Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz Erva berfin 06/08 sabah 4.15 te aramiza katildi suan hersey yolunda
Gecmis olsun hastaneden yaziosunuz galiba... Adiyla yasasin minik kiziniz...gozunuz aydinn
tebrikler
allah analı babalı büyütsün.
Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz Erva berfin 06/08 sabah 4.15 te aramiza katildi suan hersey yolunda
gozun aydin canim allah uzun omurler nasip etsin anayla babayla insallah kurtulmusun darisi bana insallah doktorun 9.uda dogar demisti 6da dogmus umarim kolaybir dogum olmustur nasil gidiyor annelik bebek kime benziyor
Sagol canim darisi senin basina bebek iyi ama sütümü cekmiyo ve göğüslerim patlicak durumda onunla uğraşıyoruz
Doğumum zor oldu canim 24 saat çektim ama korkma her dogum aynı degil insandan insana degisiyo
Sagol canim darisi senin basina bebek iyi ama sütümü cekmiyo ve göğüslerim patlicak durumda onunla uğraşıyoruz
Doğumum zor oldu canim 24 saat çektim ama korkma her dogum aynı degil insandan insana degisiyo
Araniza bende katilmak isterim
selam kizlar nasilsiniz kim var kim yok bakalim??herkes tatile gitti burasi sessiz kaldi boyle:26:
kizlar oglum eylulde okula baslayacak ama ona neler almam lazim? ilk gunlerde neler goturuyor yaninda bilmiyorum bilginiz varmi???
okuldaki toplantida ogretmeni bir adet plastik chausson (jimlastik desrlerinde ayaklarina giymek için) , birde boya yaparken takmak için önlük istedi, sanirim pantoufle da almam lazim goruyorum hep siniflarin girisindeki dolaplarin ustunde....
ama gateaux goturmesi için çanta alip sirtinami takicam ilk gunlerdede giderken suluk falan lazimmi???daha cok kucuk cantasina falan sahip çikamazki:26: biri bilgi versin kizlar yaa...
Hosgeldin canim tabi gel buyur
Bu aralar sessisiz ama yeniden hortlariz merak etme
Sendemi fransadasin tanit bakalim kendini bize
kizlar oglum eylulde okula baslayacak ama ona neler almam lazim? ilk gunlerde neler goturuyor yaninda bilmiyorum bilginiz varmi???
okuldaki toplantida ogretmeni bir adet plastik chausson (jimlastik desrlerinde ayaklarina giymek için) , birde boya yaparken takmak için önlük istedi, sanirim pantoufle da almam lazim goruyorum hep siniflarin girisindeki dolaplarin ustunde....
ama gateaux goturmesi için çanta alip sirtinami takicam ilk gunlerdede giderken suluk falan lazimmi???daha cok kucuk cantasina falan sahip çikamazki:26: biri bilgi versin kizlar yaa...
Sagolun kizlar hala hastanedeyiz cumaya cikicaz dogum zordu evet 24 saat sanci cektim ve bir ara tansiyonum dustu péridurale yaptirdim cunku doguma gircek takatim kalmamisti rabim kimseyi o darda koymasin iste yen herkezede tatirsin bu duyguyu bu arada bebegimiz iyi ben sutumu vermekte israr ediyorum ama hanfendi mamadan yana tel kendi gogsumu verdigim zaman ac kaliyo kuzum oyuzden ikisinide veriyorum benim daha agrilarim var butun kemiklerim agriyo inanilmaz derecede neyse ki kurtulduk ama bir gorun teyzeleri dunya tatlisiiii bir bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?