• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

iyiyiz cok sukur, sabah kalkim irm icin randevu aldik, ordan oglusa yazlik ayakkabi aldik, donuste babasi berbere goturdu tras oldu, yikadim uyuttum, kafa dinliyorum simdi.
arkadas gelicek simdi ben de bi size bakayim dedim :)

iyiyiz cok sukur, sabah kalkim irm icin randevu aldik, ordan oglusa yazlik ayakkabi aldik, donuste babasi berbere goturdu tras oldu, yikadim uyuttum, kafa dinliyorum simdi.
arkadas gelicek simdi ben de bi size bakayim dedim :)

Hmm iyi canim bende sabah gittim besik icin mazeme baktimda diktirmek icin bulamadim acaba Haziri yokmu

Pesinden kosturacak,yaramazlik yaptiginda beni kizdiracak yanina yatip o uyurken onu izleyecek bir bebegim olacakmi benimde Allahim
Cok uzuluyorum dayanamiyorum

olur insss neden olmasunki allah dermansiz dert verirmi merak etme burgun olduğunda kafamda saç kalmadı deyip bebeğini şikayet edersin burda benimki yüzümde cizilmeyen yer bırakmadı resmen küçük afacan.

bende yemek yapicam dusunuyorum ne yapsam diye kendime balik yapicam ama esimnbalik yemiyorrrrr

lapinu yarın sabah 9 da randevum var sabah oglumu okula bıraktıktan sonra gidecem eee küçük oğlan problem bende dün annemi aradim ya yarın bize gelsene büyük oğlanın okulu tatil çarşamba diye o sikilmasin gel zaman geçirin dedim randevum var desem naza çekecek kendini oda geliyor birkisiyle beraber bende yemek hazirlim dedim onlara yarın randevum oldugunuda söylemem oğlanı okula bırakınca arabaya atlar giderim erkende dönerim o anlamadan şimdi randuvu desem nazlanacak akşamda gondermicem yarina kadar idare etsin...

lapinu yarın sabah 9 da randevum var sabah oglumu okula bıraktıktan sonra gidecem eee küçük oğlan problem bende dün annemi aradim ya yarın bize gelsene büyük oğlanın okulu tatil çarşamba diye o sikilmasin gel zaman geçirin dedim randevum var desem naza çekecek kendini oda geliyor birkisiyle beraber bende yemek hazirlim dedim onlara yarın randevum oldugunuda söylemem oğlanı okula bırakınca arabaya atlar giderim erkende dönerim o anlamadan şimdi randuvu desem nazlanacak akşamda gondermicem yarina kadar idare etsin...

Offff bu yemek isi tam bir iskence y'a bak bir sepet ekledim onun. Ic mazemelerini nerden bulabilirim

Neyse size iyi sohbetler annemle yanındaki gelmeden yemeği bitirim akşama doğru hava güzel olursa çocuklarla parka gideriz size bol sohbetler bye

Kiz ben d'un gece cok korktum bu pc olayindan tirstim
yok canim korkma senin bilgilerine kim nerden ulasacak???bence bilen biri yapiyor onlarinkini???
allah bagislasin mehaycim evladini bizi en cok bizim gibi cekenler anliyor rabbim cok ugrastirmadan bizede bir evlat bagislar insaallah

saol canim Rabbim en yakin zamanda sizede nasip etsin....

bende yemek yapicam dusunuyorum ne yapsam diye kendime balik yapicam ama esimnbalik yemiyorrrrr

yok canim korkma senin bilgilerine kim nerden ulasacak???bence bilen biri yapiyor onlarinkini???

saol canim Rabbim en yakin zamanda sizede nasip etsin....

Kiz ondan degilde hani sanki biri sein izliyo gibi dedigim ben ipadan giriyorum yaramaz telden

Kiz ondan degilde hani sanki biri sein izliyo gibi dedigim ben ipadan giriyorum yaramaz telden

korkma bisey olmaz o kadar insanin içinden seni seçecek degiller ya:9::9: milyonda bir oluyor bu tarz seyler millette bikti kimse girmiyor kimsenin pc sine artik eskisi gibi...çok önemli sahislar varken senin benimkini ne yapacak hackerler Allah askina....ama camerayi bantlamak iyi fikir bencede..onelemimizi alalim yinede...gerçi ben sansliyim o konuda benimki kendinden kapakli kimse beni ben istemeden goremez:ssz::ssz:

korkma bisey olmaz o kadar insanin içinden seni seçecek degiller ya:9::9: milyonda bir oluyor bu tarz seyler millette bikti kimse girmiyor kimsenin pc sine artik eskisi gibi...çok önemli sahislar varken senin benimkini ne yapacak hackerler Allah askina....ama camerayi bantlamak iyi fikir bencede..onelemimizi alalim yinede...gerçi ben sansliyim o konuda benimki kendinden kapakli kimse beni ben istemeden goremez:ssz::ssz:

Iyisin ozaman s'en canim sıkıldı varya eşimde gece çalıştı gündüz uyuyo:50:

Özel olmazsa problem ne bebek için

Bende pco var adetlerim duzensiz.. Bekarken 4 ayda bir olurdum o derece duzensizdi.. Evlenince de duzeldi biraz kendiliginden ama net duzgundu diyemeyiz..
Sonra doktora gittik oda bana adet dokturucu verdi onuda 7 aydir kullaniyorum bu ay kullanmadim.. Kadin kafasina g ore veriyo ha bire tedavi sureci sacma sapan ilerliyo benim bunaldim iyce

canim oyle kamerada izlemesi imkansiz soyle izler ancak msnde biriyle konusuyorsunya kamera acik onda izler kendi senin kamerani acsa bile kameranin yaninda kucuk bir isik var acildiginda yanar zaten bilgisayar kapaliysa hicbir sekilde giremez acikkende senin dosyalrini resimlerini gorur kesinlikle bilen biri yapiyor

Back