Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Lapinu sence 1 sene dil kursuna gitsem iyice ogrenebilirmiyim

Cat pat öğrenirsin ama kendini geliştirmen senin ellinde canim bilmediğin halde girisken ol Fransız kanalari izle cocukların büyük olsaydı sana faydası olurdu ama sen cabalarsan olur canim cevrenin Fransız olmasıda cok onemli

Ilk geldigim siralarda ekmek almaya gitmistim parayi verdim saymadan sonra geri dondum gidiyodum adam bana bisiler dedi bende paranin ustunu almadin diyo saniyorum megerse 10 cent daha vermen lazim diyomus, bende pas grave diom
yarildim gulmekten komik anlarim hic bitmez benimde..
Bide adamin birine balik yemi sordum adam yanlis anlamis baligi yiycem sanmis taze balik bolumune goturdu beni

Fra.sizcayi iyi kotu biliyorum ilerletmek istiyorum sadece bugun kres icin randevum vardi gittim alt katta cocuga baka,aklardi ust kattada ben kursa gidecektim bugun randevum vardi gittim kadin edf te adresi gorur gormez asla burasi olmaz dedi git mahallene irdada kres var dedi bende buraya gelmek istiyorum co,ugum yakin olsun dedim oda burasi uzak sen yakinina git dedi bende arabzm var uzaklik farketmez dedim arabayla 5 dk yol yani kadin israrla olmaz dedi bende evimin yanindaki krese gittim oda car per cuma tek acikmis evimin arkasindada dil kursu var ama o kursu gozum pek tutmuyor gitmek istedigim yerdede cocugu olmuyor kres bolumu bende oglumu burda birakip gitmek istemiyorum aslinda evimin irdaki kres hosuma gitti ama oda 2 gun olacak az geluyor yada ben kursa aksama kadar giderim 2 gun buyuk oanida kantine vercem ama o kreste kabul etmiyor mahallemde kres var diyerek bende svimin arkasi.daki kursta kararsizim sizce ne yapayim kafam karisti

ay Allah seni emiii gece gece fena guldurdun beni
e sonra nasil anladinda verdin parayi

ayy aklima benimde bisey geldi benimki baya bir komik dil kursuna basliycaktim kadin beni testte soktu ne kadar biliyorum diye ona gore saat vericek iste bana kedi resmi gosteriyo bune diyho esimde var yanimda bende azz bucuk ingilizce biliyorumaya o zamanlar cat dedim kadin israrla baska bisey soyluyo ben sat diyorum o diyo sah ben sat o sah ciktik ordan kocam gulmeye basladi kadin sana israrla kedi diyo sen ona ... (kadinlarin cinsel organi) onu diyosun dedi

ay Allah seni emiii gece gece fena guldurdun beni
e sonra nasil anladinda verdin parayi
Ben pas grave diyince o non nonn dedi oyle anladim yoksam hala gidiyom onemli degil diye

Hele bi gun ben dil kursundayim kek yapip goturdum oraya hocaya felan ikram ettim kekleri biraz fazla dilimlemisim kadin eline bi tane aldi hepsinimi aliyim diyomus bende nonn nonn diyomm

Gecenlerde pazarda bi kadin quelle heure diyecegine quelle age demis adama oda sanane benim yasimdan diyodu
Bende elime bi tane tabak aldim bu kac diyecegime c est quoi ca demisim adama Allahtan duymadi

bende oglumu dr kontrole goturmustum cinsel organ ditecegime cincel iliski dedim kadin demezmi iliski icin cok erken en az 16 yasinda baslayabilir dedi resmen yuzum renkten renge girdi hic bukadar utanmamistim

bende oglumu dr kontrole goturmustum cinsel organ ditecegime cincel iliski dedim kadin demezmi iliski icin cok erken en az 16 yasinda baslayabilir dedi resmen yuzum renkten renge girdi hic bukadar utanmamistim

Kadinda ne malmis adam anlar senin yanlis soyledigini onun cevabina ne demezsin

Allahtan hemen durumu duzelttim i
Oglum kilolu dugu icin pipisi kucukgorunuyor gibi sonra dr yumurtaliklarina bakti normal dedi kilosu oldugu icin batma oluyormus zayiflayinca kenardaki siskinlikten kaynaklaniyor duzelir dedi bir dahaki kontrole gittigimde cok utandigimi siyledim dr bile guldu

bundan seneler once insanlar daha kotuymus yine bizler iyiz
bizimkiler anlatir hala guleriz
adamin biri bi yerden kurbanlik icin koyun almis arabasi yokmus,buda otobuse bindirmis koyunu
sofor fransizca konusuyomus bu anlamiyormus, sonrada bunu zorla disari cikarmaya calismislar
bu adamda fransizca bilmiyo zavalli hav hav oui, me me niye non diyomus hala aklima gelir gulerim

Esim diyor dr a.lamustirda demek istedigini girgira vurmustur oda hic bukadar utandigimi hatirlamiyorum drdan cikinca hem guluyorum hemde aklima geldikce utaniyorum ablama anlattigimda kahkahalara boguldu resmen

Yine ilk siralarda pat cat fransizcamla yolda gidiyorum,kendi basima alisveris yapabilme macerasindayim.
Ben yurudukce arkamdan takir takir ayak sesleri geliyor.. Ben bi kosmaya basladim beni kaciracaklar diye kaciyorum ara sokaklardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…