- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
Yine ilk siralarda pat cat fransizcamla yolda gidiyorum,kendi basima alisveris yapabilme macerasindayim.
Ben yurudukce arkamdan takir takir ayak sesleri geliyor.. Ben bi kosmaya basladim beni kaciracaklar diye kaciyorum ara sokaklardan
Yine ilk siralarda pat cat fransizcamla yolda gidiyorum,kendi basima alisveris yapabilme macerasindayim.
Ben yurudukce arkamdan takir takir ayak sesleri geliyor.. Ben bi kosmaya basladim beni kaciracaklar diye kaciyorum ara sokaklardan
niye seni kacirsinlar kiz cok komiksin
kacirip senle napicaklar bura turkiyemide bobreklerini satsinlar siaresler anasini aglatir valla adamin
Esim hep anlatirdi birgun adam yeni fransaya gelmis markete yumurta almaya gitmus bulamamis orda calisan birinne ne yapmus yumurtayi anlatamamis calusan ne getirdiyse bu degil demis sonra tavuk taklidi yapmis gitgitgidakkk calisan hiii anladim gitmus adama tavuk getirmis adam bu degil demis ne yaptiysa anlatamamis adamen so..n offf senkemi ugrasacam demis kadin en sonda aaa offf diye gitmis yumurta getirmis adam bunun adi offfmuyxdu bosunami okadar kicimi yirttim horoz oldum tavuk oldum dogurdum genede anlamadi bir off dedim jadin sanitede getirdi rezil olmama deymedi demis
bizim burda bi kadin var, yasli simdi torun torba sahibi.. o yeni geldiginde firina gidip iki ekmek almayi biliyormus sadece. her seferinde dö pan deyip parasini verirmis.
bi gun misafir gelicekmis. kadin iki ekmek yetmez simdi deyip hayiflanmaya baslamis.
gitmis firina dö pan demis, donmus dolanmis, yine gelmis dö pan demis, donmus gitmis tekrar gelmis dö pan demisD yani boylece 6 ekmùeyi tamamlamis.
kendi kizi da diyo ki elinle alti yapamadin mi adma diyo
aklima gelldikce cok guliuyorum ben buna
Ben sapiklardan cok cektim bekarken o yuzden hala korkarim
uzuldum canim ama onlari aklina getiripte korkma cesaretli ol
Biz cocukken ablama hep cuppe derdik kilolu oldugu icin o yesil variller olurya cup gibi bizde kupe kupe der takilurdik birgun ablam dil kursuna gidiyormus orda bir zenciyle tartismuslar zenci buna sevda couple sevda kupe sevda kupe demus ablam telde anlatiyor bana bende kiz bu zenci senin lakabini nerden biliyor sana kuppe dedigimizi ablamda bir turke sormus nedir diye oda sevda seni kesecem diye demis anlamini meyersem kesecekmus be.de lakabini soyluyor dite takiliyom ablama anlatirken gulmekten oldum sevda kuppe
Disardaydim yürüyüşte bellim koptu
bugun salatalikci geldi salatalik almaya indim bi komsumuz ben alirken dediki cekil sisko dedinasil sinir oldum
eve geldim simay uyanir uyanmaz aldim onu 2 saat yurudum
aksamda buhar makinasinda sebze haslama yaptim bide yanina patates puresi, kocayla oturduk onu yedik:)
artik kesin karar verdim o kariya sinir oldum ama bi yandanda iyi oldu kendime gelmem lazim
Disardaydim yürüyüşte bellim koptu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?