Anaa ruzgargulu bak randevulasmadan karsilastikkkk
Hosbuldum... Cok sükür ben iyiyim...
Seni Az cok tahmin edebiliom,olsn ya Allah tan umit kesilmez... Senin icin dua edicem ama inan uzun zamandir dua ettikkerimin birer birer cocuklari olduu
Yaaa kizlar fikri olan soylesin.... Bu sene tatile gitmeyi cok istiyorum.... Bizim almanya tatili yatti annem aniden buraya donmek zorunda kaldi iki gune donuyor onsuzda almanyaya gitmeyi hic istemiyorum... Tatilede gitmek istiyorum ne yapayim.... Esimin baska bolgede cok samimi arkadasi var akraba gibi bir iki gunlugune oraya gidelim istersen diyor ama ben oyle tatil istemiyorum.... Yada cocuklari annene birakalim parisin merkezine gidip gece yarisina kadar dolasip sonrada bir otelde kalalim diyor onuda ben istemiyorum.... Birde su allocation familiniin gonderdigi tatil yerleri oluyor ona gideyim deniz olan bir yere bu konuda fikri olan varmi nasil birsey memnun olupta giden varmi.... Aslunda ben trye ucuz bilet bulsaydik cocuklari anneme birakip 1 haftaligina istanbula gitmeyi cok istiyorum.... Trde kimse gittigimizi bilmicek otelde kalacaz ama su siralar biletler cok pahalidir uygun birsey olsaydi esimi ikna edip giderdim..... Bu sene cok sikildiim tatile gitmek istiyorum hazir esimin isi tatile giriyor firsat bu firsatt bana bir akil verin bir zahmet.......
En mantiklisi almanya ztn belli annensiz gideceksin nere gidersen...
Peki nie istemiyosun almanyayi?
o siteyi biliyorum canim, ara sira takip ediyorum, bir yerde $unu okumu$tum: almanyada uretilen nutella larda katki maddesi yoktur, fakat fransada uretilen lere katki maddesi vardir !!!
buna ne demeli ?!!
ayrica o sitede fransa da çikan urunlerle alakali pek sonuç bulunamiyor, sanirim soru yazan olmuyor..
Bebegim olsun istiyorummmmmmmmmmmmmmmm
O uyurken onu izlemek opmek koklamak istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
Onunla alisverise gitmek istediklerini almak istiyorummmmm
Gece uyurken aramiza almakkk aile olmak istiyorummmmmmmmmmmmmm
canimmmm çok içimi acitti bu sözlerinseni oyle iyi anliyorumki bende çok istemistim bunlari bir zamanlar Allahima bin sukur verdi bir evlat...darisi senin basina insallah...neden tup bebek yada asilama denemiyorsunuz????fransada bedava hepsi yeterki bebek yapmak iste.....
Cevremde gordukce cok imreniyorum gercekten, ama hayirli bir zamani var onuda biliyorum... Biz kontrolleri yaptirmistik son bi kontrol kalmisti onun icinde gecen ay esim obur aya yaptiririz dedi bu ayda randevu alcaktik bayan yokmu 3 yere gittik esim erkek istemiyo,sonra yumurta takibine basliycaktik guya ama iste obur aya kaldi son kontrolde,enfeksiyon felan cikmisti onun icin ilac kullandim bide iste bana adet sokturucu ilac verdi onu kullaniyorum 8 aydir esimde hic heves goremiyorum elalem hemen yapio bizim ugrastigimiz seylere bak diyo bana bende biktim iyce ne moral veriyo nede huzur bu sozleriyle
canim benim esimde ayniydi biz 5 sene ugrastik bunlarla testler , filmler , ilaclar 6 asilama 2 tup bebek neler denedik neler...bikmisti artik esim gitmek istemiyordu inan surukleye surukleye goturuyordum...olmazsa olmasin diyordu o oyle deyince herkesin oluyor bizim neden olmasin diyordum...bak Turkiyede insanlar butun paralarini harciyor , hatta kredi çekip borca giriyor bu tedaviler için bizim burda bedava yaptirma imkanimiz var neden degerlendirmeyeyim diyordum...her seferinde zorlada olsa ikna ediyordum o da artik hakli oldugumu anladi zaman geçiyordu sonra hersey için geç olabilirdi beni dinledi ve bebegimiz oldu çok sukur....insallah sizinde olur canim...
INSALLAH canim Allah bagislasin yavrunuzu... Herseyin vakti varda iste olsekte gebersekte o gun olacak Allahin dedigi gun ama insan hemen olsun istiyor
Cok merak ediyorum annelik duygusunu,en cok istedigim sey testte cift cizgiyi gormek o kadar istiyorum ki onu gormeyi
iyidirr canim senden naberr
Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz Erva berfin 06/08 sabah 4.15 te aramiza katildi suan hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?