ay gulmekten oldum yazilarin hepsini okumak istedim ama dayanamadim cevap vericem sempatikcigim sizin o eleman hic bilgisayarla oynadimi cunku bir program var onu yukluyorsun baskasinin bilgisayarinin icine girip kendi bilgisayarin gibi kullaniyorsun benim esimin arkadasida cok iyi anlar bizim bilgisayar yavas calisiyordu adam belcikadan evinde oturup bizim bilgisayara girdi bizim bilgisayari duzeltip elimize verdi oyle kameradan falan izleyemez merak etme bantlari cekin ama bilgisayarda ne var ne yok gorur sana bisey gondermis sende tiklamissan bilmeyerek onaylamis olursun bence onu elamaniniz bir arkadasiyla sizi kandirmak icin yapti bilgisayari kapatip ac bilmedigin bir program varsa onu sil bisey olmaz
Canim bunda gulunecek ne var?
Bu dedigin seyle sempatikin anlattigi arasinda ben bir fark goremedim. Ta belcikadan yapti diyorsun ya..
O programi cani sikilip eglence arayan bir yabanci da gondermis olamaz mi?
Velevki kendi iscileri oynamis olsun, tanimadiklari birinin yapmasi da mumkun.
Internet guvenli bir yer degil.
Hayir canim kandirmak icin degil gozumuzun onunde olan biseydi, buda baska yerde oturuyo bizim bilgisayarda bisey olunca girip bizimkini yapiyor, ben kendinin yaptigina inanmam cunku oncesi ve sonrasi gozumuzun onunde oldu
kizlar suan sok durumdayim ellerim titriyor, suan biri bizim bilgisayari takip ediyor
az once okadar sey yazdim gondercektim karsidaki kisi hep sildi geri
suan kamera bantli sekilde bizi karsidan izliyormus
Allahim bu ne ya sanki eve hirsiz girmis gibi kotu oldum
Mehay kiz s'en nerelerdesin geceleri sohbet koyu burda
sympathique ccanim bencede yaban yabanci degil .....içinizden biri.....
Kizlar bebek konusunda sizleri o kadar iyi anliyorumki ...ne kadar istediginizi, hasretinizi , uykusuz dualarla geçirdiginiz geceleri, hamile bir bayan gördügünuzde hissettiklerinizi...hepsini bende yasadim hemde burda herkesten çok mücadele ettim bebek için, ama yilmadim devam ettim....pes etmedim hiç 6.5 yil sonra bir bebek sahibi olabildim su an oglum 2.5 yasinda ve ben 9 senelik evliyim...herkes yenimi evlisin diye soruyor...benle evlenen arkadaslarimin çocuklari buyudu 7-8 yaslarindalar...ama uzulmuyorum nihayetinde çok zorda olsa yillar suren mücadelemin karsiligini aldim...çok kolay olmadi tabi 6 asilama 2 tup bebekten sonra oldu 8 tedavi az degil ...vucudum, kalbim, ruhum çok yorgundu ama asla birakmadim kendimi ve kazandim....bol bol dua ettim Allahima banada bir evlat nasip etsin diye çok sükür kabul etti ...sizinkini neden etmesin yeterki istemeyi bilin canlarim...o cömerttir verir....
lapinu bu gun nasilsin, daha iyisindir insallah
[SUB]na[/SUB]naber kızlar nasıl gidiyor yemeğe başlamadan önce bir bakımdedim
Pesinden kosturacak,yaramazlik yaptiginda beni kizdiracak yanina yatip o uyurken onu izleyecek bir bebegim olacakmi benimde Allahim
Cok uzuluyorum dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?