evet sagliksizca ama hizli kilo vermek icin bunlar uygulaniyor diyetleri inceledim dr.ender saracin kitabindada boyle yontemler var ac kalinca daha cabuk veriyorsun tvdede cikti bir cay var boyle diyetle icince adam 5 ayda 36 kilo vermis birazcik ac kalmaktan bisey olmaz bence tabi bu benim yontemim kimseye tavsiye etmiyorum hele cok calisanlara asla ben evlenmeden once 63lu kilolardaydim nisanlandiktan sonra hasretten 50 kiloya kadar dustum herkez cok zayif oldugumu kilo almam gerektigini soyluyordu tam manken vucuduydu 90 60 90 evlendim gene oyle kaldim dil kursuna gidiyordum gunde nerden baksan en az 2 ve 3 km yuruyordum ne kadar yersem yiyim alamiyordum sonra kurs bitti yavas yavas aldim bi baktim 63 gene sonra cocuk istiyorum diye gittigim jinekolok bana kilo ver dedi 63 fazlaymis cnim ya ama benim boyum 1 68 sen uzunsun ondan sonrada 70 oldum simdi catlaklar var basenimde serulit bobek 3 kat ama yanaklarim cok tatli
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:
- Konu Sahibi N e v a
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
:) :) :) :)
bana miydi bu
- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
tamam dunden oraya ugrayacaklarini biliyordumda bukadar gec yemek yiyeceklerini bilmiyordum okadarda erken kalkmistim gelecekler diye annemde diyor az yemek yap fazla kimse yemez dedi bende kizdim bana davetli oldugunuzu biliyordunuz hakliymismisim
valla benzer sey basima geldi benim de.. cok sinir bi durum!
- 18 Ekim 2009
- 3.947
- 108
- 163
iyi aksamlar kizlarr nasilsiniz, masallah sohbet koyu sayfalar baya ilerlemis
ben iki gundur pek takilamadim, sabahta tam yaziyordum kizim uyandi sadece 10 dk uyudu, sonrada iki saatt onu uyutmaya calistim uyumadi baya kavga ettik :)
sonrasinda onun yemegi, utu ,aksam yemegi derken baya bi dolu gecti
bu bahsettiginiz parali dil kursuna 2 sene once ben gittim bi 6 ay kadar, hergun normal okula gider gibi sabahtan aksama kadar, aylik 350 euro para aliyosun, belirli bi saatt yaptiktan sonra bi meslek secip onun uzerinde sataj ariyosun,toplam 4 hafta ama 2 hafta nce hafta daha sonralarda
benim meslegim hazir giyim oldugundan ben onu sectim ve pariste bi modacida sataj buldum 3 hafta yaptim, isimi cok iyi bildigimden kadin beni ise almak istedi bikae c ay sonra diye
daha sonra yine okula basladim bikac aydan sonra kadin beni ise aldi 6 ay contrat yapti ve okadar calistim
tam contratin bitmesine 20 gun kala ben turkiyeye gittim tedavi icin, geldigimde contratim bitti, ikincisi yapildi ve 2 ayda oyle calistim ,nerdeyse 1,5 senedir evdeyim devamli
fransizca konusmaya konusmaya unuttugumu zannediyorum,kursa gidip calistigimda cok daha iyiydim, herseyimiz turk, yada turkce nasil unutmucaksinki
bundan sonra bol bol evdeyim ve diyete baslicam insallah yarin :)) genelde pazartesi baslanirya
ben iki gundur pek takilamadim, sabahta tam yaziyordum kizim uyandi sadece 10 dk uyudu, sonrada iki saatt onu uyutmaya calistim uyumadi baya kavga ettik :)
sonrasinda onun yemegi, utu ,aksam yemegi derken baya bi dolu gecti
bu bahsettiginiz parali dil kursuna 2 sene once ben gittim bi 6 ay kadar, hergun normal okula gider gibi sabahtan aksama kadar, aylik 350 euro para aliyosun, belirli bi saatt yaptiktan sonra bi meslek secip onun uzerinde sataj ariyosun,toplam 4 hafta ama 2 hafta nce hafta daha sonralarda
benim meslegim hazir giyim oldugundan ben onu sectim ve pariste bi modacida sataj buldum 3 hafta yaptim, isimi cok iyi bildigimden kadin beni ise almak istedi bikae c ay sonra diye
daha sonra yine okula basladim bikac aydan sonra kadin beni ise aldi 6 ay contrat yapti ve okadar calistim
tam contratin bitmesine 20 gun kala ben turkiyeye gittim tedavi icin, geldigimde contratim bitti, ikincisi yapildi ve 2 ayda oyle calistim ,nerdeyse 1,5 senedir evdeyim devamli
fransizca konusmaya konusmaya unuttugumu zannediyorum,kursa gidip calistigimda cok daha iyiydim, herseyimiz turk, yada turkce nasil unutmucaksinki
