- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
iyiyiz cok sukur, sabah kalkim irm icin randevu aldik, ordan oglusa yazlik ayakkabi aldik, donuste babasi berbere goturdu tras oldu, yikadim uyuttum, kafa dinliyorum simdi.
arkadas gelicek simdi ben de bi size bakayim dedim :)
Pesinden kosturacak,yaramazlik yaptiginda beni kizdiracak yanina yatip o uyurken onu izleyecek bir bebegim olacakmi benimde Allahim
Cok uzuluyorum dayanamiyorum
olur insss neden olmasunki allah dermansiz dert verirmi merak etme burgun olduğunda kafamda saç kalmadı deyip bebeğini şikayet edersin burda benimki yüzümde cizilmeyen yer bırakmadı resmen küçük afacan.
Bakkkk kizicam ama sana insallahhhhh olucak Rabim zamanini vaktini biliyon
bende yemek yapicam dusunuyorum ne yapsam diye kendime balik yapicam ama esimnbalik yemiyorrrrr
lapinu yarın sabah 9 da randevum var sabah oglumu okula bıraktıktan sonra gidecem eee küçük oğlan problem bende dün annemi aradim ya yarın bize gelsene büyük oğlanın okulu tatil çarşamba diye o sikilmasin gel zaman geçirin dedim randevum var desem naza çekecek kendini oda geliyor birkisiyle beraber bende yemek hazirlim dedim onlara yarın randevum oldugunuda söylemem oğlanı okula bırakınca arabaya atlar giderim erkende dönerim o anlamadan şimdi randuvu desem nazlanacak akşamda gondermicem yarina kadar idare etsin...
iyiyiz cok sukur, sabah kalkim irm icin randevu aldik, ordan oglusa yazlik ayakkabi aldik, donuste babasi berbere goturdu tras oldu, yikadim uyuttum, kafa dinliyorum simdi.
arkadas gelicek simdi ben de bi size bakayim dedim :)
yok canim korkma senin bilgilerine kim nerden ulasacak???bence bilen biri yapiyor onlarinkini???Kiz ben d'un gece cok korktum bu pc olayindan tirstim
allah bagislasin mehaycim evladini bizi en cok bizim gibi cekenler anliyor rabbim cok ugrastirmadan bizede bir evlat bagislar insaallah
bende yemek yapicam dusunuyorum ne yapsam diye kendime balik yapicam ama esimnbalik yemiyorrrrr
yok canim korkma senin bilgilerine kim nerden ulasacak???bence bilen biri yapiyor onlarinkini???
saol canim Rabbim en yakin zamanda sizede nasip etsin....
Kiz ondan degilde hani sanki biri sein izliyo gibi dedigim ben ipadan giriyorum yaramaz telden
korkma bisey olmaz o kadar insanin içinden seni seçecek degiller yamilyonda bir oluyor bu tarz seyler millette bikti kimse girmiyor kimsenin pc sine artik eskisi gibi...çok önemli sahislar varken senin benimkini ne yapacak hackerler Allah askina....ama camerayi bantlamak iyi fikir bencede..onelemimizi alalim yinede...gerçi ben sansliyim o konuda benimki kendinden kapakli kimse beni ben istemeden goremez
bu bebek isteyenlerin allah yardımcısı olsun hayırlısıyla biran önce duaları kabul gibusleri bebek dolsun çifter çifter
Özel olmazsa problem ne bebek için
korkma bisey olmaz o kadar insanin içinden seni seçecek degiller yamilyonda bir oluyor bu tarz seyler millette bikti kimse girmiyor kimsenin pc sine artik eskisi gibi...çok önemli sahislar varken senin benimkini ne yapacak hackerler Allah askina....ama camerayi bantlamak iyi fikir bencede..onelemimizi alalim yinede...gerçi ben sansliyim o konuda benimki kendinden kapakli kimse beni ben istemeden goremez
100. Sayfaya gelmisiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?