• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransada Yasayanlarin Sohbet Topigi de Olsun mu ? (:

Canim gozun aydin,Allah anali babali eylesin,hayirli bir evlat eylesin insAllah...
Nasil gecti dogumun ? Umarim zor olmamistir.. :26:
Darisi da ben gibileri olsun insAllah..

Sagolun kizlar hala hastanedeyiz cumaya cikicaz dogum zordu evet 24 saat sanci cektim ve bir ara tansiyonum dustu péridurale yaptirdim cunku doguma gircek takatim kalmamisti rabim kimseyi o darda koymasin iste yen herkezede tatirsin bu duyguyu bu arada bebegimiz iyi ben sutumu vermekte israr ediyorum ama hanfendi mamadan yana tel kendi gogsumu verdigim zaman ac kaliyo kuzum oyuzden ikisinide veriyorum benim daha agrilarim var butun kemiklerim agriyo inanilmaz derecede neyse ki kurtulduk ama bir gorun teyzeleri dunya tatlisiiii bir bebek

Slm kizlar nasilsiniz biz iyiyiz Erva berfin 06/08 sabah 4.15 te aramiza katildi suan hersey yolunda

gozun aydin canim allah uzun omurler nasip etsin anayla babayla insallah kurtulmusun darisi bana insallah doktorun 9.uda dogar demisti 6da dogmus umarim kolaybir dogum olmustur nasil gidiyor annelik bebek kime benziyor :nazar::emir_bebek::nazar:

gozun aydin canim allah uzun omurler nasip etsin anayla babayla insallah kurtulmusun darisi bana insallah doktorun 9.uda dogar demisti 6da dogmus umarim kolaybir dogum olmustur nasil gidiyor annelik bebek kime benziyor :nazar::emir_bebek::nazar:

Sagol canim darisi senin basina bebek iyi ama sütümü cekmiyo ve göğüslerim patlicak durumda onunla uğraşıyoruz
Doğumum zor oldu canim 24 saat çektim ama korkma her dogum aynı degil insandan insana degisiyo

Sagol canim darisi senin basina bebek iyi ama sütümü cekmiyo ve göğüslerim patlicak durumda onunla uğraşıyoruz
Doğumum zor oldu canim 24 saat çektim ama korkma her dogum aynı degil insandan insana degisiyo

Devamli sicak suyla dus al ve iyice ovala yada siksik sicak havlu koy ustune o rahatlatir gogus yumusYinca.bebek daha rahat emer.... Dikkat et yara catlak olusmasin sonradan siskinligi buyuk oglumda catlakligi gucuk oglumda cok cektim....

kizlar oglum eylulde okula baslayacak ama ona neler almam lazim? ilk gunlerde neler goturuyor yaninda bilmiyorum bilginiz varmi???

okuldaki toplantida ogretmeni bir adet plastik chausson (jimlastik desrlerinde ayaklarina giymek için) , birde boya yaparken takmak için önlük istedi, sanirim pantoufle da almam lazim goruyorum hep siniflarin girisindeki dolaplarin ustunde....

ama gateaux goturmesi için çanta alip sirtinami takicam ilk gunlerdede giderken suluk falan lazimmi???daha cok kucuk cantasina falan sahip çikamazki:26: biri bilgi versin kizlar yaa...

kizlar oglum eylulde okula baslayacak ama ona neler almam lazim? ilk gunlerde neler goturuyor yaninda bilmiyorum bilginiz varmi???

okuldaki toplantida ogretmeni bir adet plastik chausson (jimlastik desrlerinde ayaklarina giymek için) , birde boya yaparken takmak için önlük istedi, sanirim pantoufle da almam lazim goruyorum hep siniflarin girisindeki dolaplarin ustunde....

ama gateaux goturmesi için çanta alip sirtinami takicam ilk gunlerdede giderken suluk falan lazimmi???daha cok kucuk cantasina falan sahip çikamazki:26: biri bilgi versin kizlar yaa...

Yok oyle birsey istenmiyor zaten cocugun defterinde yazacak ne istendigi genelde foto tsort pantalon cimlastik ayakkabisi ic camasiri baskada birsey yok birsey istedilermi deftere yaziliyor benim oglanda g.s basliyor bu sene maternal bitecek 1 senesi kaldi....

Hosgeldin canim tabi gel buyur :34:
Bu aralar sessisiz ama yeniden hortlariz merak etme :1:
Sendemi fransadasin tanit bakalim kendini bize :61:

Sagol canim :16:
Evet bende Fransa'dayim tam olarak 93 bolgesinde yasiyorum.
Ogrenciyim, ailemle yasiyorum, evlenecek adami buldum para yok :9:
Iftari bekliyorum acayip susadimmmmmmmm :7:
Aklima gelenler bunlar :9:
Ya sen? :31:

canim bizim okul hic bisey istemiyo gecen yillar canta ve gateaux istiyorlardi ama artik oda kalkti
Sagolun kizlar hala hastanedeyiz cumaya cikicaz dogum zordu evet 24 saat sanci cektim ve bir ara tansiyonum dustu péridurale yaptirdim cunku doguma gircek takatim kalmamisti rabim kimseyi o darda koymasin iste yen herkezede tatirsin bu duyguyu bu arada bebegimiz iyi ben sutumu vermekte israr ediyorum ama hanfendi mamadan yana tel kendi gogsumu verdigim zaman ac kaliyo kuzum oyuzden ikisinide veriyorum benim daha agrilarim var butun kemiklerim agriyo inanilmaz derecede neyse ki kurtulduk ama bir gorun teyzeleri dunya tatlisiiii bir bebek

gozun aydin canim dunyanin en guzl duygusunu yasiyosun,allah uzun saglikli bi omur versin:nazar::nazar:

Back