• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

cokta fazla alma oyle, hemen buyorlar bazen giydirmeden buyor

bizim 6 ayliklar oadar coktuki, annem almis gelmis birsuru almanyadan ,oda ozaman kis zamaniydi kisliklar
e tabi simdide havalar baya iyi hep duruyo valla ,buyudukce alirsin az az
bizde 9 ayliklara baslicaz, hic yazligimiz yok, simdiye kadar hersey kislikti,bi magazaya gitcez yine
artik gunen gune okadar ihtiyaclari oluyor
bu hafta yurutec aldik, haftaya mama sandalyesi alcaz :)

maman-enfant.jpg

Slm rüzgarcik:) nbr?

Bende ana kucagi almak istiyorum gecen gördüm salanan auberde var biraz pahiliydi ama olsun ilk cocuk kaliteli olursa 2 inciyede kulanirim

Bende ana kucagi almak istiyorum gecen gördüm salanan auberde var biraz pahiliydi ama olsun ilk cocuk kaliteli olursa 2 inciyede kulanirim

Iyim ne olsun zaman buldum da nette takiliyorum bende..
Bebek kiyafetleri cok seker minicik minicik.. Insan o kiyafetleri seviyor bebek icinde olmasa bile o kadar sekerler ki :16:
Magzaya her gittigimde bakip tebessum ediyorum. INSALLAH bi gun almakta nasip olur..

hangi marka ve kacaydi, bizimki hem salincak hem ana kucagiydi,esim indirimden almis ama baya pahali normalde, suan salincagi cikardim ana kucagi duruyo

bi link atanabakayim hangisi

sempatik okudum yazdiklarini.. uuzldum, allah gonlune gore versin.. kvalideyle yasamak hem gelin icin hem de kvalide icin cok zor. iki tarafin da duzeni olmuyor.. gelinini yanina isteyen kvalideler beni sinir ediyorlar..
ne dukkaniniz var? market seklinde mi? esim de dukkan isletiyor..

lapinu bazi cocuklar ana kucaginda yatmiyorlar bile, biliyorum en iyisini istiyorsun bebegine sana ebaydan almani oneririm. tabi eger ebay kullaniyorsaniz.. biz isikli muzikli fisher price anakucagini cok uyguna getirtmistik

sempatik okudum yazdiklarini.. uuzldum, allah gonlune gore versin.. kvalideyle yasamak hem gelin icin hem de kvalide icin cok zor. iki tarafin da duzeni olmuyor.. gelinini yanina isteyen kvalideler beni sinir ediyorlar..
ne dukkaniniz var? market seklinde mi? esim de dukkan isletiyor..

lapinu bazi cocuklar ana kucaginda yatmiyorlar bile, biliyorum en iyisini istiyorsun bebegine sana ebaydan almani oneririm. tabi eger ebay kullaniyorsaniz.. biz isikli muzikli fisher price anakucagini cok uyguna getirtmistik

onlar icin iyi canim hicte kotu degil, ben istesem hala oturmak isterler, benimki tam bi ana kuzusu ,bunu evlendikten sonra farkettim cok gec oldu
aynen benide sinir ediyor, simdiki bazi gelinler imk kaynanamin evine gitcez sonra kendi evimize geccez dediklerinde ,kesinlikle hayirr de diyorum, o eve girince cikmasi kolay olmuyor ,birak dugun bir sene kalsin yeterki kendi evin olsun diye

market degil canim cordonnier yani ayakkabi tamiri anahtar ,plaka su bu iste burdaki magazalarda gormusundur mutlaka
orleans saranda carrefour magazasi var onun icindeki aldilar, birde orleans icindemi ne auchan magazasina acicaklar

o dokunsalar aglicam kismi bende de var fazlaca ama

digerlerine hamilelik betirtisi olmasin diyorum :)

Pek umut vermiyorum oyle olmasina ama Rabbim bilir iste ummadigin anda geliveriyor :16:
Canim yazdiklarini okudum da gercekten can skci bir durum.
Allah gonlune gore versin..
Erkekler isin icine ailesini sokmadan duramiyorlar hic.. Kadinlarda kimse olmasin ben esim cocuklarim olsun isterler..
Erkeklerin bu hareketi gercekten sinir bozucu..

Back