• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Neyse misafirler gitti sagolsunlar tok gelmişlerdi aksam yediler artık baya sınır oldum biraz annemde kızdım böyle yapilirmi diye oda kızım öğlen yemeğini orda aksam yemeğini burda yediler hiiii ne demezsin öyle bir yedilerki tencereyi arkalarından kovaladılar zavallı tencereler zor kurtuldu ellerinden

benim de oglum olmasina ragmen once hep kiz giysilerine bakarim :)

benim doktor ilk zamanlar benimkine oglan olabilir diyordu,Allah varya ben hep birinci kiz ikinci erkek olsun diyordum, hep magazaya gittikce kiz kiyafetlerine bakiyoru, esimde diyordu bizimkisi oglan niye onlrab bakiyosun diye, 20 haftada kesin kiz oldugu ortaya cikti esim kabullenemedi bi anda oglandan donus olunca, tabi en onemlisi kiz yada oglan saglikli olmasi
simdi kiz oldugundan pek memnun her seferinde ne seker olmusun diyor
erkeklerin kiyafetleri hep ayni oluyor

onlar icin iyi canim hicte kotu degil, ben istesem hala oturmak isterler, benimki tam bi ana kuzusu ,bunu evlendikten sonra farkettim cok gec oldu
aynen benide sinir ediyor, simdiki bazi gelinler imk kaynanamin evine gitcez sonra kendi evimize geccez dediklerinde ,kesinlikle hayirr de diyorum, o eve girince cikmasi kolay olmuyor ,birak dugun bir sene kalsin yeterki kendi evin olsun diye

market degil canim cordonnier yani ayakkabi tamiri anahtar ,plaka su bu iste burdaki magazalarda gormusundur mutlaka
orleans saranda carrefour magazasi var onun icindeki aldilar, birde orleans icindemi ne auchan magazasina acicaklar

hmm anladim, hayirlisi..
ben once kvalide ile kaldim ama basta o hep soyledi yanima istmiyorum diye. nisanliyken esim eve yazilmisti ama bi sure beklemek zorunda kaldik. beraber yasamak zor oluyor gercekten..

Neyse misafirler gitti sagolsunlar tok gelmişlerdi aksam yediler artık baya sınır oldum biraz annemde kızdım böyle yapilirmi diye oda kızım öğlen yemeğini orda aksam yemeğini burda yediler hiiii ne demezsin öyle bir yedilerki tencereyi arkalarından kovaladılar zavallı tencereler zor kurtuldu ellerinden

H.b canlar ben 2.ogluma fazla birşey almadım ilk oglumunkini cogunu kullandım size tasfiyem 1 yasına kadar fazla almayın çok çabuk büyüyorlar

Hg canim bosver takma kafana

Pek umut vermiyorum oyle olmasina ama Rabbim bilir iste ummadigin anda geliveriyor :16:
Canim yazdiklarini okudum da gercekten can skci bir durum.
Allah gonlune gore versin..
Erkekler isin icine ailesini sokmadan duramiyorlar hic.. Kadinlarda kimse olmasin ben esim cocuklarim olsun isterler..
Erkeklerin bu hareketi gercekten sinir bozucu..

hadi insallah oyledir ,bazen bebisler supriz yapacak zamanini bekliyor :) seninkide sana oyle yapacaktir belki
benim bi arkadas tam tup ebbek tedaviye baslicakti senelerdir olmuyordu, baslamasina bir ay kala kendiliginden kaldi, hemde tup bebek yani, sninki hic bile onun yaninda, sadece cok stres yapma insallah o gelcek zamanini bilir

aynen erkekler oyleler ama artik 8 senedir birlikteyiz hala boyle yapiyorya
yine erkek koca diye saygisizlik yapamayip bi yerdede mecbur olunca bukuyosun boynunu

Okadar çok isteriniz bir kızımın olmasını yere göğe sigdiramam herhalde esime hep diyom kızım olursa tepenize çıkarırım onu prensesime laf yok herseyden önce sağlıklı olması tabiki

ruzgargul hamilelik belrtisiyle adet belirtisi arasinda hic fark yok.
sadece adet vakti beliren tatli krizim olmadi. salata suyuna banmaktan zevk aldim o donem.

sempatik aynen oyle, bi pantolun bi tisort tamamdir. ama ben de ogluma civil civil seyler giydirerek hevesimi aliyorum.turuncular kirmizilar falan giydiriyorum :)
eltimin 2 yasinda kizi var. cok begendigim bir kiz kiyafeti varsa ona aliyorum naapiyim:))
zarada bi pantolon gordum tup turuncu :D ustune de beyaz uzerine laciver ve turuncu cizgileri olan bir tisort gordum. ama cizgiler sanki bi fircayla cizilmis gibi dogal duruyor..
magazaya gittigimde gorursem alicam kuzuma insallah :)

hmm anladim, hayirlisi..
ben once kvalide ile kaldim ama basta o hep soyledi yanima istmiyorum diye. nisanliyken esim eve yazilmisti ama bi sure beklemek zorunda kaldik. beraber yasamak zor oluyor gercekten..

sen cikcagini biliyomusun, benim oda yoktu cunku kocam istemiyodu,koca istese onlar bisey demezdi yine, kac bosanmadan donduk ettik seneler gecirdik
hep sabrettim bi gun benimde evim olcak diye, insallah Rabbim gonlumuze gore verir

Back