• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

hakkinizda hayirlisi olsun canim, bizim buralarda kesin donu$ yapacak bir kaç aile biliyorum, artik eskisi gibi degil buralar, ekonomisi gittikçe kotuye gidiyor :(
yinede turkiyeye bakarak iyi.. allocation familial + allocation logement vs gibi.. maddi yardimlardan dolayi yani

fakat buralari tepmi$ken, iyi birikim yapip oyle donmek gerek memlekete.

evet canim oyle aslinda zorumada gidiyor buraya gelebilmek oturum alabilmek icin ugrasanlari gorunce elizdekinin kiybetini bilmiyormuyuz aceba diye vazgecciyoruz ama ikimizinde ailesi trde oturdugumuz yerde kimse yok adam akilli iyi kotu bir birikim yapip gidelim diyoruz bir ev aliriz isede girersek sukur rahat oluruz fransadan daha rahat oluruz burda ne evimiz ne yurdumuz dikili bir agacimiz bile yok en iyisi gitmek biizim icin

Bizim kocada dun diyor bir sure sonra turkiteye temelli donelim diyor....bende olur sen git arada bir seni ziyarete geliriz cocuklarla....delimiyim ben temelli donim ailem akrabalarim hep burda trye donumde esimin ailesinin icine giripte rahatimdanmi olayim gitsem ozlerim ailem evim yuvam burda trde ise hicbirseyim yok....sikintidan baska.....

sende kendine gore haklisin canim senin ailen burdaymis benimkilerde burda olsa bende gitmeyi dusunmem :31:

sende kendine gore haklisin canim senin ailen burdaymis benimkilerde burda olsa bende gitmeyi dusunmem :31:

Kimsesizlik gercekten zor....annem 2 haftadir almanyaya gitti burasi bana bombos geliyor cok sikildim....bazen oglumu kapinin onune oynatmaya cikartiyorum giriste anneme benzeyen birini gorse oglum aaa anne nene geldi nene diye sesleniyor....ben trye gitsem gercekten benim icin zor olur oyle cok yakinim kimsem yok burayi oyle cok sevmiyorum ama herseyim herkes burda oldugu icin alusiyorum....esim diyo birikimim olsa bir dk durmam giderim ama onada inanmiyorum gecen sene trye gittik esimin ailesine o bile sikildi belliydi 20 gunde bayramda almanyaya gidiyoruz ailece inan bana trden daha cok heycanliyim almanyaya gitmekle cunku annemin ailesi babaminkiler hepsiyle beraber bayram gecirecem....esim sehir disinda calisiyor gel evi oraya goturelim ben orda siz burda olmuyor diyor ben istemiyorum cunku oraya gidersem sikilacam bu sikintim hergun esime yansicak onuda mutsuz edecem....ben mahallemi semtimi seviyorum gorsen sanki turkiye her iki adimda bir tanidik var....annem haftada 1 kesin gelir cocuklari disari cikartir bir isim oldumu bakar gece bende kalir ablam tatillerde gelir sikildimmi bir arkadasa giderim yada atlar arabama pazara giderim haftanin 4 gunu var zaten gezmeyi cok seven biri degilim hicbiryere gitmesemde ailemin akrabalarimin arkadaslarimin var oldugunu bilmek bile yetiyor onun icin ben halimden memnunum ama inaniyorumki dogum yaptiginda seninde bu dusuncelerin degisecek bende dogurmadan once hergun ben ahhh niye geldim diye aglayip sizlaniyordum cocuk yanlizligi giderince herseye alisiliyor....

evet canim oyle aslinda zorumada gidiyor buraya gelebilmek oturum alabilmek icin ugrasanlari gorunce elizdekinin kiybetini bilmiyormuyuz aceba diye vazgecciyoruz ama ikimizinde ailesi trde oturdugumuz yerde kimse yok adam akilli iyi kotu bir birikim yapip gidelim diyoruz bir ev aliriz isede girersek sukur rahat oluruz fransadan daha rahat oluruz burda ne evimiz ne yurdumuz dikili bir agacimiz bile yok en iyisi gitmek biizim icin

Gercekten halimize sukretmiyoruz....gecenlerde birinin evine gittim kari koca kagitsiz cocuk yok zaten cocuk icin gelmisler ama tedavisi yok erken menepoz evini gordum kucucuk bir oda yatak odasi oturacak bir koltugu bile yok....halime binlerce kez sukrettim cok sukur herseyimiz var....benim cevremde oturumu olmayan yuzlerce kisi var oturumlari olmadigi halde gitmek istemiyorlar....mesela annemin dayisinin gelini ve oglu ikisininde kagidi yok trde sifirdan ev yaptirdi 2 tane evi var cocuk zaten yok onlarda tedavi icin gelmisler sozde ama trnin imkanlari daha cok tedavide iste bende boyle insanlari anlayamiyorum yani burda onlari baglayacak birsey yok....

Gercekten halimize sukretmiyoruz....gecenlerde birinin evine gittim kari koca kagitsiz cocuk yok zaten cocuk icin gelmisler ama tedavisi yok erken menepoz evini gordum kucucuk bir oda yatak odasi oturacak bir koltugu bile yok....halime binlerce kez sukrettim cok sukur herseyimiz var....benim cevremde oturumu olmayan yuzlerce kisi var oturumlari olmadigi halde gitmek istemiyorlar....mesela annemin dayisinin gelini ve oglu ikisininde kagidi yok trde sifirdan ev yaptirdi 2 tane evi var cocuk zaten yok onlarda tedavi icin gelmisler sozde ama trnin imkanlari daha cok tedavide iste bende boyle insanlari anlayamiyorum yani burda onlari baglayacak birsey yok....

aynen canim benimde ailelem cevrem olsa bende gitmeyi hic dusunmem burda rahatsin gez toz kimse cok gormez turkiyede dedikodudan gecilmez senin yerin bura ama ben yapa yanlizim bir kocam var birde yavrum geliyor ne tanidik ne arkadas kimse yok evden disari cikmayi istemiyorum yaliz sap gibide gezilmiyor bende evde oturup duruyorum hic biseyden zevk alamiyorum fransada cok kagitsiz insan var kacak giripte gitmeyen gitmek istemeyen itten perisanlar dahada turkiyeye donmek aklinin ucunda bile yok onlarin kagitlari olsun diye dua edip dururlarken ben oturummu birakkip gidersem nankorluk olur diyede dusunuyorum bakalim zaman ne gosterecek suan cok kararliyim donmeye kocamida ikna edersem giderim heralde allah pismancalik vermesin

İnsaAllah...

Görürsün guzelim o günleri de sonra bu uzuluklerin gelir aklına...
Senİ anlıyorum ama zamana bırak herseyin bı vaki saati var unutma. Olmasa benim oğlan olmazdiii

InsAllah canimm burda paylasicam hemen o guzel haberi :31:
Kizlar napiyosunuz nerdesiniz ?? Bombos kalmis buralar :43: Su kosede biraz oturuyumda gidiyim bari :5:

Je t aimeeeeeeeeeeeeee,je t aimeeeeeeeeeeeeee
Comme un fouuuuuuuu comme un soldatttttttttttttttt
Comme une starrrrrrrrr de cinémaaaaaaaaaaaaaa
Je t aimeeeeeee, je t aimeeeeeeeeee
Comme un louppppppp comme un roiiiiiiiiiiiiii
Comme un hommeeeeee que je ne suis passs
Tu voissssssssssss, je t aimeeeeeeee comme çaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :36::36:

Ahhh je t aime ulannnn

Back