• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Saol canim Allah razi olsun..
Sogan suyunu 15 gun denedim o ayda kullandigim ilaci kullanmamistim adetimi gecikti hamileyim sandim ama deilmisim bidaha da denemedim.
Simdi corekotunu kullaniyorumm..
Fransanin neresindeydinn ??
Ayy turkiyede olsam bende keske hic sevmiyorum burayi :63:

bence ondan sonra da kullansaydin keske sogani bende ilk kullandimda 1 haffta geciktim ama sonraki ay hamile kaldim:) banlieu parisienne de idim simdi mersin anamurda yim ben fransada dogmama ragmen sevemedim orayi

bebegin hayirli olsun zeytin allah tamamina erdirsin nasil turkiyede yasamak daha iyimi bende geri donmek istiyorum ama cesaret edemiyorum burdaki rahatligi orda bulamam diye korkuyorum turkiyede nerdesin

ben cok memnunum halimden gayet de rahatim fransada ne rahatligi varki orda olan burda da var bence gormesini bilene :) ben anamurdaym mersin yani :)

bence ondan sonra da kullansaydin keske sogani bende ilk kullandimda 1 haffta geciktim ama sonraki ay hamile kaldim:) banlieu parisienne de idim simdi mersin anamurda yim ben fransada dogmama ragmen sevemedim orayi

ben cok memnunum halimden gayet de rahatim fransada ne rahatligi varki orda olan burda da var bence gormesini bilene :) ben anamurdaym mersin yani :)

Cok kullanmak zararli dediler bilmiyorum ki denemedim simdi tekrar mi baslasam ne :44:

ay kizlarrr bugun simay koltuktan asagiya dustu :2: nasil kotuydum gunduz

bunu koltuga oturttum kenarlarina yastik koydum, buna yemek yedirdim onu kaldirip yikiyordum, yandaki yastik dusmus arkasinada bu dusmus,hic ses gelmedi oyle bi denetlemek icin baktim cocuk yok ,bi baktim yerde yatiyo sok oldum ,sehpanin kenarindaydi sehpatyi cekim derken az kafasina degdi bve benim bagirip aglamamla cocuk iyice panikledi baya agladi, sonradan sustu, sukur biseyi yok iyi suan, devamli denetlemediyim, ilk kazamizi atlattik, Allahim birdaha yasatmasin ne kadar dikkat ettigim halde oldu,cocugun yune baktikca nasil suclu hissediyorum kendimi:5:

gecmis olasun sympathique dikkat et annesi buyuorlar artik gecende benimkisini kaoltugun kenarinda yakaladim dusucekti onun icin hic gozumu ayirmiyorum tekrar gecmis olsun opuyorum simaydan:38:

[video=youtube;XyG5M_xdVl4]http://www.youtube.com/watch?v=XyG5M_xdVl4&feature=related[/video]

[video=youtube;I0Szfpb6rbs]http://www.youtube.com/watch?v=I0Szfpb6rbs&feature=related[/video]

:60: :60:

Hayirdiirr ne olduuu :26:

ya benim bu esim beni oldurecek varya sinir kupu etti beni ya bu facebookta poker oyunu var telden para cekip fis aliyo gecen gordum uyardim umursamadi sabah telefon sirketinden aradilar 80€luk forfenizi gecmisiniz dedi mail adresini baktimki fis almis ya 80€ ya ben biktim artik bukadar sorumsuzluk nereye kadar ya vallahi acayip kotuyum napim ben simdi

offf offf hic sorma bendede moral 0

sen dur dinsizin hakindan imansiz gelir derlerya ben napcami biliyorum ya ben ucuzluklari bekliyorum bebegimin alis verisini yapim fazla masraf olmasin diyorum onun yaptigina bakya nerde en pahali sey varsa onu gidip alicam bak gorur o yeter be

sana noldu kuzum ya

bosverya anlatipta kimsenin canini sikmim anlat anlat bitmez zaten unutup kafa dagitmak istiyorum biraz nete takilayim oglan okuldan cikincaya kadar dedim...ben erkeklerde sunu anladim biz onlari nekadar dusunsek okadar batiyoruz ne zaman sorumsuz olsak ozaman kiymete biniyoruz...

ya benim bu esim beni oldurecek varya sinir kupu etti beni ya bu facebookta poker oyunu var telden para cekip fis aliyo gecen gordum uyardim umursamadi sabah telefon sirketinden aradilar 80€luk forfenizi gecmisiniz dedi mail adresini baktimki fis almis ya 80€ ya ben biktim artik bukadar sorumsuzluk nereye kadar ya vallahi acayip kotuyum napim ben simdi

Haklisin canim bebegi olacak paraya dahada ihtiyaciniz olacak umursamazmis gercekten de.. Poker mi kallmis bitek butun hersey halledilmiste :20:

valla bece kizmakta halkisin, ben de sevmem oyle bencilligi

kiz aslinda bencil degildir gidim butun parayi harcim demez naptin diye benim harcamalarima hayata karismaz zaten bilir fuzulu birsey almiyorum cok sinirliyim ya birsey degil ben sinirlenince kuzum tepiniyo vallah ama bundan sonra goruru harcama nasil yapilirmis

Haklisin canim bebegi olacak paraya dahada ihtiyaciniz olacak umursamazmis gercekten de.. Poker mi kallmis bitek butun hersey halledilmiste :20:

ya gecen gun dedimki sen baba olucaksin cocugun olucak herseyimiz tamda birtek pokerimiz eksik demi
simdi yatiyo vallahi kalksin kahvalti bile hazirlamicam artik yumusak davranmicam ben yipranmaktan biktimmmya arkasini toplamaktan biktim vallahi

bosverya anlatipta kimsenin canini sikmim anlat anlat bitmez zaten unutup kafa dagitmak istiyorum biraz nete takilayim oglan okuldan cikincaya kadar dedim...ben erkeklerde sunu anladim biz onlari nekadar dusunsek okadar batiyoruz ne zaman sorumsuz olsak ozaman kiymete biniyoruz...

sen dur artik yeter toplamicam arkasini bende oyle kolay kolay anlatmam ama artik yeter vallahi icimldekine aciyorum icimde tuta tuta patlicammmm

Back