi sonuçta eninde sonunda eski halini alıyor

Ben bugün yaptırdım Fransız askisi sonsuzluk aski deniyor iyi bir dermatoloji Dr ile çalış tavsiyem bu ipbasi 2300 yüzüme 3cift kondu 6900 kalıcılığı ebedi

Üç gün önce yaptırdım şişlik cok var drakula gibiyim ne zaman normale dönerim acaba yanak ve burun aski yaptırdım

Merhabalar,
Ben fransız askı yaptırmadan önce fazla bilgiye ulaşamadığım için, tecrübemi paylaşmak istedim. Şu an 3.haftadayım, 2 çift dinamik askı yapıldı. Evet çene, gıdı ve yanaklar baya toparlandı ama süreç gerçekten uzun ve hiç söylenildiği gibi kolay bir uygulama değil. Çok büyük boyutta sarkmalarım olmamasına rağmen yapılan uygulama sonrası ilk bir haftam çok zor geçti, şakaklarımdan tavana asılmış gibiydim, hem görüntü hem de hissiyat olarak:) Yemek yemekte uyumakta çok zorlandım neredeyse ağzım açamadım diyebilirim.Ağrı oldu ama ilaçla geçiştirilebilen türdendi. Bir süre saçlarınızla kapatıp normal hayata dönebilirsiniz denmişti hikaye bir süre insan içine çıkmamak gerekiyor. 3. hafta ciltteki katlanmalar baya hafifledi ama hala yüzümü gizlemem gerekiyor. Asıl sıkıntı ise yanak alt bölgelerinde oluşan çökmeler onlar henüz geçmedi hafifledi ama tamamen yok olacak mı emin değilim ki sarkmalar toparlanmış olmasına rağmen bu görüntü beni çok mutsuz ediyor. Haftaya kontrolüm var yine durumu paylaşırım.
Düşünenlere genel olarak söyleyebileceğim eğer bu çökmeler toparlanırsa süreci bilerek ve göze alarak yaptırılabilecek bir uygulama sonuçta 5-7 sene arası kalıcılığı var ama bu çökme sorunu devam edecek bir sıkıntıysa hiç bulaşmayın derim.
Yüzünüz nasıl oldu mutlumusunuz

Bu paralara yüz gerdirme yaptirilir üstelik kalici da degil.. yani 5 yil denmis fazla deri alinmiyor eskiye oranla 3 kat fazla sarma ile sonuc alinir korkunc bir sey.

Arkadaşlar benim yaptırdığım kişi sürekli ünlülere askı yaparak reklamını yapan , burda da sürekli adı geçen bir doktor .İlk yaptırdığım hafta iyi oldu diye düşündüm ve buraya memnuniyetimi de yazmıştım .Ama geçen süre içersinde tecrübelerimi aktarmak istiyorum yaptıracak arkadaşlar için .Ben şu an 7 ay sonra diyebilirim ki kesinlikle Hiç memnun kalmadım .Gerçekten hiç bi estetik algıyla değil pat küt kasap gibi yapıyor .İnstagram hesabında ünlülere yaptığı gibi görünmüyorsunuz kesinlikle işlem bittiğinde.Hani diyorlar ya burdan çıkınca hayatınıza normal devam edebilirsiniz .O laf tamamen yalan.Bir kere bu çok bilinen eğitim veren doktor yüzü tamamen yukarı çekiyor, fazla çekiyor .Resmen uzaylı gibi oluyorsunuz.Sonra Salacak diye yapıyormuş bunu ama , şey gibi düşünün saçınızı kestirdiniz çok kötü oldu ama kuaför 1 ay sonra formunu bulur diyor.Heh işte o 1 ay nasıl geçecek .Yüz tamamen joker gibi gerilmiş bir şekilde çıkıyorsunuz .Hadi tamam katlandınız bu görüntü ve acıya diyelim .Tmm bu kadar acı çektim bi ton para verdim ,1 ay bu suratla dolaşırım, bari dedikleri gibi 1-1.5 yıl kalıcı olsun diye katlanıyorsunuz.İlk çıkarken tamam çok gergin çene yanlarım üçgen oldu diye seviniyorsunuz ama O bir ayın sonunda yüz eski halini alıyor .Benim çene yanlarım sorunluydu .1 ay sonra yine yaptırmadan önceki hali gibi görünmeye başladı.Bir de işin kötü ve size söylenmeyen riskleri var .İğneyle saç içinden girilen yerlerde saçlar dökülebiliyor.Yani öyle bi travma düşünün saç köklerine .Benim döküldü .Gittim askı yaptırdığım doktora , gerekiyorsa ektiririm dedi.o kadar vahim bir durum .Hala tedavi görüyorum saçlarım için .Yaptıracak olanlar için tecrübelerimi anlatmak istedim .

