canim aubert diye bir bebek mağazası varya oradan baktım
evet biliyorum, benim gittiklerimde bebe9,aubert,birde autor de bebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim aubert diye bir bebek mağazası varya oradan baktım
Slm kızlar nasilsiniz bakem
Aevet biliyorum, benim gittiklerimde bebe9,aubert,birde autor de bebe
Ohhh cok seker bu teyzesi insallah sanada nasip olur
benim de oglum olmasina ragmen once hep kiz giysilerine bakarim :)
Slm kızlar nasilsiniz bakem
onlar icin iyi canim hicte kotu degil, ben istesem hala oturmak isterler, benimki tam bi ana kuzusu ,bunu evlendikten sonra farkettim cok gec oldu
aynen benide sinir ediyor, simdiki bazi gelinler imk kaynanamin evine gitcez sonra kendi evimize geccez dediklerinde ,kesinlikle hayirr de diyorum, o eve girince cikmasi kolay olmuyor ,birak dugun bir sene kalsin yeterki kendi evin olsun diye
market degil canim cordonnier yani ayakkabi tamiri anahtar ,plaka su bu iste burdaki magazalarda gormusundur mutlaka
orleans saranda carrefour magazasi var onun icindeki aldilar, birde orleans icindemi ne auchan magazasina acicaklar
Neyse misafirler gitti sagolsunlar tok gelmişlerdi aksam yediler artık baya sınır oldum biraz annemde kızdım böyle yapilirmi diye oda kızım öğlen yemeğini orda aksam yemeğini burda yediler hiiii ne demezsin öyle bir yedilerki tencereyi arkalarından kovaladılar zavallı tencereler zor kurtuldu ellerinden
Neyse misafirler gitti sagolsunlar tok gelmişlerdi aksam yediler artık baya sınır oldum biraz annemde kızdım böyle yapilirmi diye oda kızım öğlen yemeğini orda aksam yemeğini burda yediler hiiii ne demezsin öyle bir yedilerki tencereyi arkalarından kovaladılar zavallı tencereler zor kurtuldu ellerinden
Pek umut vermiyorum oyle olmasina ama Rabbim bilir iste ummadigin anda geliveriyor
Canim yazdiklarini okudum da gercekten can skci bir durum.
Allah gonlune gore versin..
Erkekler isin icine ailesini sokmadan duramiyorlar hic.. Kadinlarda kimse olmasin ben esim cocuklarim olsun isterler..
Erkeklerin bu hareketi gercekten sinir bozucu..
Hamilelik belirtisi nasil oluyo kizlar
Illaki gogusler sismesimi lazim yani :44:
hmm anladim, hayirlisi..
ben once kvalide ile kaldim ama basta o hep soyledi yanima istmiyorum diye. nisanliyken esim eve yazilmisti ama bi sure beklemek zorunda kaldik. beraber yasamak zor oluyor gercekten..