Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kizlarrr norup napiyonuz gorusmeyeli
bikac gundur girmedim hatta simdide isim var blogla ilgili biseylerle ugrasiyorum yinede fazla sohbete dalmadan selam verim dedim
Artık yemek istemiyorum çokk yiyorummmmmm
bikac gundur girmedim hatta simdide isim var blogla ilgili biseylerle ugrasiyorum yinede fazla sohbete dalmadan selam verim dedim
Kardesinin yerinde olsam 2 senede olsa calisirdim en azindan o arada hem sinava hazirlanirdi hemde tecrubesi olyrdu daha sonraki calisma alanlari icin en azindan calisip gibi gorundugunde vize isi kolaylasiyor cunku kinsolislukta geri donus yapacagina dair garanti istiyorlar bizde karsesimin geri donmesini istemiyoruz ama bueda iyi bir sirket bulabilse anlasmali calissa oturum iznini alabilir belki arastirmak lazim herseyin hayirlisi
Bende cikolata yiyiyorum suanda enfessss yaninda lipton cay hayrina cay demleyecek kimse yokmu???
sen burdakileri doktormu saniyon baytar resmen iki sene cezairde okumus adamlari getirtip doktor diye basimiza koyolar acile gidiyosun 4 saatten assaga almiyorllar iceri uzaktan davulun sesi hos gelir sen sebzenin tazesini yerken biz kocamis hormon bombasi yiyoruz valla yedigimiz o ufak ufak salataliklari bile cok ozluyorum buranini 30 40 cm boyunda acur gibi sert ama alistik mecbur
güldürdün kız beni ilahi
Bende cikolata yiyiyorum suanda enfessss yaninda lipton cay hayrina cay demleyecek kimse yokmu???
ay cay diyince aklima geldi, ben bugun cay icmedimmm unuttum bilgisayara gecince, ay kuzuma sut lazim hemen bi rezene yapicam
istersen hemen sizlerede birer tane yapip iyi gider ha, birde yaninda size soyle bbol tarcinli bi kek verimiyi gidermi bu saattte
Gider gider sen bir kosu yap gel hayrina ama rezene istemez hayliz muhlis turk cayi tavsan kani isterik haaa