bundan sonra bol bol evdeyim ve diyete baslicam insallah yarin :)) genelde pazartesi baslanirya
bugunde benim moralim cok bozuktu hala oyle
yeni eve tasincaz demistimya o tasincagimiz yerde kaynim kaliyor yanliz
esimde ona demis iki ev kirasi odemeyip birlikte kaliriz ikimiz oderiz dye, eee ozaman bir oda fazla olmasi gerekir dimi, yok bu benim gicik kocam 2 odali eve bakiyor zaten bi kizim var bide biz variz anca sigiyoruz, kaynimda salonda yaticakmis
hergun kalacak oyle salondami yatacak hadi bensalonda oturmak istedim ne bileyim iste kiyafet su bu
bunlar yetmez gibi birde kaynimin evinin esyalari var eee onlar ne olcak, onlarda bize gelcek Allahim deli oldum ,gitmiyorum lan dicem,suan kayinvalidemle kaliyorum tam 8 senedir biran once neolursa olsun cikim diyorum firsat bu firsat, bide kocam 2 odaliya bakinca butun cinlerim tepemde bugun
suan kaynanamlar turkiyede 7.ayin sonunda gelcekler, onlar gelmeden gitmek istiyorum offf ya ne sinir oldum
10 senelik evliyim simdiye kadar bana ait tek yatak odam var bi sus esyasi bile alamadim, simdi benim ahkkim degilmi, adama anlatiyorum okuz ya anlamiyor dinlemiyor bile
esimde ona demis iki ev kirasi odemeyip birlikte kaliriz ikimiz oderiz dye, eee ozaman bir oda fazla olmasi gerekir dimi, yok bu benim gicik kocam 2 odali eve bakiyor zaten bi kizim var bide biz variz anca sigiyoruz, kaynimda salonda yaticakmis
hergun kalacak oyle salondami yatacak hadi bensalonda oturmak istedim ne bileyim iste kiyafet su bu
bunlar yetmez gibi birde kaynimin evinin esyalari var eee onlar ne olcak, onlarda bize gelcek Allahim deli oldum ,gitmiyorum lan dicem,suan kayinvalidemle kaliyorum tam 8 senedir biran once neolursa olsun cikim diyorum firsat bu firsat, bide kocam 2 odaliya bakinca butun cinlerim tepemde bugun
suan kaynanamlar turkiyede 7.ayin sonunda gelcekler, onlar gelmeden gitmek istiyorum offf ya ne sinir oldum
10 senelik evliyim simdiye kadar bana ait tek yatak odam var bi sus esyasi bile alamadim, simdi benim ahkkim degilmi, adama anlatiyorum okuz ya anlamiyor dinlemiyor bile
Ohoooooo noluyo ya kaynana kayın yok anacim kabul etme sözünü geçir biraz sana ait bir evin olsun biri gidiyo biri geliyo.bugunde benim moralim cok bozuktu hala oyle
Bu kocalar yokmu adamı deli ediyolaryaaa
Benim kocada cok şey yapmak istiyor ama benim kabul eymicemi bildigi icin ses çıkarmıyor.
Annem turkiyeye gidicek kayınvalidemde birseyler istedi eşimden bana bile söylemiyor direk oğluna söylüyor güya parada istiyo tabi vallah gecen ağzımı actım benim cocuğum olucak annen dusunmuyomu dedim busuru masraf olucak dedim once cocuğum sonra annene gönder dedimkızlar eğer gercekten ihtiyacı olsa okadar zalim değilim yollarim acayip para yiyo birtek onla bekar kaynim var.bizde burda para basmıyoruz dedim tabi bende assedicten alıyorum 7 sene çalıştım 2 sene oturup yiyim diye ama dürmüyorlar anam
Annem turkiyeye gidicek kayınvalidemde birseyler istedi eşimden bana bile söylemiyor direk oğluna söylüyor güya parada istiyo tabi vallah gecen ağzımı actım benim cocuğum olucak annen dusunmuyomu dedim busuru masraf olucak dedim once cocuğum sonra annene gönder dedimkızlar eğer gercekten ihtiyacı olsa okadar zalim değilim yollarim acayip para yiyo birtek onla bekar kaynim var.bizde burda para basmıyoruz dedim tabi bende assedicten alıyorum 7 sene çalıştım 2 sene oturup yiyim diye ama dürmüyorlar anam
onun evi var zaten, sen ne gidip diyosun bosuna iki kira vermeyelim diye, hadi illaki gelecek bari bi oda fazla olsun, e tabi kendi evini kpatcagina gore esyalar ne olcak
kaynanam gitmeden once bana durmus ne var sanki onun esyalarida guzelmis, bende dedim ben 10 senelik evliyim bi evim olucak esyasinida almayi kendim isterim dedim hic sesini cikarmadi