hangi doktor acaba bu?

Durumunuz ne oldu acaba
Çok zorlu söylenilen gibi kolay değil ödemim hala geçmedi 13 gün oldu ama yüzde çok etkili bir işlem genç görünüyorum bunu çevrem söyledi şişlik olsada ,ilk günler itten pismandim şuan iyiki diyorum sabır gerekli kolay bir işlem değil

Nasıl yani ipler ermiyor mu omur boyu nasıl kalıcı olur
Dr um iyi bir Dr kalıcı ip ile yaptı fakat ne kadar kalıcı olsada yaşlanıyoruz bunun önüne geçemeyeceğini izah etti yüzümdeki yağlanmayı genç kizligimda yasamadim :) ilk günler pişman yalan diyemem fakat suanki halim ile bile 10 yıl onceme döndüm gibi gungun foto çektim Drakula gibi halimden suanki halime sayfaya bırakacağım

Bu paralara yüz gerdirme yaptirilir üstelik kalici da degil.. yani 5 yil denmis fazla deri alinmiyor eskiye oranla 3 kat fazla sarma ile sonuc alinir korkunc bir sey.
Yüz germe için yaşım çok genç onu 55 lerde düşünelim bu ip germeyi erken yıpranan hanımlara yapiyolar sanırım çok yaşlı cildi kurtaracağını sanmıyorum zaten bizi 10 yıl gotururse yeter

Yüz germe için yaşım çok genç onu 55 lerde düşünelim bu ip germeyi erken yıpranan hanımlara yapiyolar sanırım çok yaşlı cildi kurtaracağını sanmıyorum zaten bizi 10 yıl gotururse yeter
Bir umut diye yaptiriyorlar ama burda memnun olmayan da cok fazla dusundurucu bence

Yüzünüz nasıl oldu mutlumusunuz

doktorunuz kim acaba. Hakan buzoglu dermatolog ,önceki ve sonraki halimi foto olarak atacağım aradaki Drakula gibi olduğum fotoları da koyacağım herkes bilerek yapsın bir şey yapacaksa botoks dışında hiç bir işlem kolay değil bildiğim tek şey bu kolay diyen yalan söyler güzellik için bizde 10 gün sis mor gezelim napalim

Hakan buzoglu dermatolog ,önceki ve sonraki halimi foto olarak atacağım aradaki Drakula gibi olduğum fotoları da koyacağım herkes bilerek yapsın bir şey yapacaksa botoks dışında hiç bir işlem kolay değil bildiğim tek şey bu kolay diyen yalan söyler güzellik için bizde 10 gün sis mor gezelim napalim

Bir umut diye yaptiriyorlar ama burda memnun olmayan da cok fazla dusundurucu bence
Memnun olmayanin beklentisine cevap vermediği içindir bu yiz değiştirme değil gençleştirme canlılastirma ben 25 yıldır sigara kullanan biriyim cildim hiç bu kadar pembe genç kizimsi yağlı olmamıştı

Buraya öncesi sonrasını koyacağım bugün 14.gunum özelden yazmak isteyene foto atabilirim biraz daha yanak ödemim geçsin atacağım

X