• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor

az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri

suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus

Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum

inanmiyorum! nasi yaaa

simdi nasil farkettigimize gelince
bizim iscimiz bilgisayarin herseyini cok iyi bilir, bugun bizde kaldi
bikac saat once benim blog icin biseylere bakiyorduk hemen dedi aha biseyler oldu diye, bizde ne oldu dedik, suan biri bizi takip ediyor dedi
bu fareyi birakti karsidaki hareket ettirmeye basladi
sonrasinda bu google ceviri programindan fransizca karsiligi ingilizce kufur etti ona, oda o yaziyi silip you yazdi

sonrasinda bu yaziyor biseyler o habire siliyor fareyi hareket ettiriyor
dedi siz kameraya gozukmeyin izliyor olabilir dedi, buda kameradan bi el hareketi yapti, ay inanamadim o fareyi bir hareket ettiriyor, butun yazdiklarini geri siliyor

sonrasinda bu virusu gondermek icin iki program varmis,virus gonderenler bilirmis,bu iki programin ismini yazdi oraya, o varya o anada cikti daha girmedi

az oncede bu yaziyi yaziyodum yazi yine kendiliginden silindi

aman kameraniza ne olur ne olmaz, bant yapistirin

bikac saat once benim blog icin biseylere bakiyorduk hemen dedi aha biseyler oldu diye, bizde ne oldu dedik, suan biri bizi takip ediyor dedi
sonrasinda bu google ceviri programindan fransizca karsiligi ingilizce kufur etti ona, oda o yaziyi silip you yazdi

dedi siz kameraya gozukmeyin izliyor olabilir dedi, buda kameradan bi el hareketi yapti, ay inanamadim o fareyi bir hareket ettiriyor, butun yazdiklarini geri siliyor

sonrasinda bu virusu gondermek icin iki program varmis,virus gonderenler bilirmis,bu iki programin ismini yazdi oraya, o varya o anada cikti daha girmedi

Tovbe Tovbe vallah ben telden giriyorum yada ipadan pcyi birdaha almam ellime

anlattiklarin cok korkunc ya,

simdi ne olucak.. nasil engel olacaksiniz?

inanki sanki evde baska biri var su an..

bikac gun icinde yediden format atacak, o girer diye ona bir sayfa dolusu kufur yazdisimdi gorurse dellenir diye
eger devam ederse aynisini ben yaparim ona dedi, bizim isinin bilmedigi yok

demekki beni simdiye kadar kameradan oyle izliyordu

bi virus arastirmasi yapti nerden gelmis bu diye, ben resim dosyalari yuklemistim ordan gelmis
o dosyalarida bir hafta icinde yukledim, nerdeyse bir haftadir beni izliyodu demkki
soktayim

size bunu bilginiz olsun diye anlatiyorum, aman kameralari bantlayin

dedim beni izledigini farkedebilrimiyim dedim, buda hayir o sessizce izler farkedemezin dedi
off ya su format atilsada girsem rahatca

ipad falan degil bilgisayar canim

evet valla suan yaziyorum ama sanki bana elini uzatcakmis gibi korkuyorum varya
gozumle gormesem okadar tirsmazdim

suan herseyimi usbyi kaydediyorum, bizimki bol kufur etti aman alip bisey eder
daha format atilana kadar bilgisayari acmam

Son düzenleme:
evet bantlayayim zaten su an bonemle orttum hemen.
korkmakta cok halklisin ben de kortum..
peki bilgisayarinda anti virus yok muydu? bizde bir antivirus var, ucretli olanlardan. virus riski tasiyan sayfalari bana hic acmiyor. koca sayfada antivirus programi yazisi cikiyor karsima.. yine de girebilirler mi acaba?

bizimkindede avast antivirus var canim
ucretli degil sanirim yada bilmiyorum ,bizim isci yapyor herseyi ,yinede giriyor sanirm
yani benden dolayi girmis cunku benim dosyamda cikti

en cokta korktugum ebayden cok alisveris yapiyorum, bu haftada aldim biseyler, iste banka hesabi su bu onlardan korktum
bizimki dedi, onu goze alip bisey yapamaz , yapsa yapar ama o kisi bulunur ,parani oderler falan dedi, benimde hersey otomatikti herseyi kapattim yeiden format atilana kadar, ne olur ne olmaz

kendini suclama..
bizimki bit defender diye bir program. esimin arkadasi dedigin gibi bayagi anliyor o yapiyor bizimkini de, hatta esime de o soylemis kameranizi bantlayin diye de ben ciddiye almamistim bu gune kadar..

en cokta korktugum ebayden cok alisveris yapiyorum, bu haftada aldim biseyler, iste banka hesabi su bu onlardan korktum
bizimki dedi, onu goze alip bisey yapamaz , yapsa yapar ama o kisi bulunur ,parani oderler falan dedi, benimde hersey otomatikti herseyi kapattim yeiden format atilana kadar, ne olur ne olmaz

bi de o var tabiii,, banka numaralari tehlikeli aslinda..

aman kesinlikle bantla
bana gecen senelerde bi mail gelmis oylesine, aman dikkat edin birileri sizide izleyebilir diye
bende nasil izlerlerki diyordum ama yinede gecen sene hep bantlamistim
kac aydirda umursamadim basimiza gelmedigi icin, daha ben bu banti kaldirirmiyim hic
neyse canim ben su bilgisayari kapatiyorum, sanki bana ait degilmis gibi duruyo

Son düzenleme:
ay gulmekten oldum yazilarin hepsini okumak istedim ama dayanamadim cevap vericem sempatikcigim sizin o eleman hic bilgisayarla oynadimi cunku bir program var onu yukluyorsun baskasinin bilgisayarinin icine girip kendi bilgisayarin gibi kullaniyorsun benim esimin arkadasida cok iyi anlar bizim bilgisayar yavas calisiyordu adam belcikadan evinde oturup bizim bilgisayara girdi bizim bilgisayari duzeltip elimize verdi oyle kameradan falan izleyemez merak etme bantlari cekin ama bilgisayarda ne var ne yok gorur sana bisey gondermis sende tiklamissan bilmeyerek onaylamis olursun bence onu elamaniniz bir arkadasiyla sizi kandirmak icin yapti bilgisayari kapatip ac bilmedigin bir program varsa onu sil bisey olmaz

Son düzenleme:
Back