• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Hayir canim kandirmak icin degil gozumuzun onunde olan biseydi, buda baska yerde oturuyo bizim bilgisayarda bisey olunca girip bizimkini yapiyor, ben kendinin yaptigina inanmam cunku oncesi ve sonrasi gozumuzun onunde oldu

ay gulmekten oldum yazilarin hepsini okumak istedim ama dayanamadim cevap vericem sempatikcigim sizin o eleman hic bilgisayarla oynadimi cunku bir program var onu yukluyorsun baskasinin bilgisayarinin icine girip kendi bilgisayarin gibi kullaniyorsun benim esimin arkadasida cok iyi anlar bizim bilgisayar yavas calisiyordu adam belcikadan evinde oturup bizim bilgisayara girdi bizim bilgisayari duzeltip elimize verdi oyle kameradan falan izleyemez merak etme bantlari cekin ama bilgisayarda ne var ne yok gorur sana bisey gondermis sende tiklamissan bilmeyerek onaylamis olursun bence onu elamaniniz bir arkadasiyla sizi kandirmak icin yapti bilgisayari kapatip ac bilmedigin bir program varsa onu sil bisey olmaz

Canim bunda gulunecek ne var?
Bu dedigin seyle sempatikin anlattigi arasinda ben bir fark goremedim. Ta belcikadan yapti diyorsun ya..
O programi cani sikilip eglence arayan bir yabanci da gondermis olamaz mi?
Velevki kendi iscileri oynamis olsun, tanimadiklari birinin yapmasi da mumkun.
Internet guvenli bir yer degil.

Selam kizlar nasilsiniz ?
Yazdiklarini okudum Sympathique gecmis olsun canim.
Ben hep kapatirim kamerayi hic icim rahat etmez sanki biri beni izliycekmis gibi,pc ye format atilinca internete sifre koy canim.. internet sayfasina koy yani..
Bide virus programin hep olsun..

Canim bunda gulunecek ne var?
Bu dedigin seyle sempatikin anlattigi arasinda ben bir fark goremedim. Ta belcikadan yapti diyorsun ya..
O programi cani sikilip eglence arayan bir yabanci da gondermis olamaz mi?
Velevki kendi iscileri oynamis olsun, tanimadiklari birinin yapmasi da mumkun.
Internet guvenli bir yer degil.

valla 10 yasimdan beri bilgisayar kullaniyorum boyle kafa gormedim o kadar kolaymi bir yabancinin yapmasi antivurusun olmazsa taman erotik seyler birden acilir ama o baskasinin senin bilgisayarini kullanmasi ingizce olarakta tum kufurlere you diye cevaplamasi akil isi degil bu iste bir oyun var normal bir insanin bilgisayariyla kim napsin onu yakin cevresinden biri yapmistir mutlaka bilgisayarin numarasini bilen biri iste yada bir program atip ona tiklayinca girmis biridir suan hatirlamiyorum bir program var o yukluyse girer kendi,maliymis gibi gezer

Hayir canim kandirmak icin degil gozumuzun onunde olan biseydi, buda baska yerde oturuyo bizim bilgisayarda bisey olunca girip bizimkini yapiyor, ben kendinin yaptigina inanmam cunku oncesi ve sonrasi gozumuzun onunde oldu

onu mutlaka bir tanidiginiz yapmistir bilgisayarinizin numarasini bilen benim esimde gorumuceminkini bilirdi burdn girerdi daha bilmedigimiz nice yontemler vardir ama ne kameradan izlediklerine inaniyorum nede yabancilarin yaptigina

kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor

az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri

suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus

Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum

canim çok geçmis olsun, çok dikkatli olmak lazim iste ....Allah korusun birileri girip herseyimizi izler birde internette yayinlar...insallah bilgisayariniz yatak odasinda degildir canim???

Kizlar bebek konusunda sizleri o kadar iyi anliyorumki ...ne kadar istediginizi, hasretinizi , uykusuz dualarla geçirdiginiz geceleri, hamile bir bayan gördügünuzde hissettiklerinizi...hepsini bende yasadim hemde burda herkesten çok mücadele ettim bebek için, ama yilmadim devam ettim....pes etmedim hiç 6.5 yil sonra bir bebek sahibi olabildim su an oglum 2.5 yasinda ve ben 9 senelik evliyim...herkes yenimi evlisin diye soruyor...benle evlenen arkadaslarimin çocuklari buyudu 7-8 yaslarindalar...ama uzulmuyorum nihayetinde çok zorda olsa yillar suren mücadelemin karsiligini aldim...çok kolay olmadi tabi 6 asilama 2 tup bebekten sonra oldu 8 tedavi az degil ...vucudum, kalbim, ruhum çok yorgundu ama asla birakmadim kendimi ve kazandim....bol bol dua ettim Allahima banada bir evlat nasip etsin diye çok sükür kabul etti ...sizinkini neden etmesin yeterki istemeyi bilin canlarim...o cömerttir verir....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Mehay kiz s'en nerelerdesin geceleri sohbet koyu burda

canim gece oglum bensiz uyumuyor onu uyuturken bende uyuyup kaliyorum..sonrada esim uyumus oluyor kalkip ses yapmayayim diyorum ise cok erken gidiyor.....face adresin var degilmi senin ? istersen ozelden yaz ekliyeyim seni....

Kizlar bebek konusunda sizleri o kadar iyi anliyorumki ...ne kadar istediginizi, hasretinizi , uykusuz dualarla geçirdiginiz geceleri, hamile bir bayan gördügünuzde hissettiklerinizi...hepsini bende yasadim hemde burda herkesten çok mücadele ettim bebek için, ama yilmadim devam ettim....pes etmedim hiç 6.5 yil sonra bir bebek sahibi olabildim su an oglum 2.5 yasinda ve ben 9 senelik evliyim...herkes yenimi evlisin diye soruyor...benle evlenen arkadaslarimin çocuklari buyudu 7-8 yaslarindalar...ama uzulmuyorum nihayetinde çok zorda olsa yillar suren mücadelemin karsiligini aldim...çok kolay olmadi tabi 6 asilama 2 tup bebekten sonra oldu 8 tedavi az degil ...vucudum, kalbim, ruhum çok yorgundu ama asla birakmadim kendimi ve kazandim....bol bol dua ettim Allahima banada bir evlat nasip etsin diye çok sükür kabul etti ...sizinkini neden etmesin yeterki istemeyi bilin canlarim...o cömerttir verir....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

allah bagislasin mehaycim evladini bizi en cok bizim gibi cekenler anliyor rabbim cok ugrastirmadan bizede bir evlat bagislar insaallah

bu bebek isteyenlerin allah yardımcısı olsun hayırlısıyla biran önce duaları kabul gibusleri bebek dolsun çifter çifter

Pesinden kosturacak,yaramazlik yaptiginda beni kizdiracak yanina yatip o uyurken onu izleyecek bir bebegim olacakmi benimde Allahim
Cok uzuluyorum dayanamiyorum

Back