• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

kizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara:46::46::46::46::52::52::52::52:

Sagol canim :16:
Evet bende Fransa'dayim tam olarak 93 bolgesinde yasiyorum.
Ogrenciyim, ailemle yasiyorum, evlenecek adami buldum para yok :9:
Iftari bekliyorum acayip susadimmmmmmmm :7:
Aklima gelenler bunlar :9:
Ya sen? :31:

Kizzz 93 neresindesin ???
Ben evliyim 2 senelik canim 2 sene oldu buraya geleli iste,alistim yavas yavas aciliyorum iste fransayi kesfedicem iyice :1:

Son düzenleme:
kizlaaaaaaar cok mutluyum cok ehliyetimi aldim,burda ehliyet almanin ne zor oldugunu bilirsiniz aldim kurtuldum cok sukurr darisi olmayanlara:46::46::46::46::52::52::52::52:
Hadi gozun aydin canimm,benimde vardi tr den almistim burda degistirdim,ama tafige cikamadim pek araba surmeyide unuttum boylece :31:
Simdi de ramazan bitince 10 saat alicam alisirim artik yavas yavas bende bi yere gitmek icin esimi gozlemek zorunda kaliyorum alisveris felan kolay olur arabasiz olmuyo gercektten :31:

ALLAHÜMME INNEKE AFÜVVÜN TÜHIBBÜL AFVE FA'FÜ ANNI.

ALLAH' IM, MUHAKKAK SEN AFFEDICISIN VE AFFETMEYI DE SEVERSIN, BENI AFFET.

sevgili peygamberimiz (s.a.v.) buyurdu :
- "kadir gecesi (bu duayi) okuyunuz."

dualarda bulu$mak dilegi ile hayirli kandiller arkada$lar..

Gizz noruyonnn nasil gidiyor hamilelik annemm :16:

noruyum bacim randevuler kan aldirmalar hic bitmiyor bugun gene doktordaydim bebisi gorduk 4ayimiza giris yaptik bugun 2 ve 3.aylar cok zor gecti bulanti kusma halsizlik bi takim problemler neyseki bugun biraz rahatladim pazar aksam nevsehirdeyim allah izin verirse onun hazirliklarina basladim sen napiyosun nasilsin bebek konusunda bi gelisme varmi

noruyum bacim randevuler kan aldirmalar hic bitmiyor bugun gene doktordaydim bebisi gorduk 4ayimiza giris yaptik bugun 2 ve 3.aylar cok zor gecti bulanti kusma halsizlik bi takim problemler neyseki bugun biraz rahatladim pazar aksam nevsehirdeyim allah izin verirse onun hazirliklarina basladim sen napiyosun nasilsin bebek konusunda bi gelisme varmi
Anladim canim dikkat etmen lazim aman iyi olsunda bebek gerisine bakma :emir_bebek:
Hadi hayirli yolculuklar canim benim yerime hava al orda :72::72:
Bende napiyim canim evdeyim genelde bi yere gitmiyorum disariya cikasim gelmiyo iste bebek konusunda da bir gelisme yok en son bi tahlil kaldi ondada bayan bulamadik analiz icin esim yaptirtmadi bundada vardir bi hayir dedim 1 ay ertelendi son tahlil de iste... Dua ediyorul once daha muhtaclara sonrada kendime Allah buyuktur insAllah benimde bebegim olur bi gun

Allah razi olsun canim,Seninde mubarek olsun kadir gecen... Allah dualarini kabul etsin insAllah...

Hayırlı yolculuklar canım bizim yerimizede söyle bir tur at
Anladim canim dikkat etmen lazim aman iyi olsunda bebek gerisine bakma :emir_bebek:
Hadi hayirli yolculuklar canim benim yerime hava al orda :72::72:
Bende napiyim canim evdeyim genelde bi yere gitmiyorum disariya cikasim gelmiyo iste bebek konusunda da bir gelisme yok en son bi tahlil kaldi ondada bayan bulamadik analiz icin esim yaptirtmadi bundada vardir bi hayir dedim 1 ay ertelendi son tahlil de iste... Dua ediyorul once daha muhtaclara sonrada kendime Allah buyuktur insAllah benimde bebegim olur bi gun

hayırlısı olsun canım insss bu mübarek gunde duaların kabul olur kucağın bebislerle dolar

Allah razi olsun canim,Seninde mubarek olsun kadir gecen... Allah dualarini kabul etsin insAllah...
herkesin Kadir gecesi mübarek olsun
Gercektende sessiz topic :))
Kizlarrrr burayi bos birakmayin!
Hoşgeldinnnn aramıza evet topik sessiz kaldı kızlar canlanamadi gitti

aminnnn
gözün Aydın kazasiz belasiz insss
Herkesin duası kabul olması dileğiyle bütün günahlarımız affola

Back