Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bugun salatalikci geldi salatalik almaya indim bi komsumuz ben alirken dediki cekil sisko dedi nasil sinir oldum
eve geldim simay uyanir uyanmaz aldim onu 2 saat yurudum
aksamda buhar makinasinda sebze haslama yaptim bide yanina patates puresi, kocayla oturduk onu yedik:)
artik kesin karar verdim o kariya sinir oldum ama bi yandanda iyi oldu kendime gelmem lazim
huu huuuuu ........
ben baska seylere baktim simdi indirim geliyo ya ne var ne yok bakindim.. buraya da baktim da kimse yazmamisti ben de yazmadim
ammaaaan muffin yapayim dedim kaliplara yapisti yaa
3 kilo erdim ya geri alayim kocam da iyi ki kilo verdin yine al hemen diyo bana
agzini yirtsaydin nasil nevsaarlisin turkmuydu baskami
turk canim, benim buyugum onun gibi saygisiz yada terbiyesiz degilim, ay ben dogum yaptim tamam kilom var baya ama o sekildemi demen gerekliydi, daha konusmam sinir sey
indirimler ne zaman basliyo kizlarr
indirimler ne zaman basliyo kizlarr
temmuzda diye biliyorum
kendien eksili seker oldugunu senden duymustum ilk kez.
yanlisliklaoyle almissindir o zaman..
aaaa o nedemek mis oyle! simay var yeni dgm yapmissin gormuyomuymus gozu?
yemkleri sen mi yapiyorsun surekli, kvaliden mi yapiyor? :26:
ooo senin isin cok ozaman :), benim bi abim var onunda iki cocugu var bi onlar trde ,yani dayiar falan filan haric
annemde almanyada o zaman hep bize getirir, yani fazla hediye derdim olmaz
valla ben yapsam kaynanamin canina minnet ama aksama kadar bos o yapsin canim, kac senedir dogru durust yapmiyorum 3 sene oncesinde dil kursuna gidiyordum sabahtan aksama kadar,o yapiyosu, sonra ordan stajla is buldum 8 ay kadar calistim, daha sonra hamile kaldim, hamileik problemli gecti tam 3 ay yattim, sonrasindada cocuk oldu derken o yapiyor yani
ev isinede bakiyoruz, en sonunda esimi razi ettim 3 odali eve :) simdi hep 4 pieces bakiyo :)
bugun baktik bikac tane mail atti bakalim cevap gelcekmi,ona gore gidip eve bakicaz
bugun salatalikci geldi salatalik almaya indim bi komsumuz ben alirken dediki cekil sisko dedi nasil sinir oldum
eve geldim simay uyanir uyanmaz aldim onu 2 saat yurudum
aksamda buhar makinasinda sebze haslama yaptim bide yanina patates puresi, kocayla oturduk onu yedik:)
artik kesin karar verdim o kariya sinir oldum ama bi yandanda iyi oldu kendime gelmem lazim
haa kayninin evi yatti yani, gozun aydin :)
evi kiralik bakiyosun dimi? logem loiret ye falan yazilmadiniz mi?