Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Yine ilk siralarda pat cat fransizcamla yolda gidiyorum,kendi basima alisveris yapabilme macerasindayim.
Ben yurudukce arkamdan takir takir ayak sesleri geliyor.. Ben bi kosmaya basladim beni kaciracaklar diye kaciyorum ara sokaklardan

kacirip senle napicaklar bura turkiyemide bobreklerini satsinlar siaresler anasini aglatir valla adamin

Esim hep anlatirdi birgun adam yeni fransaya gelmis markete yumurta almaya gitmus bulamamis orda calisan birinne ne yapmus yumurtayi anlatamamis calusan ne getirdiyse bu degil demis sonra tavuk taklidi yapmis gitgitgidakkk calisan hiii anladim gitmus adama tavuk getirmis adam bu degil demis ne yaptiysa anlatamamis adamen so..n offf senkemi ugrasacam demis kadin en sonda aaa offf diye gitmis yumurta getirmis adam bunun adi offfmuyxdu bosunami okadar kicimi yirttim horoz oldum tavuk oldum dogurdum genede anlamadi bir off dedim jadin sanitede getirdi rezil olmama deymedi demis

bizim burda bi kadin var, yasli simdi torun torba sahibi.. o yeni geldiginde firina gidip iki ekmek almayi biliyormus sadece. her seferinde dö pan deyip parasini verirmis.
bi gun misafir gelicekmis. kadin iki ekmek yetmez simdi deyip hayiflanmaya baslamis.
gitmis firina dö pan demis, donmus dolanmis, yine gelmis dö pan demis, donmus gitmis tekrar gelmis dö pan demis D yani boylece 6 ekmùeyi tamamlamis.
kendi kizi da diyo ki elinle alti yapamadin mi adma diyo

aklima gelldikce cok guliuyorum ben buna

Bizim fransizca hocasi bi hikaye anlatmisti.. Tr deyken
Bi gun adam fransaya yeni geldigi siralarda kilisenin onunden gecerken bi evlilik toreni oldugunu gormus civil civil insanlar arabalar vs vs.. Neyse ordan birine sormus kim bunlar diye adamda je ne sais pas demis..
Neyse aradan gunler gecmis adam yine ordan gecerken bu seferde siyah arabalar siyah giyinmis insanlar gormus cenaze toreni varmis.. Yine birine sormus kim bu diye oda yine je ne sais pas demis..
Adamda vah zavalli je ne sais pas daha dunn evlenmisti demis

hahahahaha

Birgun ablam yolda yuruyor 4 kisi takip ediyor 2 kisi cantasini calmaya kalkmuslar.ablam osku osku diye bagirmus i gun ablam bize geldi komsularla oturuyoruz ablam anlatti bende dedim ben olsam kirkudanda olsa cantami verurdim artik ablam takildi dilime 1 sene boyunca mademe osku bonjour osku sonra has yatiyorum ilk iuma hamileyken iyle bir bagirti geldiki dusardan oskuuu diye kostum cama aha buda ablamlardan oskuculardan diye sizde gas yatiyom kalkmamam lazim ben xamdan oskuculara bakiyom

uzuldum canim ama onlari aklina getiripte korkma cesaretli ol

Cesaretli olmak zorundayim canim mecburen cunki kendi isimi kendim yapmam lazim,oturup cok agladigim oldu bu yuzden hatta ilk geldigim siralardada basima bi kac olay geldi cok zor inan ki neden hep beni buluyolar diye agladim sinirimden

Biz cocukken ablama hep cuppe derdik kilolu oldugu icin o yesil variller olurya cup gibi bizde kupe kupe der takilurdik birgun ablam dil kursuna gidiyormus orda bir zenciyle tartismuslar zenci buna sevda couple sevda kupe sevda kupe demus ablam telde anlatiyor bana bende kiz bu zenci senin lakabini nerden biliyor sana kuppe dedigimizi ablamda bir turke sormus nedir diye oda sevda seni kesecem diye demis anlamini meyersem kesecekmus be.de lakabini soyluyor dite takiliyom ablama anlatirken gulmekten oldum sevda kuppe

bunada iyi guldum zenci gozumun onune gelince
nerdesiniz bugun hic ugramamisiniz ne isle ugrastiniz

huu huuuuu ........
ben baska seylere baktim simdi indirim geliyo ya ne var ne yok bakindim.. buraya da baktim da kimse yazmamisti ben de yazmadim
ammaaaan muffin yapayim dedim kaliplara yapisti yaa
3 kilo erdim ya geri alayim kocam da iyi ki kilo verdin yine al hemen diyo bana

bugun salatalikci geldi salatalik almaya indim bi komsumuz ben alirken dediki cekil sisko dedi nasil sinir oldum
eve geldim simay uyanir uyanmaz aldim onu 2 saat yurudum
aksamda buhar makinasinda sebze haslama yaptim bide yanina patates puresi, kocayla oturduk onu yedik:)
artik kesin karar verdim o kariya sinir oldum ama bi yandanda iyi oldu kendime gelmem lazim

Son düzenleme:

agzini yirtsaydin nasil nevsaarlisin turkmuydu baskami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…