• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

ahhh ahhh hic sorma bugun bir arkadasta toplandik hepimiz tartildik ne gorim en kilolulari ben ciktim morelim bozuldu gerci biri benden baya sismandi ama boy olarak cok kisaydi tartida hafif cikti benden aslinda kiloyla oyle cok takintim yok bir anda asiri veriyorum 2 ay sonra bir bakmissin kilo almisim trden geldigimden beri bugun tartildim 4 kilo almisim zaten kilo aldigimin farkindaydim...artik dikkat edecem aburcuburlara son bu aksamda hic yemedim hayatimda ilk kez yediklerime dikkat edecem mumkunse 7 kilo vermem lazim rejim degilde aslinda dikkat edecem yediklerime

sen hayatinda ilk kez dikkat eecegine gore demekki zayiftin hep
ben normaldede zayif degidim ama normal bi kilodaydim, kilo almamak icin omrum diyetle dikkatle gecti , bi dogumdan sonra rahatladim nasil olsa emziriyorum diye, onada 4 kilo aldimve toplamda 15 kilo vercem , bana cok kolay gelsin :)

Coco senin serbet sekerden olmustur recelik seker aldiysan ondandir

Ucuzluklarda ayin 27sinde kizlar bende bekliyorum

Sympatique sana kilo lu diyen kadinin simayi gozune soksaydin :)

Yurus yapicam artik cunku dogum yaklasiyo ama artik geceleri uyuyamiyorum bel agrisindan birde geceleri cok oynuyo bebik
Bu arada kizlar huggies aldim Islak bez 64 tanesi 1.50€
Birde alcolsuz parfumsuz bebek icin daha iyi degilmi?

ya ben dil kursuna gidemicem herhalde bir kac ay once dil kursuna kayit yaptim test sinavina girdim kursun alt kati ccuk bakma yeriydi kucuk oglumuda oraya yazacaktim dun randevum vardi salak kadin adrese baktigi an asla olmaz senin mahallende kres var git oglunu oraya yaz ben alamam dedi mahallemdeki krese gittim oda carsamba persembe cuma bakabiliriz diger gunler kapaliyiz dedi bende persembe cuma tum gun veririm dedim kadin ok dedi yarin arayip randevu al dedi bende evimin arkasindaki kursa gitmek istemiyorum kimse memnun degil ama oglumunda yakinimda olmasini istiyorum bugun arkadaslarla toplandik bir kerdanili arkadasim vardi ona arattirdim kresi dili cok iyi diye aratmaz olaydim oda hemen kendi oglunu koydu ortaya onuda yazacam dedi neyse aradi yarin arayin dedi birde tek bir gun bakacaklarmis eskidenmis 3 gun diye benim kafam karisti sekreter bana 2 gun gun boyu alacagiz dedi yarin kendim gidecem yine oraya ama ben evimin arkasindaki kursa gitmek istemiyorum ordaki kursa gidersem sertifikat alabilirmiyim oglumu okulda kantine verebilmek icin bir kus daha var oda aksama kadar hergun ama benim cocuk problem simdi ne yapayim bana bir akil verin

yok canim bizle kalicam o , bizimki 2 odaliya bakiyordu, abiside neymis salodda yatacakmis su bu derken , ben dedim hayatta olmaz bi oda fazla olcak, orayada esyalarinida koyariz
burdaki odada bosalak birazda buraya getirir
evet canim kiralik ariyoruz, hic bi yere falan yazilmadik
internetten bakiyoruz oyle
zaten dedimya bu site ici istemiyor diye oyuzden yazilmadik ama senin bu dedigin ne ajans gibi bi yermi

evet internet sitesine bakabilirsin, ev olarak da var apartman olarak da, tercihini form doldururken zaten belirttiginde sorun olmaz. mahalle icinde ev de mi istemiyor?
ama fiyat olarak daha uygun olur soyleyeyim..

sen hayatinda ilk kez dikkat eecegine gore demekki zayiftin hep
ben normaldede zayif degidim ama normal bi kilodaydim, kilo almamak icin omrum diyetle dikkatle gecti , bi dogumdan sonra rahatladim nasil olsa emziriyorum diye, onada 4 kilo aldimve toplamda 15 kilo vercem , bana cok kolay gelsin :)

ya kilom varda oyle cok kilolulardan degilim cabuk verebiliyorum kilolarimi ama dikkatim cekiyor bu son birkac aydir baya aldim oyle kisa degilim ama cok zayifta degilim cok zaif gorunsemde tartida agirimdir kemiklerim cok kalin 7 kilo versem cok iyi olacak

