• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Kızlar nbr nasilsiniz fazla giremiyorum benim kiz huzursuz biraz gece uyumuyo gunduzde cok kısa uyuyo memede uyumak istiyo tam emeden uykuya daliyo doymadigi icinde hemen uyanıyor bende cok uykusuz kalıyorum dikişlerimde agriyo bu arada dinlenemiyorum.rabim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu cok guzel bir kuzum var mini minacik teyzeleri

hayirli olsun canim allah kazasiz belasizz kullanmak nasip etsin nasil aldin fransizdanmi turktenmi tercumanla tek basinami[/QUOTE

amin canim sagolasin fransizla gectim canim ama kodu tercumanli aldim zaten direksiyonda tercuman yok ..cok zordu ehliyetsiz olmak dogurdum sezeryandi dikislerdi derken devam edememistim cok sukur bitti bu stress

Kızlar nbr nasilsiniz fazla giremiyorum benim kiz huzursuz biraz gece uyumuyo gunduzde cok kısa uyuyo memede uyumak istiyo tam emeden uykuya daliyo doymadigi icinde hemen uyanıyor bende cok uykusuz kalıyorum dikişlerimde agriyo bu arada dinlenemiyorum.rabim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguyu cok guzel bir kuzum var mini minacik teyzeleri

Allah kolaylik versin canim su uykusuzluk sorunu beni 1 sene mahvetti...hastalandim bu yuzden insallah gecicidir sizinki...

sen sezaryenmi oldun canim???

Hissssttttt oyun bozanlik yapiyon....kimse gelmiyor diye yakiniyon gecen gece ikimizde aktiftik ama sohpet olmadi.... Sende cvp cikmadi.....
AKILLANDIM GAZA GELMEK YOK.....

Kiz gormedim bakmiyorum ki pek,genel anlamda dedim iste,amann canim SIKILIYO yaa nete felan gelesim yok hic :44:

Allah kolaylik versin canim su uykusuzluk sorunu beni 1 sene mahvetti...hastalandim bu yuzden insallah gecicidir sizinki...

sen sezaryenmi oldun canim???

Hayir canim normal dogum yaptim ve coook zor gecti hala toparlanamadim Allah annemden razi olsun sabah geliyo aksam gidiyo tum isimi yapiyo pazar gununden itibaren annemde kalicam 1 hafta olmuyo Boyle ister istemez evde kalkiyorum insallah en kisa zamanda toparlanirim

6.jpg

Selam kizlar napionuz gorusmeyeli
Napalim canim ya ben pek gelmiyorum canim istemiyor havalar cok sicak bunaltici bir havasi var yaa bugun biraz serin ama,sen naptin ?

Yalniz yasayan yaslilari dusunemiyorum bile :50:
Cok sukurki gecen gunlerden daha serindi bugun hele bu gece cok daha guzel.

Evet ya Allah yardimcilari olsun.. Evet camlari actim karsiliklik cok guzel esti :10:

Cok sükür iyiyim ugrasiyom napim ...okullar acilacak onu beklioz, bu arada bizde yaniyoruzz cok fena...
Araba surme isin ne durumda, esinle aran ??

Arabayi surmuyorum cesaret edemiyorum yolda kalirim kaldiramam diye,esimlede aram cok iyi de baskasinin cocugu oldukca surati asiliyo ben de ona sinir oluyorum

Kizlar nasilsiniz gorusmeyeli biz iyiz Erva berfinle ugrasiyorum kuzum buyuyo ben hâla toparlanamadim halsizlik var birde uykusuzluk tam duzene oturamadik:)

Ruzgargulu canim artik takmayin su cocuk meselesini taktikca yipraniyosunuz simdi diceksin kolay demesi ama canim gercekten takinca dusundukce olmuyo ben inaniyorum birgun bize guzel haberler verecegini rabim tez zamanda kucagini doldursun insallah

Merhaba hosgeldin canim tabi katil buyur ne demek :34:
Senle tanismismiydik biz ? Sosyolojiyle alakali bisey yazmisdin galiba o senmiydin :26:

tsk ederim canim :)

Evet bendim o, bilgilenmek amaçli bi iki bisey sormustum sosyoloji bolumuyle ilgili ama vazgectim :) :50: maalesef...

cunku benimde strasbourg'a gidip orda yasamak için maddi durumum iyi degil :(:14:

Ben sana mi sormustum o soruyu ? :) canim sen sosyoloji mi okumustun ?

Back