Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

aaaa o nedemek mis oyle! simay var yeni dgm yapmissin gormuyomuymus gozu?
yemkleri sen mi yapiyorsun surekli, kvaliden mi yapiyor? :26:

kiz benimde kesin seker eksiydi ondan eksi oluyor serbetim leclere gittigimde sekerin ustunu okuycam limon sikmadigim halde ep eksi oluyor

Naber gece kuslari uyku fiskiriyo gozumden halaa burdayim soldesler bu sene gecikti yahuuu

aaaa o nedemek mis oyle! simay var yeni dgm yapmissin gormuyomuymus gozu?
yemkleri sen mi yapiyorsun surekli, kvaliden mi yapiyor? :26:

kendinin 5 tane cocugu var 3 tanesini bi gorseniz hani su obez cocuklar varya oyle, senin kendi cocukarinin ayni problemi varken bi baskasini o sekilde neden dersinki,hadi saka dese neyse gayette ciddi dedi,kendini bilmez iste

kayinvalidem turkiyede canim ben yapiyorum, tabi o oldugunda hangimiz denk gelirsek yapariz
onlarda temmuz 23te gelcekler, yana yana ev bakiyorum cikalim diye
simay simdi ek gidaya basladi, artik ellerine ne gecerse verirler bende buna sinir oluyurm, buyugum saygisizik yapmak istemem ama bazen mecbur birakiyolar oyuzden hemen gitemek istiyorum

evet baslasin artik, simayin 9 aylik kiyafetleri hic yok biraz alayim
bu hafta sonuda orchestra'ya gitcem, senelik kartim bu ayin sonunda bitiyor bitmeden biraz biseyler alim,tekrardanda kart almam sanirim

benim hdiyelik birseyler de bakmam gerekiyor, 4 kardesim var :))

sizin ev isi ne oldu, son durum nedir? insallah cikarsin kendi evine.. kvalidemle kalirken hep o yapardi ben sadece salata yapardim. hic guvenemezdi bana...

ooo senin isin cok ozaman :), benim bi abim var onunda iki cocugu var bi onlar trde ,yani dayiar falan filan haric
annemde almanyada o zaman hep bize getirir, yani fazla hediye derdim olmaz

valla ben yapsam kaynanamin canina minnet ama aksama kadar bos o yapsin canim, kac senedir dogru durust yapmiyorum 3 sene oncesinde dil kursuna gidiyordum sabahtan aksama kadar,o yapiyosu, sonra ordan stajla is buldum 8 ay kadar calistim, daha sonra hamile kaldim, hamileik problemli gecti tam 3 ay yattim, sonrasindada cocuk oldu derken o yapiyor yani

ev isinede bakiyoruz, en sonunda esimi razi ettim 3 odali eve :) simdi hep 4 pieces bakiyo :)
bugun baktik bikac tane mail atti bakalim cevap gelcekmi,ona gore gidip eve bakicaz

Son düzenleme:

haa kayninin evi yatti yani, gozun aydin :)
evi kiralik bakiyosun dimi? logem loiret ye falan yazilmadiniz mi?

ahhh ahhh hic sorma bugun bir arkadasta toplandik hepimiz tartildik ne gorim en kilolulari ben ciktim morelim bozuldu gerci biri benden baya sismandi ama boy olarak cok kisaydi tartida hafif cikti benden aslinda kiloyla oyle cok takintim yok bir anda asiri veriyorum 2 ay sonra bir bakmissin kilo almisim trden geldigimden beri bugun tartildim 4 kilo almisim zaten kilo aldigimin farkindaydim...artik dikkat edecem aburcuburlara son bu aksamda hic yemedim hayatimda ilk kez yediklerime dikkat edecem mumkunse 7 kilo vermem lazim rejim degilde aslinda dikkat edecem yediklerime

kiz kardeslerimin 3 u daha cocuklar. da biri delikanli adam oldu ona markali birseyler aliyorum.
ama yakinlara falan ufak tefek birseyler vermek de guzel oluyor, siz ne aliyorsunuz? kuzenlerinize falan?

haa kayninin evi yatti yani, gozun aydin :)
evi kiralik bakiyosun dimi? logem loiret ye falan yazilmadiniz mi?

yok canim bizle kalicam o , bizimki 2 odaliya bakiyordu, abiside neymis salodda yatacakmis su bu derken , ben dedim hayatta olmaz bi oda fazla olcak, orayada esyalarinida koyariz
burdaki odada bosalak birazda buraya getirir
evet canim kiralik ariyoruz, hic bi yere falan yazilmadik
internetten bakiyoruz oyle
zaten dedimya bu site ici istemiyor diye oyuzden yazilmadik ama senin bu dedigin ne ajans gibi bi yermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…