Lapinu sence 1 sene dil kursuna gitsem iyice ogrenebilirmiyim
gitcegin kursa bagli, orda turk olmamasina bagli :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu fransada ne gicik insanlar var ya sinir oldum kariya bogasim geldi resmen
Ilk geldigim siralarda ekmek almaya gitmistim parayi verdim saymadan sonra geri dondum gidiyodum adam bana bisiler dedi bende paranin ustunu almadin diyo saniyorum megerse 10 cent daha vermen lazim diyomus, bende pas grave diom
yarildim gulmekten komik anlarim hic bitmez benimde..
Bide adamin birine balik yemi sordum adam yanlis anlamis baligi yiycem sanmis taze balik bolumune goturdu beni
Ben pas grave diyince o non nonn dedi oyle anladim yoksam hala gidiyom onemli degil diyeay Allah seni emiii gece gece fena guldurdun beni
e sonra nasil anladinda verdin parayi
ayy aklima benimde bisey geldi benimki baya bir komik dil kursuna basliycaktim kadin beni testte soktu ne kadar biliyorum diye ona gore saat vericek iste bana kedi resmi gosteriyo bune diyho esimde var yanimda bende azz bucuk ingilizce biliyorumaya o zamanlar cat dedim kadin israrla baska bisey soyluyo ben sat diyorum o diyo sah ben sat o sah ciktik ordan kocam gulmeye basladi kadin sana israrla kedi diyo sen ona ... (kadinlarin cinsel organi) onu diyosun dedi
ayy aklima benimde bisey geldi benimki baya bir komik dil kursuna basliycaktim kadin beni testte soktu ne kadar biliyorum diye ona gore saat vericek iste bana kedi resmi gosteriyo bune diyho esimde var yanimda bende azz bucuk ingilizce biliyorumaya o zamanlar cat dedim kadin israrla baska bisey soyluyo ben sat diyorum o diyo sah ben sat o sah ciktik ordan kocam gulmeye basladi kadin sana israrla kedi diyo sen ona ... (kadinlarin cinsel organi) onu diyosun dedi
bende oglumu dr kontrole goturmustum cinsel organ ditecegime cincel iliski dedim kadin demezmi iliski icin cok erken en az 16 yasinda baslayabilir dedi resmen yuzum renkten renge girdi hic bukadar utanmamistim
bende oglumu dr kontrole goturmustum cinsel organ ditecegime cincel iliski dedim kadin demezmi iliski icin cok erken en az 16 yasinda baslayabilir dedi resmen yuzum renkten renge girdi hic bukadar utanmamistim
ay aklima gelmiyo simdi ama benimde olmustur baya komik seylerim hatirladikca anlatirim