Yurus yapicam artik cunku dogum yaklasiyo ama artik geceleri uyuyamiyorum bel agrisindan birde geceleri cok oynuyo bebik

simay yanimda degildi o uyuyordu ben hemen 2 dk alip ciktim ama yan komsumuz biliyo yani
belkide saka yapmistir ama ses tonu ciddiydi bende alindim:)

ben ilk 3 ay temiz suyla pumukla sildim, daha sonra hep pampers kullandim, gorumcemde islak bezi pamper kullanmana gerek yok ben hep sunu kullandim dedi oda auchan ucuz bi islak bez, onu aldim denicem
huggies hic denemedim

sana tafsiyem bebegin biraz buyuyunceye kadar islak mendil kullanma simdi onun cildi cok hassastir en iyisi pamuk kullan pamugu islatip tamizliyorsun orayi zaten yeni dogum yaptiginda drda oyle oneriyor ben 3 aylik oluncaya kadar hic islak mendil kullanmadim oglum 17 aylik halada kaka yaptimi yikarim dogdugundan beri

hah bak anlayan cikti sonunda bende oyle tahmin ettim bu recellik seker diye bilmeden almissim varmis iste oyle bisey uydurmuyomusum :32:

lapinu ilk etapta bebegin altini temizlemek icin temizlik sutlerinden kullanmalisin.
ama huggies almakla iyi etmistin, oghlum 1 bucuk yasinda olmasina ragmen diger markalari tercih etmiyorum. babasi gitmis baska marka almis, bizim burdaki inter marchede huggies satilmiyor. bi de 3 paket almis niye aldin bu kadar diye bi de soylendim adama :)
digerler markalar pompers de dahil, naylon gibi cektikce uzuyoor, huggiesinki pamuktan yapilmis, cektiginde yirtiliyor.. :31:

ya ben dil kursuna gidemicem herhalde bir kac ay once dil kursuna kayit yaptim test sinavina girdim kursun alt kati ccuk bakma yeriydi kucuk oglumuda oraya yazacaktim dun randevum vardi salak kadin adrese baktigi an asla olmaz senin mahallende kres var git oglunu oraya yaz ben alamam dedi mahallemdeki krese gittim oda carsamba persembe cuma bakabiliriz diger gunler kapaliyiz dedi bende persembe cuma tum gun veririm dedim kadin ok dedi yarin arayip randevu al dedi bende evimin arkasindaki kursa gitmek istemiyorum kimse memnun degil ama oglumunda yakinimda olmasini istiyorum bugun arkadaslarla toplandik bir kerdanili arkadasim vardi ona arattirdim kresi dili cok iyi diye aratmaz olaydim oda hemen kendi oglunu koydu ortaya onuda yazacam dedi neyse aradi yarin arayin dedi birde tek bir gun bakacaklarmis eskidenmis 3 gun diye benim kafam karisti sekreter bana 2 gun gun boyu alacagiz dedi yarin kendim gidecem yine oraya ama ben evimin arkasindaki kursa gitmek istemiyorum ordaki kursa gidersem sertifikat alabilirmiyim oglumu okulda kantine verebilmek icin bir kus daha var oda aksama kadar hergun ama benim cocuk problem simdi ne yapayim bana bir akil verin

sana nasil akil vereyim bilmedim, malesef cocuk olunca artik senin istedigin hersey olmayabiliyo herseyi onlara gore ayarlicaksin
bende ehliyete gitmek istiyorum gorumceme birakcam ama onun cocuklari simayi seviyolar ama yaninda olmazsam biseyler yaparlar oyuzden birakamayip gidemiyorum
yani cocugundan dolyi o evinizin arkasina gitmen gerekiyorsa mecbur ona git canim baska caren yok, yada kendin durumunu daha iyi bilirsin

bez olarak pompers guzel, ama ben almiyorum artik buyudu zaten, alerji de yapmiyor. aldide alman marka bir bez satiliyor onu aliyorum ben. kisin bayagi hastalandi ishal olmustu o zaman tutmadigi icin pompers aldim 1 paket..
islak mendil kesinlikle huggies :)

evet internet sitesine bakabilirsin, ev olarak da var apartman olarak da, tercihini form doldururken zaten belirttiginde sorun olmaz. mahalle icinde ev de mi istemiyor?
ama fiyat olarak daha uygun olur soyleyeyim..

