[video=youtube;fz2WWc8_vl0]http://www.youtube.com/watch?v=fz2WWc8_vl0[/video]
kiz o kadar hosuma gittiki acuna twet attim seneye survivora ajdari gotur diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[video=youtube;fz2WWc8_vl0]http://www.youtube.com/watch?v=fz2WWc8_vl0[/video]
Saol canim Allah razi olsun..
Sogan suyunu 15 gun denedim o ayda kullandigim ilaci kullanmamistim adetimi gecikti hamileyim sandim ama deilmisim bidaha da denemedim.
Simdi corekotunu kullaniyorumm..
Fransanin neresindeydinn ??
Ayy turkiyede olsam bende keske hic sevmiyorum burayi
bebegin hayirli olsun zeytin allah tamamina erdirsin nasil turkiyede yasamak daha iyimi bende geri donmek istiyorum ama cesaret edemiyorum burdaki rahatligi orda bulamam diye korkuyorum turkiyede nerdesin
bence ondan sonra da kullansaydin keske sogani bende ilk kullandimda 1 haffta geciktim ama sonraki ay hamile kaldim:) banlieu parisienne de idim simdi mersin anamurda yim ben fransada dogmama ragmen sevemedim orayi
ben cok memnunum halimden gayet de rahatim fransada ne rahatligi varki orda olan burda da var bence gormesini bilene :) ben anamurdaym mersin yani :)
ay kizlarrr bugun simay koltuktan asagiya dustu :2: nasil kotuydum gunduz
bunu koltuga oturttum kenarlarina yastik koydum, buna yemek yedirdim onu kaldirip yikiyordum, yandaki yastik dusmus arkasinada bu dusmus,hic ses gelmedi oyle bi denetlemek icin baktim cocuk yok ,bi baktim yerde yatiyo sok oldum ,sehpanin kenarindaydi sehpatyi cekim derken az kafasina degdi bve benim bagirip aglamamla cocuk iyice panikledi baya agladi, sonradan sustu, sukur biseyi yok iyi suan, devamli denetlemediyim, ilk kazamizi atlattik, Allahim birdaha yasatmasin ne kadar dikkat ettigim halde oldu,cocugun yune baktikca nasil suclu hissediyorum kendimi
bugunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn coooooooooooooooooooooook sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hayirdiirr ne olduuu :26:
offf offf hic sorma bendede moral 0
ya benim bu esim beni oldurecek varya sinir kupu etti beni ya bu facebookta poker oyunu var telden para cekip fis aliyo gecen gordum uyardim umursamadi sabah telefon sirketinden aradilar 80luk forfenizi gecmisiniz dedi mail adresini baktimki fis almis ya 80 ya ben biktim artik bukadar sorumsuzluk nereye kadar ya vallahi acayip kotuyum napim ben simdi
valla bece kizmakta halkisin, ben de sevmem oyle bencilligi
Haklisin canim bebegi olacak paraya dahada ihtiyaciniz olacak umursamazmis gercekten de.. Poker mi kallmis bitek butun hersey halledilmiste
bosverya anlatipta kimsenin canini sikmim anlat anlat bitmez zaten unutup kafa dagitmak istiyorum biraz nete takilayim oglan okuldan cikincaya kadar dedim...ben erkeklerde sunu anladim biz onlari nekadar dusunsek okadar batiyoruz ne zaman sorumsuz olsak ozaman kiymete biniyoruz...