burdaki buzdolabi az bozuk bu durmus yeni dolap alincakmis, benim kocada diyor iyi rafetinkini biz aliriz, bende dedim neee ,annen yeni dolap alcak ben abiyinkini kullanicam yokya dedim,neymis orasi buraya bir saatt uzakmista getirmesi varmis, banane at cope
kac kez dedim kesinlikle esyalari hepsini kendim alcâm diye
valla burdaki oturdugum kendimin olsa hic tasinmazdim ama daha beteri senelerdir kaynana yanindayim firsat bulmusken kacim istiyorum, valla cildiriyorum, kocaninda yuzune nefretle bakiyorum
kaynanam gitmeden once bana durmus ne var sanki onun esyalarida guzelmis, bende dedim ben 10 senelik evliyim bi evim olucak esyasinida almayi kendim isterim dedim hic sesini cikarmadi
burdaki buzdolabi az bozuk bu durmus yeni dolap alincakmis, benim kocada diyor iyi rafetinkini biz aliriz, bende dedim neee ,annen yeni dolap alcak ben abiyinkini kullanicam yokya dedim,neymis orasi buraya bir saatt uzakmista getirmesi varmis, banane at cope
valla burdaki oturdugum kendimin olsa hic tasinmazdim ama daha beteri senelerdir kaynana yanindayim firsat bulmusken kacim istiyorum, valla cildiriyorum, kocaninda yuzune nefretle bakiyorum
Ya nakadar anlayissizlar yaaa kaynın gelsin annesinin yanına senin yanına nedemeye geliyokionun evi var zaten, sen ne gidip diyosun bosuna iki kira vermeyelim diye, hadi illaki gelecek bari bi oda fazla olsun, e tabi kendi evini kpatcagina gore esyalar ne olcak
9. aya kadar annesinin evinde kalir zaten biz gittikten sonra, cunku orda bi dukknaimiz var orayi esim calistirir o burdakini calistirir pek gelemez ama
9. ayda yeni bir daha dukkan acicaklar e mecbur orayi o calistircak, bu zaman icinde kendi evini mecbur kapatacak
off ya bilmiyorum 7.aya kadar ben bu evden gitmek istiyorum kaynanamlar gelmeden cikmak istiyorum
hakkimda hayirlisi olsun senelerdir sabir sabir dedim mukafatini alicam dedim mukafati bumu olcakti
neyse canim yazmayim artik zaman ne gostericek bilmiyorum
cok sinir oldugum icin paylamak istedim
9. ayda yeni bir daha dukkan acicaklar e mecbur orayi o calistircak, bu zaman icinde kendi evini mecbur kapatacak
off ya bilmiyorum 7.aya kadar ben bu evden gitmek istiyorum kaynanamlar gelmeden cikmak istiyorum
hakkimda hayirlisi olsun senelerdir sabir sabir dedim mukafatini alicam dedim mukafati bumu olcakti
neyse canim yazmayim artik zaman ne gostericek bilmiyorum
cok sinir oldugum icin paylamak istedim
kaynimin kalmasindan cok oda ve esya beni sinir ediyor, zaten ben aliskinim ona ,birde akrabayiz yabanci olmadigmiz icin oyle yok gelmesin etmesin demem ama bir oda olsa yine hersey olur, bari getirir esaysini oraya koyar, burdanda bizim odamiz bosalcak burayada koyar hallolur, ama bu hala 2 odaliya bakiyo ,neyse kapattim konuyu is olacagina varir zaten
evet teyzesi uydu coktan baya oldu
yaz bebegi evet ama buralarin havasina guvemi olur, bazen yazi baya serin geciriryoruz, birde yeni bebek ne olur ne olmaz sen yine bikac al uzun kollu cotondan
battaniyeler tozu olmucak sekilde olsun , bizimde bol bol battaniyemiz var :)
evet teyzesi uydu coktan baya oldu
yaz bebegi evet ama buralarin havasina guvemi olur, bazen yazi baya serin geciriryoruz, birde yeni bebek ne olur ne olmaz sen yine bikac al uzun kollu cotondan
battaniyeler tozu olmucak sekilde olsun , bizimde bol bol battaniyemiz var :)
baska neleri var simdilik :)
yatak odasi yapcakmisin, fazla oda varmi bilmiyorum,yada yanindami yatircaksin
Yapicam canim oda ama şimdi eve basvurdumya biraz beklim diyorum mobilya almadım alicam ama kurmicam baktın ev çıktı
6 aya kadar yanımda yatsın diyorum evet 2inci oda var ama zor olur hemen ayırmak biraz dursun benimle
Aslında suan fazla birşeyi yok birkaç atlet uyku tulumu battaniye oyle hoşuma gidenleri almıştım
Annemde ucuzluklar varya onu bekle herseyini tam al çık dedi banada mantıklı geldi
Zaten özellikle baktım canim oyle olmasın diye ilk olunca insan herseyi almak istiyoyani oyle tuyleri ucmasin bebak icin ama o yumusaklar dediginden bizdede var bisey olmaz
dogsunda gule gule kullansin insallah