bbizimkinin istedigi cok turkler olmasin sakin olsun, oyle arap zenci zibidileri falan olmasin istiyor, yani bunlar olmazsa site ok

bugun yinede baktik canim apartmana ,zaten mecbur bakicaz 3 odali birde kullanisli ancak sitelerde oluyor ,bugunki attiklari sitelerdeydi,insallah cevap aliriz
evet dedigin yere baktim internetten,esime soyleyip detayli baksin formu kendi doldursun

ya kilom varda oyle cok kilolulardan degilim cabuk verebiliyorum kilolarimi ama dikkatim cekiyor bu son birkac aydir baya aldim oyle kisa degilim ama cok zayifta degilim cok zaif gorunsemde tartida agirimdir kemiklerim cok kalin 7 kilo versem cok iyi olacak

aslinda burda hepimizin kilo vermesi gerkli imis :) toplansakta versek kilolari
bi lapinu haric simdilik:)

bbizimkinin istedigi cok turkler olmasin sakin olsun, oyle arap zenci zibidileri falan olmasin istiyor, yani bunlar olmazsa site ok

bugun yinede baktik canim apartmana ,zaten mecbur bakicaz 3 odali birde kullanisli ancak sitelerde oluyor ,bugunki attiklari sitelerdeydi,insallah cevap aliriz
evet dedigin yere baktim internetten,esime soyleyip detayli baksin formu kendi doldursun

bir de loiret bolgesine bakan hamoval diye bir sirket biliyorum. burdaki evlerinin kaloriferleri elektrikli ama.
orleanstakiler nasil bilmiyorum.. arkadasim montargiste hamovalin apartmaninda oturyor kullanisli evi var. mutfagi bayagi buyuk..

Yok zaten pamuk var kare seklinde onlari alicam ilk etapta onlarla temizlicem canim huggies aldim hani parfumsuz ve alcool yok ve fiyati uygundu su ve pamuk tercihim olucak

Cococum sekerin ustunde yazar ATmadiysan ben eminim recelik oldugundan annemde bilmeden almisti bir baktimki recelik

Kilo démisken ben hep 55 kiloydum dogumdan sonra nasil vercem bakalim

lapinu ilk etapta bebegin altini temizlemek icin temizlik sutlerinden kullanmalisin.
ama huggies almakla iyi etmistin, oghlum 1 bucuk yasinda olmasina ragmen diger markalari tercih etmiyorum. babasi gitmis baska marka almis, bizim burdaki inter marchede huggies satilmiyor. bi de 3 paket almis niye aldin bu kadar diye bi de soylendim adama :)
digerler markalar pompers de dahil, naylon gibi cektikce uzuyoor, huggiesinki pamuktan yapilmis, cektiginde yirtiliyor.. :31:

ben hic huggies almamistim, birdahakine alim deneyim bukadar ovdugune gore gercek demekki :)

bez olarak pompers guzel, ama ben almiyorum artik buyudu zaten, alerji de yapmiyor. aldide alman marka bir bez satiliyor onu aliyorum ben. kisin bayagi hastalandi ishal olmustu o zaman tutmadigi icin pompers aldim 1 paket..

biz tabi simdi pampersten sasmiyoruz :)
ev hep bez dolu, esim intermarchede calisiyor %50 indirimden baya aldi dogu dogali almadik daha

sana nasil akil vereyim bilmedim, malesef cocuk olunca artik senin istedigin hersey olmayabiliyo herseyi onlara gore ayarlicaksin
bende ehliyete gitmek istiyorum gorumceme birakcam ama onun cocuklari simayi seviyolar ama yaninda olmazsam biseyler yaparlar oyuzden birakamayip gidemiyorum
yani cocugundan dolyi o evinizin arkasina gitmen gerekiyorsa mecbur ona git canim baska caren yok, yada kendin durumunu daha iyi bilirsin
ben aslinda ogluma kiyamiyorum eger oglumu krese vereceksem deysin diyorum bu emeklerim zamanim bosa gitmesin yani gidecegim yere deysin oglum olmazsa umursamazdin aman zamanla daha iyi ogrenirim derdim ama oglumdan ayriliyorsam cabalarimi bosyere harcamiyayim deysin yani belki p.tesi kayit oldugum kursa gider ne yapmam gerektigini soylerim yada assagida bir kurs daha var orayada sorarim sadece 2 gun kabul edebilirlermi kursu allahtan ben kucuk ogluma hamile kalmadan ehliyetimi aldim kurtuldum simdi ise dilimi dahada iyi ilerletmem kaldi

benim oglum dogdugu gunden beri pempars kullaniyorum digerleride alerji yapiyor islak mendilide pempars zaten cok memnunum bu markadan tualete alistirincaya kadar degistirmeyi dusunmuyorum ilk oglumda bir cok markayi kullandim ama kucugune hem bir markadan devam ettim...

sempatik kiyakmis :))

sormayin herkesin derdi kilo. arkadaslarla bir araya geldigimizde once bi guzel tikiniyoruz sonra tarif alip veriyoruz falan sonra da kilo vermemiz lazim diyoruz. her seferinde ama :60:

Back